Piotr Dudek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ku*wa, dlaczego on wcześniej nie puścił tego motocykla! :evil: Sam dobrze jeździsz to obejrzyj kilka razy na stop klatce, on nie miał szansy odkleić się od motocykla z powodu siły odśrodkowej która go wpychała pod maszynę. Przy tej ogromnej tragedii bardzo duszo szczęścia mieli Edwards i Rossi a zwłaszcza ten pierwszy.Wielka tragedia dla sportów motocyklowych i to nie pierwsza w tym sezonie.Bardzo przykro ogląda się takie wypadki mimo świadomości o ryzyku wpisanym w ten sport.To nie bierki i trzeba się z ty liczyć.Cześć Jego Pamięci[*] Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tragedia...Wspaniały zawodnik... Po prostu brak słów...['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 R.I.P.zastanawia mnie tylko jak ten kask mogl mu sie wypiac/spasc...? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 :( Oglądam to video i nie mogę się nadziwić, jakim trzeba być jebanie dobrym zawodnikiem, żeby tak zacieśnić winkiel, jak próbowali to zrobić Ci, którzy w niego uderzyli. Nie mówiąc o tym, jak Rossi wyszedł z tego wszystkiego... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) :(Nie mówiąc o tym, jak Rossi wyszedł z tego wszystkiego... Talent. [*] Wielka strata. Nawet nie wiem co napisać. Edytowane 23 Października 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 R.I.P.zastanawia mnie tylko jak ten kask mogl mu sie wypiac/spasc...? Dyrekcja wyścigu podejmie ten wątek: Paul Butler responded to a question about Marco Simoncelli’s helmet coming off in the crash by saying: “I think if I may reply, that will be for another occasion. Quite clearly the consequences and circumstances surrounding the accident will be thoroughly investigated.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 no nie wierze ... po prostu brak mi słów... Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) Konferencja prasowa:http://www.motogp.com/en/videos/2011/Race+Direction+press+conference+Marco+Simoncelli Wyścigu nie widziałem, żałuję że obejrzałem powtórkę. Edytowane 23 Października 2011 przez kenji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Powtorka zaraz bedzie na Sport Klubie.Na razie beda 250 tki :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 O 22.05 w sportklubie będzie film poświęcony Marco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 od rana chodze jak struty.Marco był tym, któremu w tym sezonie mocno kibicowałem.ciągle nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrzej_1400 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Straszna tragedia [*] R.I.P.zastanawia mnie tylko jak ten kask mogl mu sie wypiac/spasc...? Nieoficjalnie mówi się, że miał on na szyi ślad po oponie. http://motogp.motosp.pl/news/8667/marco-simoncelli-nie-zyje/ Cytuj Moje zabawki:NEO; Intruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelek84 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Straszna tragedia [*] Nieoficjalnie mówi się, że miał on na szyi ślad po oponie. http://motogp.motosp.pl/news/8667/marco-simoncelli-nie-zyje/ Ogromna tragedia ... ale jak patrzy się na po prostu brak słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 jest mi strasznie przykro, nawet nie wiem co napisać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Niestety,to sport w którym wypadki sie zdażają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi