DEALER Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Dr.Artur, widzę,że dokonałeś podobnej zmiany, jak ja. Też przesiadłem się na Hayę z TLa, tyle,że z TLSa. Haya ma nieco gorsze hamulce i zdecydowanie bezpłciowy dźwięk. Prowadzenie moim zdaniem jest lepsze,a gabaryty porównywalne. Osobiście jestem zadowolony ze zmiany, ale do L-twina kiedyś wrócę :) ps. jeśli mógłbym Cię prosić-zrób mi fotę w jaki sposób masz zamocowane Hyperpro :P Edytowane 19 Września 2011 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 a kur podjade to se zobaczysz :) pewnie na weekendzie bede latal tak to chociza bede mial po co i gdzie jechac a nie bez celu. co do hebli mam podobnie po przesiadce z tl ze sa slabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jak na codzień sprawuję się taka RSV? Czy to przy swoim temperamencie może służyć jako codzienny środek transportu, czy za bardzo dziki sprzęt :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wszelkie źródła pisane wskazują na to, że sprawuje się przede wszystkim kapryśnie. Aczkolwiek nie wiem, nie miałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 i jak różnice miedzy sp-1 a sp-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Miałem dokupić K5, ale ja kupuje sercem. No i mam dwie Hondy w stajni.A oglądałeś tego gixa z otomoto ? Edytowane 3 Października 2011 przez pelocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Razem oglądaliśmy:w dwóch słowach: kupa gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Mowa o tym 750 ze Śląska, zrobiony na tor? Opowiadajta. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Czytam ten temat i dochodzę do wniosku, że co niektórzy to uwielbiają teoretyzować, dlatego link: http://www.motocykl-online.pl/testy/Masterbike_2006 Dla całej reszty, spróbuję krótko i na temat. Aprilia jest zdecydowanie lepsza (nowsza) technologicznie, to samo dotyczy zawieszenia, hamulców, stylistyką ni i silnika który również jest lepszy. Amen :notworthy: Edytowane 18 Października 2011 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Z kolei SP-2 uczestniczyła w Masterbike 2003: http://www.motocykl-online.pl/testy/Masterbike_2003_cz_1 .BTW. ależ ten magazyn ma zajebiste testy. Wprawdzie przedruki, ale na prawdę warto czytać. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 W 2001 Colin Edwards wygrał WSBK, trzecia była RSV z Corserem na pokładzie. Klasyka Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 tee ale jak patrzę na ten link z mastera to ta SP ma gorsze czasy od R6ki :icon_rolleyes: a staruszki R1 i kawa 9ka to już w ogóle odjechały hondzie... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Yuby nie fantazjuj...w 2001 roku pierwsze było Ducati z Troyem Baylissem...dodatkowo, możesz tego nie pamiętać, ale w 2000 roku Bayliss zaczął sezon jakoś od czerwca, czy lipca, a w 2002 wygrał prawie 2 razy więcej niż Edwards- mimo to Edwards miał więcej pkt....ciułacz jeden hahahahahahaha... Nie zmienia to faktu, że SP01/SP02 to jeden ( wg. mnie) z ostatnich motocykli japońskich ery tzw klasyków (obok: CB 750 SOHC, Z1-900, CBX1000, KZ 1300, Z1R, Z1100R- Eddie Lawson Replica, VF1000R, RG500 Gamma, RD 500, GSXR750-1 wersja, GSXR1100-1 wersja, RC30, RC45, NR750, OW1, OW2...), które chciałbym mieć w kolekcji...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi