Tommo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 BMW to takie oklepane auto, na dyskoteki do remizy ;)Klod to ma być prowokacja? :-) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Michu, ale kaszel jak wyszedł z fabryki to już był przestarzały i ogólnie chu*owy :DWeź jakiegoś japońca czy francuza z lat 80' i już nie ma takiej tragedii, ja mogę jeździć na co dzień takimi autami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zarowalem, niektóre BMW są piękne:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Michu, ale kaszel jak wyszedł z fabryki to już był przestarzały i ogólnie chu*owy :D to fakt skoda 105 ziomka z 1981 roku to przy moim kaszlu jak Bugati veyrona przy wigry 3 jeśli chodzi o wyposażenie i komfort , a teoretycznie jest 12 lat starsza :Dale ja tam boba lubię mimo wszystko :D a jak ptrzę jak to fajnie pomotane w kjs lata to sam mam zajawkę ale narazie nie mam floty :D nie wiem być może przypadek ale maluchy najlepiej tam idą :D czerwony w 0:11 to roz**bał system całkiem :D biały bodjrze poszedł najbardziej technicznie i najszybciej ale czerwonemu za stylówe należy się ściąganie majt przez głowę od panienek :D Edytowane 9 Grudnia 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Maluchem jezdzilem kilka lat codziennie i jakos dawalem rade, lato czy zima.Glownie w miescie, ale kilka tras po 400 km tez zrobilem.Oczywiscie Renault 4 przy nim to byla limuzyna, ale najwyrazniej gdy czlowiek byl mlody to jakoslepiej znosil jego wady. W kazdym razie dbalem o to zeby linki wszelkie smarowac, to samo z przednimi zwrotnicami, a jakosc jazdy podnosilem u znajomego dziadka specjalisty od gaznikow ( facet pewnie byl wowczas mlodszy ode mnie teraz :) ).Potrafil tak ustawic ten prymitywny gazniczek ze silnik nie mial problemow opisywanych przez Miska i mial lepszego kopa niz fabryczny.Na dlugo to nie starczalo musialem go odwiedzac raz na rok. Czesto cos maluchem wozilem, wiec jezdzilem stale bez przedniego fotelai traktowalem go jako pojazd 2 osobowy.Nie mialem problemow z pocacymi sie szybami - gdybym mial to bym zapamietal, bo bardzo tego problemu nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jak Ja jeździłem Maluchem to jak wrzucałem 1-ke czy 2-ke to musiałem prawą nogę chować do lewej bo inaczej miejsca nie było :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 he he he 85 kg przy 194 cm Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Pinkny :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Trochę idiotycznie wygląda ten maluch z tymi felgami, nie pasują mu zupełnie wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 to tam staszku nie problem , le pomyślałeś jaką ten maluch wbija siekierą matce ziemi jak chodzi zimny ? to jest ostatnie auto bez katalizatora , jak pracuje na ssaniu to spaliny mają taki gryzący zapach i są bardzo silnik trujące , może by go razem z golfikiem 1.3 zutylizować ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jak nie przejdzie uczciwie (nie dowód rejestracyjny pod stołem) przeglądu to zutylizować, a jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Kupiłam w końcu. Padło na Opla Corse. SIlnik 1,4 w benzynce. Lipa trochę mieć silnik w furze mniejszy niż w moto, ale na dojazd do pracy będzie jak znalazł. Teraz tylko muszę ogarnąć zimówki i jest mały Mustang jak z obrazka. Dzięki za pomoc wszelkiej maści. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak Ja jeździłem Maluchem to jak wrzucałem 1-ke czy 2-ke to musiałem prawą nogę chować do lewej bo inaczej miejsca nie było :DTrzeba było skrócić dźwignię od biegów. Wszyscy wysocy mieli z tym problem. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Czyli masz silnik jak pojemność mojego czajnika.Pogratulować, a co na to Twój chłopak? Taki czajnik mi w zupełności wystarczy na początek. Z resztą nie chcę płacić OC po 2 tys zł.Cieszy się razem ze mną. Albo przynajmniej dobrze udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Taki czajnik mi w zupełności wystarczy na początek. Z resztą nie chcę płacić OC po 2 tys zł.Cieszy się razem ze mną. Albo przynajmniej dobrze udaje.Maleńka, tak się składa że najdroższe OC jest aktualnie na takie pojemności jak 1.4 :wink: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi