Lukasz89 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ku*wa normalnie masakra :/:/:/ Dałem na forum Intrudera to co napisałeś, jakby co to dadzą znać... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 ku*wa normalnie masakra :/:/:/ Dałem na forum Intrudera to co napisałeś, jakby co to dadzą znać... Mozesz zapodac zdjecia tych wszystkich motocykli wydaje mi sie to bardzo wazne np. jak na alegro bedzie wystawiony bak w kolorystyce twojego a na innej aukcji tego samego goscia bedzie inny model cbx wystawiony to juz jest jakies prawdopodobienstwo ze gosciu ma pare takich cbx..Panowie kazdy z nas jest praktyczne codzienie na necie wiec jak kazdy z nas poswieci 3 min na przetzepanie alegro za czasciami cbx to nic sie nie stanie, zlodzieje nie beda chcieli tych motorow nie wiadomo ile czasu ich tzymac bedzie im zalerzalo na jak najszybszej sprzedazy..WIEC POMOZMY CZLOWIEKOWI BO JEST TO SPRAWA NAS WSZYSTKICH..moze to spotkac kazdego z nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolo Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 (edytowane) Witam, gdzie te zdjęcia? Minęło już trochę czasu, a wydaje mi się, że w znaczącym stopniu ułatwiły by sprawę, nie od dziś wiadomo, że faceci to wzrokowcy. Temat został zarzucony na fora trampkowe i afrykańskie. Edytowane 24 Stycznia 2010 przez Wolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Na Dominkowe takze wrzucone, dodam tam jeszcze zdjecia jak beda. Pozdrawiam i wspolczuje straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 gdy sie czyta o tej kradzieży, to brzmi to jak jakasz fraszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Współczuje...dokładnie do pieca z nimi , mi kedys z pod domu ukradli b4 1.9 tdi to była strata ale CBX?? tragiedia rozejrze sie po necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptysiornia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Serdecznie współczuję. Umieściłem info na forum XJRki i Aprilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ale masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Yo! Nie bedzie to siedzenie z Twojego CBXa? http://cgi.ebay.de/Honda-CBX-1000-kurze-we...=item3efc433cfa Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Szok! :icon_eek: Czekamy na zdjęcia, Barnaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Obrobił Cię ktos , kto znał Twoje moto i wiedział, że garaż będzie tak długo niesprawdzany. Proponuję przeglądać również mobile.de oraz autoplius.lt Będę patrzył w wolnych chwilach. Tez mi sie wydaje, ze to nie byl glupi fart, tylko ktos kto Cie zna i wiedzial ze masz taka kolekcje w jednym miejscu niepilnowana. :( Jak zlapiesz, to proponuje kostka po kostce ucinac... Edytowane 2 Lutego 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jakoś kolega nie kwapi się ze zdjęciami. A w takim wypadku ciężko pomóc.... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 uuuuuuufffff.... powiem wam, że nie doceniałem potęgi internetu....:) miło się zawiodłem. ODZYSKAŁEM SWOJE MOTOCYKLE !!! chciałbym tym samym podziękować wszystkim którzy pomogli w odnalezieniu lub chociaż za dobre słowo szczegolne podziękowania dla jednej osoby, której nie wymieniam ale wiem że to przeczyta! motocykle trochę poobijane, ale generalnie bez większych szkód. czeka mnie jeszcze dłuuuga batalia po komisariatach, sądach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Gratki,wszystko dobre co się dobrze kończy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 O w mordeczkę! Farciarz z Ciebie niesamowity ^^ Gratulację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi