michoa Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Wklejam coby uświadomić wszystkich troli co mi atakują tematy o samochodach i usiłują wmówić że jakaś alfa złomeo żulia czy fiut panda ( a jak nie da ? ) to są samochody , jak wygląda piękny włoski samochód , jak go zobaczyłem w forza horizon to się zakochałem ale na fotencjach jest jeszcze ładniejszy 😄 stwierdzam jednak że włosi potrafili zrobić auto z finezją , wyglądem i jazdą...ogólnie jak sobie przglądam ferrari to mi staje ale 355 chyba najfajniejsze Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 no nie wiem czy nie podupczyłbym mając ferarri 😄 straszne aspiracje mają panny tam u was w dębicy u nas przy odrobinie szczęścia omega w skórze coś wyrwiesz a 46 polift to już niezły bilet do krainy rozkoszy a ferrari ? boje się pomyśleć co by było jakbym wyjechał tym na miasto 😄 aż sprawdziłem z ciekawości na olx czy takie auto da się realnie kupić , to 355 niestety nie ma a najtańsze co znalazłem to 430 które też mi się podoba i kosztuje 319 tys z racji że chwilowo nie mam drobnych to się wstrzymam może się 355 pokaże 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) małe , ciasne ,dużo pali i nie podjedzie pod krawężnik . Passat kombi b5 TDI z przebiegiem 185 tys lepszy 😄 Jak byś takim czymś zajechał po pannę a później byś ją zabrał do siebie to mogłaby przeżyć szok 🤣 Edytowane 23 Lutego 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Fiat Mutipla. W środku można orgie organizować i jeszcze zostaje miejsce na motocykl, a to wszystko w budzie krótszej od golfa. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakmar Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Fiat Mutipla. W środku można orgie organizować i jeszcze zostaje miejsce na motocykl, a to wszystko w budzie krótszej od golfa. Dokładnie, miałem co prawda wersję po lifcie, czyli posiadacze klasycznej wersji mi nie odmachwali, ale i tak bardzo dobrze wspominam.Cudne auto, niepowtarzalny włoski design.Ups, się czy to wysłało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 3 godziny temu, Bimbak napisał: Fiat Mutipla. W środku można orgie organizować i jeszcze zostaje miejsce na motocykl, a to wszystko w budzie krótszej od golfa. Fajne auto. Trzeba tylko pamiętać, żeby na noc garaż zamykać, jak jest pusty, żeby drugiej nie podrzucili... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Fajne auto. Trzeba tylko pamiętać, żeby na noc garaż zamykać, jak jest pusty, żeby drugiej nie podrzucili...Rozmarzylem się ... dwie multiple to by było coś Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 40 minut temu, Bimbak napisał: Rozmarzylem się ... dwie multiple to by było coś kupiłbyś sobie taką zamiast jakieś gównianej mx5 -2 osobowe , małe ciasne , droższe od multipli chyba, nie wiem po co takie gówno kupiłeś w ogóle....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Nie rozumiem jak można zbesztać ten temat multiplą. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Godzinę temu, Tommo napisał: Nie rozumiem jak można zbesztać ten temat multiplą. Eeeetam, prawie miałem, ostatni wypust na pełnej pizdzie, niestety, moja żona oświadczyła, że albo ona, albo multipla. Nigdy mi się nie wtrącała w moje motoryzacyjne zakupy, ale tu okazała się wyjątkowo zdesperowana. A z innej beczki-ze dwa lata temu na motoryzacyjnym spotkaniu poznałem paru ludków z Klubu Multipli. Bardzo fajni, pozytywnie zakręceni ludzie. Wspominali, że pewien znany, motoryzacyjny dziennikarz poprosił ich klub o udostępnienie jakiejś multipli na potrzeby nagrywanego właśnie programu. Jeden z nich się zgodził. Potem mówił rozżalony, że gdyby wiedział, że jego wymuskane cacko będzie tak brutalnie traktowane, nigdy by na to nie poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 2 godziny temu, Tommo napisał: Nie rozumiem jak można zbesztać ten temat multiplą. tak samo jak temat o omedze alfa złomeom , temat o mot piesku pierdoleniem bez sensu , temat o rx8 resorakami , tommo ty akurat w rozpierdalaniu tematów offtopem i pisaniu bzdur jesteś takim mistrzem że ja przy tobie się czuje zagrożony , to czego tu nie rozumiesz boisz się konkurencji 😄 ? a na temat to f40 też jest piękne ogólnie ferrari są piękne , mają dobre silniki i jadą tylko że kosztują 😞 ta lotka z tyłu , te lampy otwierane nad zwykłymi ( s13 +300zx takie 😄 ) ale f40 to chyba jeździ niewiele na świecie ( ostatnio jakies się spaliło 😞 ) a co dopiero w PL ........no i wiadomo ciasne , 2 osobowe w h*j kosztuje do paska 1.9 to brakuje ..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 To F40 dużo bardziej mi się podoba niż egzemplarz z pierwszego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 kupiłbyś sobie taką zamiast jakieś gównianej mx5 -2 osobowe , małe ciasne , droższe od multipli chyba, nie wiem po co takie gówno kupiłeś w ogóle.......Mam to i to ... jedno dla mnie drugie dla dziewczyn Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 14 minut temu, michoa napisał: tak samo jak temat o omedze alfa złomeom , temat o mot piesku pierdoleniem bez sensu , temat o rx8 resorakami , tommo ty akurat w rozpierdalaniu tematów offtopem i pisaniu bzdur jesteś takim mistrzem że ja przy tobie się czuje zagrożony , to czego tu nie rozumiesz boisz się konkurencji 😄 ? No bo się wpitalasz w nie swój rewir. Jak jeszcze niedawno Włochów stawiałem na pierwszym stopniu najładniejszych furek to darłeś łacha na nich ile wlezie a teraz kokietuje. A wracaj do swoich E36 lpg, rx8 bez silnika, szrotoneza I złomegi. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 ale ty jesteś tępy 😄 stawianie alfa złomeo czy fiuta koło ferrari to jak mówić że walenie konia to w sumie to samo co trójkącik w dżakuzi z wyposzczonymi cycatymi wariatkami- i tu i tu jest wytrysk więc w sumie to samo ? ........ aż przegoglowałem net czy ferrari miało np FWD z silnikiem 1.2 w ofercie albo diesla FWD jak alfa złomeo -zawiodłem się albo słabo szukałem..... Niemiecka jest astra F i jest mercedes S klasa też nie widzisz różnicy ? i jedno i drugie Niemiec nie ? czyli Niemieckie samochody są z finezją czy nie ? E3śmieć to Niemiec i A klasa to też niemiec no jak to jest fajne są Niemieckie samochody czy nie ? ferrari ma poziom wykonania i całokształt lvl expert jakiekolwiek z googla nie weźmiesz bez zagłębiania się w model tył napęd , benzsyna skóra , wygląd , to jest marka której samochód można kupić jakikolwiek model bo wszystkie są zajebiste a fiut ? no fakt multipla jest obłędna , jakieś 1.2 FWD i ten wygląd , stanął mi chyba..... z googla nawet nie wiem jaki model ale chętniej bym przytulił niż choćby 350z , tylko że strzelam że za cenę tego ferrari kupisz salon nissana a nie 350z 😄 panna słaba jak na taki wózek 😄 więc podsumuję bo pewno jak zawsze nie zatrybisz Ferrari tak , fiut to gówno i alfa złomeo tak samo..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi