majkelpl Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dziwne znane miejsca :icon_mrgreen:No i teraz to .... macz beter :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tamka, ale takie "kombinacje" to rodzaj sztuki - i fajnie Ci to wychodzi, przyjemnie się ogląda :) Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Czy z pomocą "kombinacji" czy bez , potrafi uchwycić to " coś " :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Strbske Pleso 2012,Słowacja Edytowane 28 Czerwca 2013 przez goguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Żeby Majki nie krzyczał to bezkombinacyjne :) Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 nic nie kombinowane zdjęcia tym razem Za jeden uśmiech ten oddałbym Chicago, Paryż, Moskwę oraz Krym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Żeby Majki nie krzyczał to bezkombinacyjne :) Tamko ... i za to Cie uwielbiam.Super, pieknie i bez wodotrysków.Niestety, pozostaje mi rola biernego obserwatora i komentatora, bo jak zwykle nie moge wklejac zdjec. Mada faka !!!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Niestety, pozostaje mi rola biernego obserwatora i komentatora, bo jak zwykle nie moge wklejac zdjec. Mada faka !!!! A jak wejdziesz w swój profil - ustawienia-->załączniki, to jest opcja usunięcia (i wywal jakieś stare) i pojemność powinna się zwiększyć. Nie da rady tak? Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zobaczymy: Nie da rady tak? Ano dalo !!!!Dzieki bardzo, jestes wielka :wub: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Tamka, wiem, kwestia gustu. Zdjęcia naturalne zajebiste.Masz może oryginały tamtych piwerszych wstawionych?Lubię marzyć. Ale woda, która jest żelem, zboże,które jest piaskiem, nie daje tego. To jest tylko fototapeta i folder linii lotniczych. Daj, proszę poczuć jak tam jest. Tamka jesteś taka chudziutka jak dasz radę z Blackiem :)Poka zdjęcie :)Zlot w Świdnicy, moja mz 2 godziny przed śmiercią, na czołówce z betonowym słupkiem :( Edytowane 29 Czerwca 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Tamka jesteś taka chudziutka .......powiedział gruby do chudego :laugh: A podobny jesteś do mojego kumpla jak jego ksero, będziesz w Wawie zawiń do piekarni "Grzybki" i poproś o Pawła Federowicza :laugh: będziecie mieli ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Ja tam się na jukeju nie znam. A to Polska właśnie (poniżej) (jest pikseloza, bo pomniejszone zdjęcia. Oridiżinal jest lepszy) A tu jest z zagramanicy, letkim photoshopem potraktowane Tutaj w sumie tylko polaryzator był Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 .......powiedział gruby do chudego :laugh: A który to On na tym zdjeciu ???4 chlopa jest i zgaduj zgadula ???? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A który to On na tym zdjeciu ???4 chlopa jest i zgaduj zgadula ????Zobacz na avatar i już wiadomo :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) To jest koło 2007 roku tak więc można się przyznać. tylko mini irokez taki trochę przyklapnięty :)Jeszcze mnie nic nie boli a miałem sine 70 % ciała.W sumie tylko głowa, stopy, lewa noga i jedna ręka były bez niebieskiego koloru.Później były duże problemy z chodzeniem :) Zachciało mi się ścigać. Wejście w winkiel jakieś 60-80 kim/h a tu z naprzeciwka osobówka szerokim łukiem z dużą prędkością. Jak bym się złożył moto by przeszło a ja bym został na masce. Delikatne wyprostowanie, tor jazdy wyrzucił na piaszczyste pobocze.Z pobocza wjazd w rów, nagle rów kończy się poprzeczną drogą, gdyby był betonowy to tam by się moja historia zakończyła. A tak wyskoczyłem z rowu, tak mnie podbiło, że leciałem przez chwilę w powietrzu, moto spadło spowrotem na ziemię i w tym momencie wbiłem się w widoczny na zdjęciu słupek :)Kierownicę trzymalem do końca.Przez chwilę moto wbite w słupek stało a potem przechyliło się na lewy bok i upadło na ziemię a ja razem z nim :) Na koniec z domu wyleciała z domu baba krzycząc "Jak się nie umie jeździć to trzeba hulajnogę kupić" i kazała zapłacić 300 zł za zniszczenie płotu.Stanęło na 100 zł :) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi