przemek96 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Zapodaję link, mega opcja mi się wydaje, tylko czy kraj da radę...http://www.motogen.pl/KTM-Cup-otwiera-sie-droga-do-MotoGP-dla-mlodych-motocyklistow,24013.html Edytowane 4 Września 2015 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jeśli rundy byłyby na torach kartingowych to miało by to sens. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 nie chcę krakać ale wg mnie to nie wypali spójrzmy ilu młodzian startuje w klasie 125/moto3 - jest lipa w przypadku KTM-a koszty będą niemałe a to przede wszystkim pieniądze są barierą nie do przeskoczenia co mnie jeszcze zaskoczyło (nie jestem ostatnio na bieżąco) - Dziawer naczelnym motogeja? Jeśli rundy byłyby na torach kartingowych to miało by to sens.taki motocykl nie nadaje się na karting Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czemu nie? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 RC 390 jest zajebiste i kosztów nie generuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 RC 390 jest zajebiste i kosztów nie generuje.ale pakietu startowego za darmo nie dają :D Czemu nie?bo to nie supermoto :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 RC 390 jest zajebiste i kosztów nie generuje.w usa nawet sie to jakos kreci przy ama/fim/ma Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 bo to nie supermoto :P No i dalej nie rozumiem. Jeździłem Aprilią 125 i uważam, ze jest stworzona do kartingowych torów.Serio. Nie droczę się. Zupełnie poważnie pytam dlaczego się nie nadaje. I chciałbym koniecznie usłyszeć to od kogoś kto masakrował tor w Lublinie na Africe, czego byłem świadkiem i do dziś jestem pod wrażeniem. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Kolejny puchar, który zniknie po roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Znając życie to pakiet startowy będzie kosztował tyle że pozwolą sobie na to tylko kolesie którzy mają zawód syn.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Kolejny puchar, który zniknie po roku.Tu akurat nie można winić producentów/importerów. Zazwyczaj puchar promuje nowy model i tak jak np. reklama na billboardach - akcja jest zaplanowana na konkretny przedział czasowy i celem nie jest promowanie sportu czy danej dyscypliny, ale danego modelu, który producent ma w ofercie. Natomiast udział w takim pucharze i możliwość nauki jazdy sportowej od odpowiedniej strony (czytaj: nierozpoczynanie kariery od 600-tki czy litra w Poznaniu) to jedyna droga do tego, żeby zostać świadomym kierowcą wyścigowym. Edytowane 7 Września 2015 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Znając życie to pakiet startowy będzie kosztował tyle że pozwolą sobie na to tylko kolesie którzy mają zawód syn.. ;)Oczywiście motocykl z pakietem powinien kosztować tyle co paczka fajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Super inicjatywa tylko pozostaje kwestia szczegółów - ile rund, na jakich torach itd. Przedział wiekowy całkiem słusznie dobrany. Jeśli Wrocław ma być centrum tego projektu to spoko - stamtąd niedaleko na fajne tory u sąsiadów.Sport motorowy jest drogi i zawsze taki będzie - szkoda ciągnąć dyskusje na ten temat. Nie ma środków - nie ma zabawy w wyścigi, pogódźmy się z tym wreszcie. Poza tym - zawsze celem jest promocja, albo producenta motocykli (czy konkretnego modelu), albo sponsora pucharu, czy wreszcie sponsorów poszczególnych zawodników/ekip itd. Na tym polega widowisko sportowe, niezależnie od dyscypliny.Problemem u nas jest brak obiektów, ale południowcy już mają dużo lepszą sytuację.Koriovov - chodzi o brak możliwości pełnego wykorzystania dostępnego sprzętu (oraz kierownika), w skrócie. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mam takie samo zdanie jak konrad, jest klasa Moto3 która jest-będzie tańsza niż te KTM-y, a chętnych nie ma, Rabinek może coś więcej o tym powiedzieć.Dla mnie to tylko promocja danego producenta i tak jak heniek napisał jednorazowy puchar który zniknie po jednym sezonie.Jaka kuźnia talentów jak napisali w tym artykule :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Super Twin powinni zrobić. Tańsze nawet od moto3 a i jakoś jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi