Jump to content

Lubczyk Cars BMW F800S straszna mina

kubagsx
 Share

Recommended Posts

http://otomoto.pl/oferta/bmw-f-f800s-85ps-abs-28tys-km-okazja-tarnow-07r-ID6y5B3R.html

Widziałem tylko 2 takie na allegro. Jeden powyżej, drugi w Dęblinie dawniej...

Motocykl miał poważny wypadek. Zdradza go 1 szczegół, gdzie sprzedawca żydzi 400 zł, by to ukryć. Nie będę podawał co to takiego, bo handlarze się zcwanią.

Oczywiście opisany jako bezwypadkowy.

Edited by kubagsx

freude am fahren

Jak szuka S lub ST to tylko 2008 lub wyzej bo wczesniejsze mialy zbyt duze luzy pomiedzy cylindrami a tlokami.

Chetnie sie dowiem te po czym widac ze wypadkowy. Jak ktos moze mi PMnac

Sent from my iPhone using Tapatalk

No np. nalepkę zjadło na zadupku . Głebiej nie chce mi się wnikać bo jak za długo patrze na tego paszteta to mie na wymioty zbiera :P

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

Swiadczy o tym że było szpachlowane i malowane, albo właścicielowi się nie podobała i zdarł (bez sensu). A moto, cóż, wygląda jak kupa i tyle ale o gustach się nie dyskutuje :).

Why... So... Serious

Ogólnie o wyglądzie F800 . Połaczenie cięzkiego kaca i nadmiaru wyjaranego cracku musialo towarzyszyć zespołowi projektującemu wygląd tego cuda. Ale to moja subiektywna opinia :D To stare f800 to jakoś wyglądało ale to ? :blink:

A nalepa może kosztować 4 paczki . Ja tylko zauważyłem jej brak i nie wnikam czy jest coś jescze .

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

Kubagsx napisal, ze 1 szczegol zdradza powazny wypadek wiec zastanawialem sie co to moze takiego byc.

Co do wygladu to prawda ze wyglada specyficznie i moim zdaniem brakuje mu sporo do stylistyki japonczykow ale musze powiedziec ze mam S-ke tylko w czerwonym i lepiej wyglada niz zolty. ;p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Widać,ze kiedyś przednie kolo prawdopodobnie spotkało się z silnikiem.

Mowisz o tym ze lagi wygladaja na lekko odgiete? Na jednym zdjeciu wygladaja jakby byly podgiete do przodu ale moze to kwestia perspektywy

Mowisz o widoku z boku czy z przodu? I na co patrzysz konkretnie?

Ja w nim nie widze nic czego w moim F800S by nie bylo (ale ze mnie zaden ekspert).

YUBY po czym to poznajesz? Od razu mowie, ze ja sie nie znam, a chcialbym sie dowiedziec jak mozna cos takiego zauwazyc.

Edited by czaszi