Vector Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Przynajmniej moto użytkowane zgodnie z przeznaczeniem.Szacun. A znasz tego ziomala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nie znam, ale sądząc po opisie musi nap**dalać konkretnie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 moto czy ziomek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mój kumpel na przyszły sezon planuje się przesiąść na RSV. Po 10 06 ciekawe czy się rozczaruje? ;)IMHO - tak. Ale ja tam się nie znam i ogólnie nie ogarniam tego całego fenomenu V2 :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Już ja widze te 162 na kole... chyba z żaglem z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 moc z zapasówki ? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 IMHO - tak. Ale ja tam się nie znam i ogólnie nie ogarniam tego całego fenomenu V2 :-)Bo V2 przy rzędach to jak muscle car'y przy rx-7, civic, 350z itp. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Gdyby w ta RSV wsadzic graty zeby miala rzeczywiscie te 162km to bylaby warta 2 razy tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ale ja tam się nie znam i ogólnie nie ogarniam tego całego fenomenu V2 :-)no ja też tego nie ogarniam :biggrin: a RSV to wybitny przykład "kastracji" litra... Kumpel przyprowadził na handel to klapa straszna, pamiętam starą TLre to przy RSV była reaktorem frajdy... Strasznie nijaki silnik. ze sprzętów które naprawdę ostatnimi czasy wywarły na mnie wrażenie to dycha 04 i nowa R1... Yamahaha w końcu po latach dennych RN12 i 19 zrobiła model z jajami :buttrock: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mariusz ty na poważnie że RN22 nie jedzie? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mariusz ty na poważnie że RN22 nie jedzie?wiesz , a pytasz :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ze sprzętów które naprawdę ostatnimi czasy wywarły na mnie wrażenie to dycha 04 Ja na sezon 2012 celuję konkretnie w 10 04 05. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś interesującego :icon_rolleyes: Moje dni są policzone :bigrazz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 a na sezon 2012 celuję konkretnie w 10 04 05. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś interesującegoJa ide w innym kierunku... szukam Fajera od roku 2006...do mocy przyzwyczaisz się po kilku dniach. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja ide w innym kierunku... szukam Fajera od roku 2006...do mocy przyzwyczaisz się po kilku dniach.No to jest konkretny sprzęt. Musi być dobry bo to najdroższy litr z tych lat.Cena potrafi być jak zx10 z symbolicznym przebiegiem z roku 2010:)Ja jednak za ok 25tysia wolałbym wspomnianą Kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 k3, k4 chyba będzie miało najmocniejszy. Z tym się zgodzę, K4 z gazu z 3 tys szła idealnie w pion, zapier*alała aż miło, łezka się w oku kręci jak się przypomni. IMHO k4 miało mocniejszy dół niż S1000RR. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi