kubagsx Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) http://otomoto.pl/oferta/bmw-f-f800s-85ps-abs-28tys-km-okazja-tarnow-07r-ID6y5B3R.html Widziałem tylko 2 takie na allegro. Jeden powyżej, drugi w Dęblinie dawniej...Motocykl miał poważny wypadek. Zdradza go 1 szczegół, gdzie sprzedawca żydzi 400 zł, by to ukryć. Nie będę podawał co to takiego, bo handlarze się zcwanią.Oczywiście opisany jako bezwypadkowy. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Ten szczegół widzę już na zdjęciu :) Edytowane 27 Czerwca 2015 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 dajcie znać co to za szczegół na PW, kumpel szuka takiego moto a ja nie znam ich na tyle żeby to wychwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak szuka S lub ST to tylko 2008 lub wyzej bo wczesniejsze mialy zbyt duze luzy pomiedzy cylindrami a tlokami. Chetnie sie dowiem te po czym widac ze wypadkowy. Jak ktos moze mi PMnac Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 No np. nalepkę zjadło na zadupku . Głebiej nie chce mi się wnikać bo jak za długo patrze na tego paszteta to mie na wymioty zbiera :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Myślisz że o to chodziło? Naklejka za 4 stówy to jakaś kompletna abstrakcja godna tylko bmw :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Czyli brak nalepki swiadczy o powaznym wypadku? O jakim pasztecie janosikkk mowisz. Tym konretnym egzemplarzu czy ogolnie f800? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Swiadczy o tym że było szpachlowane i malowane, albo właścicielowi się nie podobała i zdarł (bez sensu). A moto, cóż, wygląda jak kupa i tyle ale o gustach się nie dyskutuje :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ogólnie o wyglądzie F800 . Połaczenie cięzkiego kaca i nadmiaru wyjaranego cracku musialo towarzyszyć zespołowi projektującemu wygląd tego cuda. Ale to moja subiektywna opinia :D To stare f800 to jakoś wyglądało ale to ? :blink:A nalepa może kosztować 4 paczki . Ja tylko zauważyłem jej brak i nie wnikam czy jest coś jescze . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Kubagsx napisal, ze 1 szczegol zdradza powazny wypadek wiec zastanawialem sie co to moze takiego byc. Co do wygladu to prawda ze wyglada specyficznie i moim zdaniem brakuje mu sporo do stylistyki japonczykow ale musze powiedziec ze mam S-ke tylko w czerwonym i lepiej wyglada niz zolty. ;p Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Uczciwy handlarz to jak uczciwy polityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Widać,ze kiedyś przednie kolo prawdopodobnie spotkało się z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Widać,ze kiedyś przednie kolo prawdopodobnie spotkało się z silnikiem. Mowisz o tym ze lagi wygladaja na lekko odgiete? Na jednym zdjeciu wygladaja jakby byly podgiete do przodu ale moze to kwestia perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Przyjrzyjcie się kolektorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Mowisz o widoku z boku czy z przodu? I na co patrzysz konkretnie?Ja w nim nie widze nic czego w moim F800S by nie bylo (ale ze mnie zaden ekspert). YUBY po czym to poznajesz? Od razu mowie, ze ja sie nie znam, a chcialbym sie dowiedziec jak mozna cos takiego zauwazyc. Edytowane 2 Lipca 2015 przez czaszi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi