_Monter_ Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Złapałeś mnie za słowo PrzemekB. Po prostu to była jedyna opcja, żeby nie spotkać się z cirem. Wylądowałem w chabaziach jeszcze dalej niż motong i prawie na samym dole tej skarpy. Laweta 350 zł a później parking policyjny 16 zł doba.600 kilometrów od domu...Jak masz AC to moze i zawiozą ale ja tylko OCi NW.Naprawa bariery ewentualnie zostanie zfinansowana z mojej polisy OC...ewentualnie. Edytowane 16 Maja 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Złapałeś mnie za słowo PrzemekB. Po prostu to była jedyna opcja, żeby nie spotkać się z cirem. Wylądowałem w chabaziach jeszcze dalej niż motong i prawie na samym dole tej skarpy. Nie czepiam się tylko próbuję tą sytuacje jakoś wygenerować i nie bardzo mi to wychodzi.Staram się wyciągnąć coś dla siebie na przyszłość dlatego dopytuję o szczegóły. Pozdro Edytowane 16 Maja 2011 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie czepiam się tylko próbuję tą sytuacje jakoś wygenerować i nie bardzo mi to wychodzi.Staram się wyciągnąć coś dla siebie na przyszłość dlatego dopytuję o szczegóły. Pozdro:icon_mrgreen: nie uważam, że się czepiasz. Tor jazdy przebiegał przez drugi pas, gdzie spotkałbym się z cirem. Tor ślizgu był liniowy i puncie w którym położyłem motonga pozwalał nie spotkać się z cirem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Żebyś wiedział, co Cię tego dnia czeka, to byś nie wsiadał na motocykl, tylko grał w totka.. Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jestem w szoku że jesteś w jednym kawałku... :buttrock: Naprawdę wygrałeś drugie życie !!!Monter szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę !!! Ps. chyba nauczyłeś się sprawnie lądować od specjalisty Adama :icon_razz: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jestem w szoku że jesteś w jednym kawałku... :buttrock: Naprawdę wygrałeś drugie życie !!!Monter szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę !!! Ps. chyba nauczyłeś się sprawnie lądować od specjalisty Adama :icon_razz: Pozdr. No ni hooja nie pododobne to było do telemarku :icon_mrgreen: ale przypomniałem sobie, ze wylądowałem na kilku pnączach dzikiej róży i kolce mnie wkoorwiały. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 _Monter_ -jak to mawiają ,,nie zawsze świeci słońce'' i ,,jeszcze nie było tak źle żeby nie mogło być gorzej''!Nie martw się chłopie,straty wyleczysz raz dwa i wkrótce znowu dosiądziesz motonga.Że starego szlag trafił-trudno zanabędziesz innego tylko szybko zdrowiej.A ja i tak nie wierzę w montera na armaturze :biggrin: Pozdrawiam i życzę szybkieggo powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dramatycznie to wygląda i się czyta... Praktycznie nic Ci nie jest w porównaniu do tego, co mogło być... Niech każdy kto przeczyta wyciągnie wnioski! Sztuka to uczyć się na cudzych błędach. Zdrowia życzę i gratuluję Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 jasny ch*j : o Wszystkiego dobrego w nowym życiu stary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekhonda Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Cale szczescie ze sam mogłes napisac nowy wątek a nie byc dopisanym do tego pierwszego na górze :icon_exclaim: . Szybkiego powrotu do zdrowia. kazda taka historia wiecej to ja tak 10 km wolniej jeżdze za chwile będe pchał tego VTXa :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Szybkiego powrotu do zdrowia jak i na drogi! :) Całe szczęście że nic poważniejszego Ci się nie stało :) Patrząc na twoją rozbitą Kawę, aż mnie ciary przeszły .. Edytowane 16 Maja 2011 przez toOczeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Kurde a ja tu sobie żartuje z naklejkami :icon_eek: Człowieku te moto to już nie istnieje - masz niewiarygodne szczęście . I szok że większość pamiętasz (ja nic nie pamiętałem). Kurde lecz się i kupuj hadeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Z tą armaturą to się namyśl, bo to gorzej hamuje i skręca -> więc raczej jest więcej niebezpieczne od zwykłego motonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 o, ku...! :icon_eek: Ty się ciesz, że tylko tyle BTW leczysz się u nas, czy u siebie? bo jakby niedaleko, to jakiś karton fajek przywieziemy :icon_mrgreen: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ...Co masz na myśli Zbycho z tymi przemyśleniami? Siebie? ... W dużym stopniu, tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi