Skocz do zawartości

Diavel dla początkującego - w ogóle myśleć o tym?

Rekomendowane odpowiedzi

KaeS .... Ja jeździłem Diavelem ..... fajna maszyna, nic strasznego

Klod

Oj Klod, oj Klod

A Ty tesz na pierwszy maszyne trego Diavel'a chciales ?

To tak jak ja wczoraj dosiadlbym 250 KM maszyny, a po jezdzie napisal bym, leeeeeee, tam, wcale nie straszna, prowadzi sie jak

jowejek :icon_mrgreen:

Co Ty porownujesz siebie do swierzaka ?

Miedzy wami sa lata swietlne w obyciu i doswiadczeniu, szkody tylko, ze tego nie kumasz.

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

Się pałujecie, a ja bym napisał tak.

Jeżeli autor jest wariat - no to sobie krzywdę zrobi, im szybciej tym lepiej bo zagrożenie na drodze zmaleje. No kto bogatemu zabroni?

Ale z tego co pisze nie to nie wygląda na wariata - więc krzywdy sobie zasadniczo nie zrobi, tyle tylko że przy pierwszym z brzegu paciaku na parkingu (a taki będzie, jeszcze się taki nie narodził co by paciaka nie spłodził) rachunek za naprawę będzie wysoki, ale znowu - kto bogatemu zabroni?

Kupuj co ci pasuje, jakkolwiek usiądź na tym najpierw, zobacz jak sięgasz do ziemi, bo 200-240 kg motonga to co innego niż 125-piątka.

I BARDZO UWAŻAJ na wiosnę - jak kupisz w listopadzie. Bo będziesz najarany na jeżdżenie (kto by nie był?) a to najprostsza droga do szpitala.

A po sezonie-dwóch będziesz wiedział czy to moto dla ciebie. Ja uważam że z motongami to tak jak z domem czy jachtem - dopiero (gdzieś tak) trzeci tak naprawdę odpowiada temu czego naprawdę się szuka :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Sestorme miał B-kinga z turbo i chyba jescze w tym samym sezonie sprzedał :laugh: . Także jeśli diavel przerazi to autor ze strachu go sprzeda i kupi coś słabszego :P Moje optimum to 70-80 kucyków i dobra pozycja . Także tego ani jak na stołku ani na "srającego w krzakach"

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

• 2 miesiące temu...