michoa Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 witam Szybko zwięźle i na temat Kiedyś ugrzęzłem autem w bagnie , nie miałem linki , ziomek też , użyliśmy pasa jako linki do wyciągania problem w tym że z jednej strony zawiązaliśmy zajebistego pęka którego nie da się rozwiązać no i pas nie przejdzie przez klamrę i jest bezużyteczny.... słyszałem że jak go po prostu utnę np kątówka przed pękiem to cię będzie cały rozwalał prawda ? z dwojga złego wolę go zostawić z pękiem niż uciąć pęk i się rozwali albo straci wytrzymałość ? Da się to uratować ? szkoda wyrzucić prawie nówka Z góry dzięki za pomoc Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Pomęcz się,użyj młotka, zluzujesz i się rozwiąże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jak jest nylonowy to po ucieciu wystarczy przypalic włókna, żeby się nie pruł dalej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 żeby uratować taki pas trzeba utworzyć wydarzenie na facebook'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 witam Szybko zwięźle i na temat Kiedyś ugrzęzłem autem w bagnie , nie miałem linki , ziomek też , użyliśmy pasa jako linki do wyciągania problem w tym że z jednej strony zawiązaliśmy zajebistego pęka którego nie da się rozwiązać no i pas nie przejdzie przez klamrę i jest bezużyteczny.... słyszałem że jak go po prostu utnę np kątówka przed pękiem to cię będzie cały rozwalał prawda ? z dwojga złego wolę go zostawić z pękiem niż uciąć pęk i się rozwali albo straci wytrzymałość ? Da się to uratować ? szkoda wyrzucić prawie nówka Z góry dzięki za pomoc Utnij, osmal zapalniczka "wloski" na koncu i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 wbij młotkiem śrubokręt między więzy, pas jest do uratowania tylko trzeba mieć zacięcie a Ty masz więc działaj... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 poleciałem na lenia -uciałem zwykłym nożem kuchennym kawałek powiązany na supełki , końcówkę nad płomień gazowy i jakby się skleiło i zobaczymy co dalej bedzie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Baran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Tak na przyszlosc - przemek96 ma racje. Wystarczy mlotkiem ponapieprzac w wezel i po pewnym czasie sie zluzuje. Nie wkladac zadnych srubokretow itp. Tylko mlotek. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Baran jakiś jasnowidz nie wie kiedy się urodziłem a znak zodiaku zgadł :D a co ja będe się z tym szarpał pas miał 5m nigdy nie było mi tyle potrzebne , niby ma to 5 ton utrzymać a tępym nożem kuchennym uciąłem kawałek :D narazie się nie rozwarstwia 3x był użyty od zgrzania i jest ok Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 5 ton wytrzymuje a noża nie wytrzymał. Ot propaganda Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi