wolnemiasto Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 generalnie szykuje się ciekawy sezon Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No widzę, że się Panowie fajnie bawią :) Mi pozostały Wasze relacje. W telewizorku nic nie ma a satki nie mam. Piszcie to se poczytam. Widzę, że młodzi bez kompleksów weszli w nowy sezon. To dobrze. Tak trzymać. Valentino też super. Piszcie. Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el homer Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 no ale tu nie trza ani tv, ani satki. na necikach wszystko jest, w tym transmisje live. Cytuj "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli." kwa, kwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wiem, ale jak pisałem już kiedyś, kupiłem tuner tv do laptopa. Nie mogę oglądać transmisji w internecie gdyż w soboty jestem raczej w pracy a internet korporacyjny jest monitorowany. Dlatego włączałem sobie tv i mogłem co jakiś czas se zerknąć. Wyścigi w niedziele to już w ogóle czarna rozpacz. Nawet nie chce mi się tego tłumaczyć. Pozostają mi tylko Wasze relacje bo nawet na powtórki liczyć nie mogę. Zresztą nie lubię poczytać a później oglądać. Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el homer Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 ach, racja. teraz pamietam, jak o tym pisałeś. ;) Cytuj "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli." kwa, kwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To jeszcze zostaje apka ipla na telefon i pakiet internetu. Mi ta apka na telefonie działa lepiej jak na kompie (mniej rwie) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timo23 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Alex Rins złamał kość skokową w prawej stopie wskutek wypadku podczas treningu motocrossowego http://wyscigimotocyklowe.blogspot.com/2017/03/motogp-alex-rins-zama-kosc-skokowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 nie wiem czy było......Michał Fjałkowski nie komentuje już motogp - informacja z listopada 2016 ale ja dopiero się skapowałem.Co można zrobić aby spróbować powalczyć o niego? Moim zdaniem to własnie ja we 3-kę byli było najbardziej ok Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el homer Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 no było rozkminiane w poprzednim wątku sezonu.szans na walkę o Micka chyba też nie ma, no chyba że do mr. Kmity uderzysz. :Dteż uważam, że trio dawało radę. szkoda tego... Cytuj "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli." kwa, kwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 YUBY mina mawerika bezcenna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botar Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el homer Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 ale podupcone wyniki quala :Di weź tu typuj na jutro... Cytuj "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli." kwa, kwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ktm ze stalową ramą na pole position w moto2 w zaledwie drugim wyścigu w klasie. :D Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja to nie rozumiem tego sezonu, nie podoba mi się to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przynajmniej Lorenzo nie zaskakuje :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi