Jackpot Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Co powiecie o tym? http://otomoto.pl/oferta/mazda-cx-5-awd-grand-touring-ID6yfzDz.html#1eea90a859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Oryginalność aż po oczach bije ;) http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-1200-s-bandit-CID5-IDbAkFP.html#103c910d28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Poza tym, że krzywo leży błotnik z przodu, brak nalepek na zadupku i moto wygląda na 2001, to raczej nie jest podróbką? Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Może się mylę, ale czy wersja S nie miała cyfrowego wyświetlacza prędkości, a te zegary są zwyczajnie od Nki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Może się mylę, ale czy wersja S nie miała cyfrowego wyświetlacza prędkości, a te zegary są zwyczajnie od Nki? Nie miała cyfrowego wyświetlacza prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No to chociaż jest szczery i nie wmawia że to przecież igła jest, poza tym nie wiem po ile te Alfy chodzą, ale jak za 4,6 tysiąca to chyba nie ma co narzekać, byle by jeździł :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kupując auto tej klasy za przeciętną wypłatę to cudów się nie należy spodziewać (chyba, że to Seicento) ;) W zeszłym roku kobieta zdała prawo jazdy to kupiłem jej "ćwiczebne" Polo 6N1 za 3000zł. Żeby w miarę bezpiecznie tym jeździła to musiałem w auto władować 1800zł. Nie ma co się oszukiwać, auta za takie pieniądze są na tzw. dobicie. Kupić, trochę przy nim porobić, pojeździć z rok czy dwa a potem na złom. Wychodzę z założenia, że jak ktoś ma na auto przeznaczone 4000zł i w tych pieniądzach szuka dobrze wyposażonej limuzyny to go po prostu na taki samochód nie stać. Kupi trupa i będzie miał studnię bez dna, której i tak nie naprawi bo albo nie będzie miał kasy albo naprawy przekroczą wartość auta. Lepiej zejść klasę (albo i dwie klasy) niżej i kupić jakieś zadbane Punto czy coś tego pokroju i jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Aa, tam. Sam takiego szrota, tylko ciut młodzszego, 2008, pchnąłem w grudniu. Wystawiłem na portalu, i po dosłowłownie 5 min. miałem tel. zablokowany. Wystawiłem za 8 koła, i na każdy tel. odpowiadałem, że się ludzi licytują> Sprzedałem za 16500 :biggrin: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 http://allegro.pl/yamaha-xvs-1300-midnight-star-tourer-2011-ubrana-i5981506223.html Przebieg się zgadza, motocykl wcześniej był wiśniowy, szkoda całkowita, przednie zawieszenie urwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_r1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Yamaha Raptor 700 SECzęstochowa : kolor biało niebieski quad ma rame z przodu po śladach niezłego dzwona co widać na zdjęciach jak jest spłaszczona, cześć numerów na ramie zeszlifowana, i oczywiście zarejestrowany na inne w dowodzie, aha no i nie możną tego ogłoszenia publikować, bo właściciel pół cygan a pół debil odgraża się przez telefon, ze najedzie Twoj dom i zostawi w gratisie dziecko... http://olx.pl/oferta/raptor-700-se-z-2008-roku-zarejestrowany-CID5-IDe86RZ.html Edytowane 25 Lutego 2016 przez misiek_r1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 no to mietek przegiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Czesc. Yuby proszę o pomoc... Interesuje mnie zakup motocykla FZ8 sprowadzonego z Anglii, możesz mi sprawdzić wypadkowość i przebieg ewentualnie?VIN: JYARN252000001872Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2016 przez ilek Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 http://olx.pl/oferta/aprilia-mana-850-oryginal-super-stan-CID5-IDdVMpj.html Co z nią jest nie tak, że kosztuje tylko 9k? Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) http://olx.pl/oferta/aprilia-mana-850-oryginal-super-stan-CID5-IDdVMpj.html Co z nią jest nie tak, że kosztuje tylko 9k?Po prostu- wlaściciel jest realistą i zdaje sobie sprawę, że tego wynalazku z udziwnioną skrzynią biegów za więcej nie sprzeda. Rzadko kto wie, że coś takiego istnieje. Po za tym trudno to wycenić, bo na portalach aukcyjnych w zasadzie tego nie ma. Przynajmniej w Polsce. Edytowane 8 Maja 2016 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Za to można sie wyróżnić w tłumie a o to przecież chodzi w motocyklowaniu :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi