amnezja Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Łoker wygrywa drugi etap z rzędu. W generalce na szóstym. Sonik ciągle na pudle. Przygoński po awarii hamulców i wylądowaniu w drucie kolczastym, na dwunastym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja kibicuję Adasiowi, bo też uważam Go za wielkiego, a jednocześnie bardzo skromnego sportowca. Trzymam mocno kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Śmiać mi sie chciało, jak na wieść o tym że Małysz idzie do motorsporu ludzie sie spinali i mówili że go posrało, dla mnie było oczywiste że jeżeli ma taką możliwość i sprawia mu to radochę to lepszego wyjścia nie mógł znaleźć, nie dal wyników lecz dla samego siebie. Inna sprawa że Małysz zaskakująco dobrze sobie radzi. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A ja powiem, że mnie to aż tak bardzo nie zaskakuje - Adaś od wielu lat interesował się sportami motorowymi, a że nie jest gówniarzem, tylko sportowcem dojrzałym - moim zdaniem w Dakarze to atuty. Choć, oczywiście potrzebne jeszcze doświadczenie, które (mam nadzieję) przyjdzie z czasem :biggrin: . Go Adaś, Go!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To jest raczej normalne, że jak ktoś jest mistrzem w jednej w dyscyplinie to w innych też sobie dobrze radzi. Widać to po wielu zawodnikach którzy próbują innych sportów na emeryturce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Tak a propo tych wszechstronnych sportowców, ten katarski księciu, Nasser Al-attiyah, ma nawet medal brązowy z IO z Londynu. ot taka ciekawostka Edytowane 17 Stycznia 2013 przez slusar_o2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 albo szumacher w moto gp ... ups zły przykład Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) no to graty dla Małysza - 15m-ce to na prawdę dobry wynik Edytowane 19 Stycznia 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnysixcannons Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A ja dziękuję chłopakom z orlen teamu,dalej będę tam tankował.Czachor moim idolem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 E tam - a kobiety? ;-) motocyklistka Laia Sanz po raz kolejny na wysokiej pozycjifajnie byłoby, gdyby Asia Modrzewska zawitała w następnej edycji rajdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Brawo Adaś :lalag: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 A ja się cieszę z dobrego występu Sonika. Trochę mi smutno, że więcej zachwycamy się dalszymi miejscami motocyklistów i samochodziarzy, a zapominamy o naprawdę wysokich miejscach obydwu jeźdźców quadów. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) A tam zapominamy, cieszymy się wszystkimi wynikami ale motocykle są nam bliższe :) O kierowcach ciężarówek to nawet słowa nie widziałem. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Cieszymy się pewnie z każdego, kto ukończył rajd, cieszymy :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ciężarówki prawie zawsze wygrywa tatra albo kamaz :D teraz prowadzi kamaz :D Cieszymy się pewnie z każdego, kto ukończył rajd, cieszymy :biggrin:! dokładnie ten rajd jest tak cholernie trudny i wycieńczający że każdy kto go w ogóle ukonczył jest jak wygrany i zasługuje na szacunek :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi