KrzysiekZet31 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) co taka cisza na forum? czyzby wszyscy przygotowania do nowego sezonu? :notworthy: Edytowane 29 Listopada 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Ja dzis mam zamiar troche pobrykac :notworthy:Klo 13-14 juz powinno byc cieplej troche niz rano :notworthy:Jade odebrac staly papier i zalac :notworthy:Pozatym: jezeli prognoza dlugoterminowa sie sprawdzi to sezon :1.Nie skonczy sie wogole2. Zacznie sie kolo 12 Grudnia :crossy: Edytowane 29 Listopada 2007 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja dzis mam zamiar troche pobrykac :DKlo 13-14 juz powinno byc cieplej troche niz rano ;)Jade odebrac staly papier i zalac :)Pozatym: jezeli prognoza dlugoterminowa sie sprawdzi to sezon :1.Nie skonczy sie wogole2. Zacznie sie kolo 12 Grudnia :)A moja juz zimuje :( choc w planach mam Thundercat'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_75 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Pierwszy :buttrock:Kocham ja :biggrin:Przedemna na przegladzie podobno byl koles Divka - tez pierwszy sprzet :lapad: A kiedy i gdzie robiles ten przeglad? Bo moze to ja bylem ;) [Dolna / przy Orlenie] - koniec pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Na Wale Miedzeszynskim :)WIec nie tam :)Ja mojej divce ostatnio dalem w morde kladac sie slicznie na plamie oleju :(Czeka mnie kolejna operacja owiewki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam posiadaczy xj 600! Zamierzam nabyć właśnie taki sprzęt gdyż pozbyłem się niedawno mojej cebuli. Nie mam bardzo na dokładkę by kupić coś mocniejszego wiec zainteresowałem się tą yamaszką. Czy mógłby ktoś z was obczaić tą aukcje: http://moto.allegro.pl/item288446142_yamah..._29tys_km_.html. Fajnie by było gdyby ktoś z tych okolic obejrzał ją na żywo ale nie chce pszesadzać z tymi prośbami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A wiec tak podsumowujac, co mozecie powiedziec dobrego o tym motorku?Jak u niego z awaryjnoscia, i czy ma jakies wady fabryczne?No i jak z czesciami? Bo kumpel chce kupic i niewie o nim nic, zreszta ja tez, czy moze wybrac inny powinien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak u niego z awaryjnoscia, i czy ma jakies wady fabryczne? http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,3026968.html raczej popularny, więc z częściami problemów nie odnotowałem. jedyną, której potrzebowałem (poza eksploatacyjnymi) był regulator napięcia - oryginał to kilka stówek wydatku, a podobno lubi padać (i mój egzemplarz ten trend potwierdził)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 I jesczez jaka jest roznica miedzy zwykla xj a xj diverson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 I jesczez jaka jest roznica miedzy zwykla xj a xj diverson? diversion to nazwa modelu od 1992 rokujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Oczywiscie modelu ladniejszego :icon_mrgreen:Swietne popularne i przyjemne moto.Oczywiscie nie pisze tego dlatego ze takie mam :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Oczywiscie modelu ladniejszego ;) Oj nagrabisz sobie :) :) I oczywiście słabszego od Straszej XJ :lapad: :( Aha.. Nie wszycy wiedzą ale... Divki są od 1991 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Wasza jest szybsza zeby przechodnie krocej na nia patrzyli, bo nasza ladniejsza :icon_twisted:Aha jak juz kupowac dzive to dobrze wiedziec o kilku zmianach po drodze: najwieksze zmiany w 96 a potem w 98. Edytowane 9 Stycznia 2008 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wasza jest szybsza zeby przechodnie krocej na nia patrzyli, bo nasza ladniejsza :flesje:hehehehe dobre dobre :biggrin: :icon_twisted: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wasza jest szybsza zeby przechodnie krocej na nia patrzyli, bo nasza ladniejsza :icon_mrgreen:Aha jak juz kupowac dzive to dobrze wiedziec o kilku zmianach po drodze: najwieksze zmiany w 96 a potem w 98. Np. jakie to zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi