Natalia Cattiva Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wiem..on juz na stole kreslarskim powstawal z przeznaczeniem 'far away... from roads' :) Co do skrzydlakow to jeszcze M1 - jak moglam zapomniec :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 BMW M1? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nawet jest jedno w Wawie.Ale M1 czy Z1?Tak ale żaden z nich nie miał skrzydeł. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zapytaj o kolor.......na bank bedzie wiedziała jaki kolor ma być;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tak ale żaden z nich nie miał skrzydeł.Ooooops fakt :) pojebawszy Turbo z 72' z E26 Nawet jest jedno w Wawie.Ale M1 czy Z1?Z1 jest brzydkie. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 200-220kuni w gulfie. Ma to sens bawić sie czy lepiej szukać innego pieca na grzebanie?Mam 1.9 asz i ponoć ten silnik ma potencjał na osiągnięcie bezpiecznych 300kucykow.A wtedy byłby niepozorny zapierdalacz Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 300 bezpiecznych kucyków mówisz....takie rzeczy to tylko w Erze, tfu... Timobajlu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 ja tam wolałbym 100 w tylnim niż pińcset w przednim napędzie , golf i tak prowadzi się jak wóz drabiniasty z 19 wieku więc po zakrętach tym nie pociekasz , zostaną ci tylko wyścigi na ćwiartkę albo od świateł do świateł tyle dobrego z tej mocy .... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 michoa stawiam zużytą świece z mojego bmw, że nigdy nie jechałeś mocnym hot hatchem. Fakt pod remizą palenie laka słabo wychodzi, ale frajda z jazdy jak ktoś umie kręcić kółkiem, jest wielka. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) palenie laka pod remizą najlepiej wychodzi mocnym FWD , bo po prostu zaciągasz ręczny , pochwa i strzał z sandała , chwilkę czekasz aż guma się nagrzeje i bieg w górę i dupy ściągają majtki przez głowę, do tego od jarania papusia przód się podnosi a dociąża dupę i łatwiej słabym sprzętem zrobić rolling burnouta nie mówiąc że hamulec masz pod ręką a gaz pod nogą jakoś łatwiej się tym operuje .... ..... RWD albo szukasz punktu zaparcia do zderzaka , albo wciskanie palcami gazu a pięta hamulca co jest niewygodne , wymaga wyczucia żeby go wcisnąć na tyle żeby przód trzymał auto w miejscu i koła szły po nagumnionym asfalcie bo np e36 1.6 czy jakaś stara ściera na rolling burnouta jest za słaba, jak koła złapią czysty asfalt albo kostkę to znowu chwilę muli a żeby tylni hamulec nie trzymał za mocno bo pomijając że jarasz hamulce a łapa się przydaje nawet w RWD to po prostu słabiej pali lacia........no i rozkład sił , dupa siada chyba że palisz na wsteku jak ja malarem na drewnianym moście więc większą robotę robi 1.6 w FWD niż RWD bo ma po prostu mniej dociśnięte koła no i mnie to kopyto się męczy i nie umiem wyczuć ziomkową e36 chciałem trochę przycisnąć to nie mogę ogarnąc jedną nogą 2 pedałów , najpierw za mocno hamulec , jak popuszczam hamulec to puszczam też gaz i w sumie po strzale w słupek zaniechałem dalszych prób :D ..... więc do palenia kapcia najlepsze są jakieś hot sracze np corsa z 2.5 v6 od vectry , lekkie auto , mała stalówka a cholernie mocny piec a nie RWD ...... a do zakrętów musi być zawieszenie , moc bez zawieszenia jest dla michoa który jest mistrzem prostej , a golf w serii prowadzi się w zakrętach jak załadowany kamaz i większość gebelsów tak ma( dla mnie bawara fajnie idzie ale ziomek co trochę ogarnia jazdę autem mówi że lipa ), chcąc robić czasy i latać kjs lepiej zrobić zawias niż silnik ......więcej mu da frajdy jak lata po krętym dobry zawias , zajebiście zestrojony niż te 50KM więcej Edytowane 6 Lipca 2017 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Fincz ..... zobacz ile na samym programie da radę wyciągnąć Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Samym programem można wiele zdziałać,ale szybko turbina zdechnie. Dobre 200+ to nowy ic, turbo z audi i dolot powietrza + program. Całość około 3000zl i robi się 200+km w gulfie. Zobaczę jak będę stać z funduszami. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 3000 zł?!?! Tanio, u mnie nowe IC, hybryda + program to bedzie jakies 6000 zł a już 2500 zł poszło na DP i cały wydech ........ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ja mam tylko starego gulfa, :) to ma swoje plusy. Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Fitch odpuść sobie. Potężny moment jaki w dieslu się generuje, wykańcza napęd, sprzęgło, półosie, przeguby, łożyska w skrzyni, poduszki, wszystko aż trzeszczy. Będziesz miał zaraz worek bez dnia. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi