Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Chetnie z Wami sie spotkam po raz kolejny :) Przybędę ze swoja panią (a jak nie bedzie mogła/chciała to przyjade sam) Poprosze więc miejsce w domku dla dwóch osób jeśli jeszcze jest taka mozliwośc. Jak najbardziej Grzesiek!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tommmy Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dominik, Z checia bym dolaczyl do tej imprezy w Borkach, tylko nie wiem, czy czasem nie jest juz "po ptakach"... Prosze daj znac, czy jeszcze dopisujesz do listy (przyjechalbym sam) i ile wychodzi "na lebka". Jesli prosciej Ci bedzie zadzwonic, to numer telefonu przeslalem Ci jako PW. Pozdrawiam, Tommmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Czolem! Rozumiem, ze ten grill to jest od lebka??Qrde, masakra jak dla mnie... Co ten grill obejmuje?Sorka, ze tak glupio pytam, ale wlasnie grill moze zdecydowac czy pojade :buttrock:.Jednak 50zl w ta czy tamta strone, to dla mnie sporo...A z ogniskiem i zwyklymi kielbaskami mozna wyjsc duzo taniej ;].Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Sorka, ze tak glupio pytam, ale wlasnie grill moze zdecydowac czy pojade Zbychu, gdzie trzech sie naje, tam i czwarty głodny chodzic nie bedzie. Jestem gotowy podzielić się z Tobą moją porcją. :buttrock: Nie łam sie tylko pakuj manatki i wal smiało! Koledzy! Czy to mozliwe żeby Zbycho nie zjawił sie w Borkach przez taka pierdołę jak te głupie kilka dyszek :?: Forum to co prawda nie Czerwony Krzyż :mrgreen: ale Zbycho to przecież "swój" i warto by pomyslec jak rozwiązać ten mały problem. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Co ten grill obejmuje?Sorka, ze tak glupio pytam, ale wlasnie grill moze zdecydowac czy pojade :buttrock:.A z ogniskiem i zwyklymi kielbaskami mozna wyjsc duzo taniej ;].Pozdrawiamtym bardziej,że nie wszyscy jedzą mięcho,czy może przewidziane jest coś wegetariańskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Forum to co prawda nie Czerwony Krzyż ale Zbycho to przecież "swój" i warto by pomyslec jak rozwiązać ten mały problem. Robije się jego koszty na wszystkich.spokopzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A gdzie wpłacać te pieniądze - na konto czy bierzemy ze sobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Hey, już dwa razy wyjazd mi nie wypalił ,więc 3 spotkania nie mogę ominąć, biorę namiot, żonę i na Borki :twisted: Zbychu, u mnie też cienko z kasą,nie martw się - dobrze będzie :buttrock: PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Czolem! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Dzieki serdeczne za tak mile slowa :D.Nie pozostaje mi nic innego jak tylko tam pojechac :D.Bede jechal jak najwolniej, to Etka malo zje,i bedzie na grila :buttrock:.Tylko musze wydebic sobie na sobote wolne w pracy i jadymy :D.Oby tylko pogoda dopisala...W tej chwili mozna mnie liczyc na 50%... Jak bedzie sie trzeba jakos konkretnie juz szybko okreslic, to dajcie znac... Zreszta, obserwuje watek, to bede wiedzial :(.Pozdrawiam PSKto jeszcze jedzie ze Slaska i nie mialby nic przeciwko przelotowce w granicach 80-90 km/h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Wygląda na to że kilka osób ze Śląska pojedzie. Może by tak traska nieco dłuższa bocznymi drogami? Bo trasą na wawę będzie za krótko :buttrock: Delfi, Wmax, Zbyhu proszę o odniesienie się do propozycji... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 50 za grilla?? Co tak mało??Za 50 zeta to ja sobie patyczki do szaszłyków kupuje... :mrgreen: Fajnie będzie Wasze gęby zobaczyć :buttrock: :mrgreen: - już sie nie moge doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Wygląda na to że kilka osób ze Śląska pojedzie. Może by tak traska nieco dłuższa bocznymi drogami? Bo trasą na wawę będzie za krótko :buttrock: Delfi, Wmax, Zbyhu proszę o odniesienie się do propozycji... Jedźcie sobie wzdłuz Wisły przez Sandomierz lub ścianą wschodnią przez Zamość. Tam są fajne traski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Koszty wstępnie: 35 zł/domek za osobę za dobę ok. 50 zł grill od ok. 18.00 do późnej nocy ok. 10-20 zł atrakcje zlotowe (konkursy itd). Co do kosztów - zaproponowałem 50 zł bo tyle było chyba ostatnio w Starym Młynie w Bolcu za grilla co? (kurna chyba było tyle, nie pamiętam. Jak chcecie to mówcie, nie ma problemu, ograniczy się menu, jestem na etapie uzgadniania tego z kolesiem od cateringu. Im wcześniej podejmiemy decyzję tym lepiej. Więc jak, schodzić z kosztami czy nie? Mi w sumie obojętne ale zrobię jak chce większość. Aha - alkohol sami sobie kupujemy, bo na tym ludzie od cateringu mają straszne przebicie czy może przewidziane jest coś wegetariańskiego? OK, zajmę się tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 oficjalnie impreza rusza w sobotę koło 12-13, ale Paweł i ja rozpoczynamy balangę już w piątek, tak więc proszę jakby co informować, że ktoś chce też wcześniej wpaść No właśnie, mam kawałeczek traski, więc tak planowałem wlecieć już w piątek (żeby siły wróciły na sobotę :buttrock: ). Zresztą, może tzreba będzie w czymś pomóc, nie ma problemu, chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jedźcie sobie wzdłuz Wisły przez Sandomierz lub ścianą wschodnią przez ZamośćHmm najchętniej to już bym wyjechał żeby spokojnie na 3go dotrzeć... :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi