a_rtu_r Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 To ten wodzik może się rozwalić czy nie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 z 1 przełączasz na 3 i jedziesz dalejzapominasz, że to jest forum motocyklistów dział mechaniki motocyklowej a nie forum wiejskich druciarzynie pisz proszę kolejnych bzdur Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 czego sie czepiacie tak samo jak zablokowanie skrzyni moze sie zdażyć: guma, urwanie łańcucha, urwanie mocowania tylnego amortyzatora ( znam taki przypadek ). nie ma co ludzi nawracac :) jak chcą niech robią jak chcą :) ahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) ciekawe jak sie jezdzi po miescie bez 2? skrzyzowanie, jedynka 3tys rmp, podem obroty na dol, 3 i codalej? ktos wyskakuje za 30 m na przejsciu - na 3 szarpie, na 1 wyje od obrotow... i wez tu wyczuj sytuacje^^ sniegi topnieja, zamiast rozkminiac jak sie jezdzi uszkodzonym silnikiem to lepiej ten czas poswiecic na bardziej zaciekle poszukiwania porzadnego sprzetu Edytowane 20 Lutego 2012 przez Paweł Szarowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Po mieście to napewno masakrycznie się jeździ:) Oczywiście szukam, szukam nowego silnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) ten silnik ma byc tylko 2LE ? czy pasuje 3LE i exup? bo sie troche pogubilem a jest na necie ich troche np http://193.23.48.135/silnik-yamaha-fzr-1000-fzr1000-3lh-1990-i1992602406.html koles ma w swoich aukcjach kilka silnikow, wyglada na dilera , popytaj czy jakis by sciagnal za normalna kase^^ Edytowane 20 Lutego 2012 przez Paweł Szarowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Pewnie że może zablokować szkynię, silnik, a nawet wysadzić blok. Zwłaszcza w Yamasze.Nie tak od razu i nie zawsze, ale nie znasz dnia i godziny.Nie mam zwyczaju robić zdjęć takim przypadkom i nie mogę nic wrzucić na poparcie.Odnajdź temat Spiwora w dziale mechanika motocyklowa i jego przypadek z fazerem. 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Odkopuje temat z tego względu, że po długich poszukiwaniach odnalazłem silnik:) Właśnie zamontowałem ja w ramę. Tylko mam kilka pytań odnosnie montażu. Od gaźników wychodzi 1 przewód paliwowy główny, który idzie do pompki, i są jeszcze 2 - do czego je zamontować? Po drugie fzr ma 2 linki gazu - obie idą do gaźników - prawda? Gdzie mają być dołączone rurki ze zbiorniczka wyrównawczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dwie linki - jedna ciagnaca druga powracajaca.Co do rurek daj zdjecia, bo nie wiem o czym mowa. Byc moze jeden podcisnieniowy do kranika, a drugi przelewowy, lub oba przelewowe. Ps. nie masz serwisowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 robicie bałagan w tym temacie Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi