michoa Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) krótko zwięźle i na temat żeby nie robić piwa tu Sprzedaje moją cegiełkę na to żeby świat byłby lepszy mianowicie pieska uspawanego z łańcucha motocyklowego wygląda to tak ( jak klikniecie to powinno się powiększyć )technicznie jest to styrany do granic możliwości oringowy 520 , pospawany różową elektrodą chińską spawarką AC przeze mnie , rusza mu się chyba ogonek pozatym jest sztywny :D Nie śmierdzi , może lekko brudzić , jest trochę przyrdzewiały. Można go pomalować nie polecam głaskać go drucianą bo po pierwsze nie spawa się kwasówy różową elektrodą i nie wiem na ile to jest wytrzymałe mechanicznie po drugie spawałem go na ślepo bo nocnika zapomniałem trochę zasłaniając się deską trochę ręka i jakość tych spawów może być kiepska , szlaki chyba nawet nie obiłem :D Zasady Cena wywoławcza wynosi 6 zł chciałbym żeby z tego 2 zł było na jakieś schronisko albo fundacje pomocy zwierzętom , 2 zł na dom dziecka albo fundacje pomocy dzieciakom niepełnosprawnym , 2 zł dla córki dominika Jeśli ktoś da więcej reszta kasy zostawiam jego fantazji niech sam wybiera fundacje itp i jak rozdysponuje kase Ja wylicytowanej kwoty na przedmiot nie chce - osoba która wygra sama ją wpłaci , pokaże mi dowód wpłaty i ja wysyłam, bez sensu żebym ja pośredniczył nie chce mi się siedzieć przy internetowych przelewach patrzeć czy wpłynęło itp nie mam czasu na to ... Ja chcę tylko częśc za wysyłkę -10 zł dla mnie przesyłka kosztuje 13 zł więc odemnie też coś jest i chyba wszystko jasne ? w temacie piszemy tylko daje 6 zł ( czyli wtedy szykuje 16 zł -przesyłka 10 i 6 zł na szczytne cele ) i nic więcej nie róbmy piwa , nie pitolimy o babach czy o kwestiach mechanicznych Koniec poniedziałek godz 20 , kto do tego czasu da więcej wygra Proszę o przemyślane oferty żebym potem nie musiał latać za ludźmi którzy przegrali czy jeszcze są zainteresowani można pisać za znajomych którzy nie mają konta tutaj odbiór osobisty możliwy zapraszam do licytacji BCM czyli da ktoś 6 zł nikt nie da więcej to wygrywa nikt nie zalicytuje -wystawię gdzie inndziej Edytowane 5 Grudnia 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 lepiej byś jakiś tomik prozy wydał - to lepiej Ci idzie niż spawanieale niech będzie - daję tą wywoławczą coby Ci przykro nie było ;)niemniej w przypadku gdybym wygrał - piesek zostaje u Ciebie - odbiorę "przy okazji" coby kurwierom nie dać zarobić :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Hahaha - Konrad 1f ma rację :)Niech jednak będzie - licytujemy tutaj na FM tak? Pozdr.F. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dam 10pln. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 dam 13zl jak obiecasz ze mi tego nie wyslesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Złoty interes :D Micho, ale mogłeś chociaż chlapnąć ten łańcuch naftą! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 14 jeśli wyślesz to emilowi :icon_razz:i dlaczemu, że nie wolno o dupach i innych politykach, że nie wspomnę o 125 :icon_razz: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 17 Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 23zł i wyślesz wskazanej osobie przeze mnie z forum. noł stres , byle ta osoba miała względne poczucie humoru i nie oskarżyła mnie że zaśmiecam jej dom :D bo teraz ludzie są dziwni dla mnie tam ważne żeby pomóc licytacja jest serio , drugi dzień a mamy już 23 zł , a że ktoś to kupi po to żeby nap**dalać w to młotkiem ( długo nie wytrzyma :D ) albo odrazu po kupnie wyrzucić do kosza , to trudno cel uświęca środki :D Niech jednak będzie - licytujemy tutaj na FM tak? tak, osoba która w poniedziłek o godz 20 będzie dawać największa kwotę wygrywa ale niech będzie - daję tą wywoławczą coby Ci przykro nie było ;) nie jest mi przykro zważywszy że jest środa a już pi razy drzwi jest 7 zł dla niny , 7 zł na schronisko i 7 zł n dom dziecka :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 noł stres , byle ta osoba miała względne poczucie humoru i nie oskarżyła mnie że zaśmiecam jej dom :D bo teraz ludzie są dziwniZastrzeż że nie może być z zagranicy, bo zbankrutujesz :wink: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 26,66 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 kładę 5 dyszek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi