slusar_o2 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 widzieliście ten obrazek z motormanii :D? i podpis: "Zobacz Crutchlow, tak się jeździ na FABRYCZNYM motocyklu!" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A jak Pedrosa, odjechał sobie jak ostatnim razem, czy było trochę szarpaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Odjechał :biggrin:. Tak w połowie wyścigu, mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No i pięknie. Jeśli dalej będzie w takiej formie, to przy Rossim i Jorge w Yamasze będzie co w przyszłym roku oglądać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mam nadzieje że na następnę dwie rundy polsat nie da ciała i zapoda wszystko w nocy. A jak nie mają chętnych do komentowania w nocy na antenie to ja się zgłaszam ... choćby jako wolontariusz. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mam nadzieje że na następnę dwie rundy polsat nie da ciała i zapoda wszystko w nocy. A jak nie mają chętnych do komentowania w nocy na antenie to ja się zgłaszam ... choćby jako wolontariusz. Cześć, nie bój, się chętnych do komentowanie nie brakuje ;). To nie jest kwestia komentatorów, ale tak czy inaczej w ten weekend na żywo codziennie od siódmej rano: w piątek drugie treningi, w sobotę kwalifikacje, w niedzielę wyścigi (tym razem wszystkie na żywo). Wszystko w Polsat Sport News. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 No to super ... napisz nam prosze jeszcze że z Philip Island będzie tak samo dobrze to już nikogo w pracy wyręczać nie zechcę ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 http://www.dailymotion.com/video/xud5mo_marc-marquez-motegi-onboard-2012-lap-1_auto on board ze startu w Motegi Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jeeeeny jak ten silnik się wkręca... niezależnie od prędkości otwarcie manetki to jak solidny kopniak w tył, po prostu cud miód. Takie filmiki tylko nakręcają do odpowiedniego przygotowania sprzętu przez zimę. Ja w każdym razem zacząłem już walczyć ze swoim sprzętem i zobaczymy, jaka będzie różnica w przyszłym sezonie. Cel jest jeden, więc 3mać kciuki :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jacenty a co będziesz dłubać..? Ja pewnie też będę cos grzebał zimowo poro, ale raczej skupię się na body, bo szkoda będzie zgruzować fabryczne owiewki. Zawias i silnik zostawiam, bo to raczej moje umiejętności są barierą a nie szpej. Może QS założę jak będzie kasa bo to fajna zabawka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No tak Sherman, ale ja odniosłem wrażenie, że nawet w tej klasie ta maszyna jest ewidentnie mocniejsza od konkurencji. Szczególnie tej jadącej z tyłu. A budżety tam przecież WSZYSCY mają jak dla nas ogromne. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ledwie ruszył weekend MotoGP w Malezji, a w Moto3 wybucha taka bomba! http://motormania.com.pl/sport/motogp/maverick-vinales-mogl-zostac-mistrzem-moto3-zrywa-kontrakt-i-konczy-sezon/ Jutro relacja z kwalifikacji na torze Sepang w Polsacie Sport News od 7 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Szkoda.... A mogłoby być znacznie ciekawiej. Ale jeśli tak to wyglądało, to właściwie mu się nie dziwię.Mam nadzieję, że Maverick w przyszłym sezonie będzie miał konkurencyjny motocykl i zdobędzie tytuł :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 bo moto za słabe, bo rama za wiotka, bo opony do dupy... uj z takim sportem :biggrin: kochany Messi bierze piłkę do nogi i mija resztę jak tyczki nie narzekając przy tym że ma 169cm i 67kg wagi a cała reszta pilnuje go w każdym meczu jak nikogo innego na świecie. Po trochu ma rację sherman że och ach jak oni pięknie jadą... jadą ale baz dobrej maszyny to skomlenie na maxa. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ernest, na takim poziomie liczą się dwa czynniki: człowiek i maszyna. Tylko jeśli oba działają bezbłędnie można być majstrem. Porównanie z Messim moim zdaniem mocno nie trafione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi