Doktor Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Problem z moto-wypadem jest taki że mało bagażu wchodzi. :rolleyes: Nie o wypad na motocyklach mi chodziło, raczej o rejs gdzie załogą byliby motocykliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 To ajrisz tak kombinuje :DCzemu nie, ja się przymierzam na wrzesień przyszłego roku na Mazurach. Na ten rok limit w maju wyczerpałem.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Oczywiście, że są:)Jeśli będą chęci do zorganizowania czegoś-zgłaszam się:)PozdrawiamPat. Ja z racji praktycznych i własnych upodobań, mogę zorganizować rejs na żaglowcu, praktyczna to taka, że większą grupą praktycznej i taniej jest na żaglowcu, ta samą ilość chętnych aby zmieścić na kilku łódkach, trzeba te kilka łódek wynająć, znaleźć na nie skipperów, na żaglowcu, jeśli nie będzie kadry spośród załogi to dostarczy ja armator albo organizator, kolejna sprawa to odpada organizacja zaopatrzenie i gotowania, to również sprawa armatora, jeśli jesteście zainteresowani to mogę zorganizować taka imprezę na "Zawiszy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ooo fajny pomysł . chętnie bym się czegoś więcej dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Propozycje są dwie dłuższy z odwiedzeniem portów za woda w terminie 18 do 24 wrzesień i krótszy (dużo tańszy) z jednym polskim portem w terminie 27 do 29 wrzesień.Proszę o zapisywanie się z podaniem, który z wariantów wybieracie, zadecyduje większość. Termin I cena 1250 zł.Termin II cena 650 zł. Na "Zawiszy" są do dyspozycji 32 miejsca wliczając w to oficerów i starszych wacht.Oficerów raczej z forum nie zwerbujemy, ale starszych wacht być może się uda, ale o ot nie ma się co na razie martwić, poczekajmy z tym do momentu, aż pojawią się deklaracje od potencjalnej załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Qrcze, że też ja dopiero teraz znalazłam ten temat. Lepiej jednak późno niż wcale:) Sezon-wiadomo już za nami, ale w razie gdybyście coś organizowali na przyszły to ja bardzo chętnie, bo już zdążyłam połknąć bakcyla. Patentu jeszcze co prawda jeszcze nie posiadam, ale już przymiarki do niego czynię (w zimie teoria, praktyka w maju). Na razie żeglarski, kolejnym etapem jeśli dobrze pójdzie będzie sternik:)Pozdr. edyt. żeby dopowiedzieć, że na wodach śródlądowych póki co zamierzam bywać. Edytowane 1 Listopada 2011 przez marzka Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja z racji praktycznych i własnych upodobań, mogę zorganizować rejs na żaglowcu, praktyczna to taka, że większą grupą praktycznej i taniej jest na żaglowcu, ta samą ilość chętnych aby zmieścić na kilku łódkach, trzeba te kilka łódek wynająć, znaleźć na nie skipperów, na żaglowcu, jeśli nie będzie kadry spośród załogi to dostarczy ja armator albo organizator, kolejna sprawa to odpada organizacja zaopatrzenie i gotowania, to również sprawa armatora, jeśli jesteście zainteresowani to mogę zorganizować taka imprezę na "Zawiszy".Na "Zawiszy" kilka lat temu rozpoczynała swoją żeglarską przygodę. Polecam :lalag: Na dobre zabawa zaczęła się przy siódemce. Słowo "zawietrzna" sponsorowało ten dzień :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pewnie jest więcej. Ja też lubię wodę i mam patent ISSA. Tyle że nie stać mnie na jacht i dlatego wolę motocykl. Poza tym zawsze przez pierwszy dzień jestem struta jak kot :) Potem juz mi przechodzi Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ahoj, i jeszcze ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tyle że nie stać mnie na jacht i dlatego wolę motocykl. Mam to samo i od lat odwieczny dylemat co wybrac .... zagle czy motocykl.Mieszkajac na Wyspach moznaby to łatwo pogodzic :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Windsurfingowcy też się liczą? :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 No ba... przecież my wiemy najlepiej, co to jest zwrot przez top :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wiadomo. Surferzy to tacy motocykliści na wodzie. A jak ktoś katamaranem pływa to nie ma się chyba co przyznawać Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 sześć błota stóp... Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A kitesurferzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi