ernestZL Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 no! wreszcie temat schodzi na dobre tory-czyli spam :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja się nie obrażam, Ja mam dystans do siebie. :bigrazz: Ale faktem jest to że lubię mieć dojebane moto. Wolno mi chyba. Jasne ze wolno bo niby czemu nie. Wazne zeby miec radoche z tego hobby, kazdy to osiaga na swoj sposob i wcale nie pisze tego zeby kogos pouczac. Ale nie robcie z tego religii. Kazdy dzisiejszy scigacz zajebiscie jezdzi i wszystko tak naprawde zalezy od umiejetnosci prowadzacego. Wiec po co toczyc ciezkie boje o to, czyja maszyna jest lepsza i szybsza o 1s na torze prowadzona przez profesjonaliste? No tak zapomnialem ze jest zima :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wracajac do tematu to nie moge tego pojac jak oni zmiescili caly ABS w 2,5kg masy. Honda zrobila przelom w ABSach sportowych w zeszlym roku zakladajac go do cbr1000rr. Ciekawe czy ten z BMW tez dorowna Hondzie pod wzgledem jakosci (bo pod wzgledem masy juz jest lepszy o 7,5kg) czy to bedzie zlykly "stary" system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Paq, pierwsze słuchy mówią, że jest lepszy. Ale poczekajmy na opinię reszty :bigrazz: Bo Kwas... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Beemka powinna zniszczyć konkurencje. Chociaż ja tam bardziej za Ducati jestem niż za BMW z niemcowni. :clap: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 już zniszczyła;/ Pierwsi zrobili podwójny wtrysk do kolektora dolotowego, stopień sprężania 13:1, coś na miarę YCCI no i mamy piękne Pudzianowskie 193KM/ jeżeli tą "kosmiczna technologie motocyklową" odniesiemy do tego co robią inżynierowie z Mercedesa to okażę się, że jesteśmy milion lat za murzynami niestety;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 . Ciekawe czy ten z BMW tez dorowna Hondzie pod wzgledem jakosci (bo pod wzgledem masy juz jest lepszy o 7,5kg) czy to bedzie zlykly "stary" system. BMW to BMW - da radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 BMW to BMW - da radę :) Raczej dalo rade. Wystarczy przeczytac najnowszy ŚM - ABS BMW dziala niewyczuwalnie. A jesli chodzi o skutecznosc, to ABS w nowych BMW wygrywaly testy (K1200S zatrzymywal sie na krotszych odcinkach niz chocby CBR wlasnie). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy ona będzie oferowana bez ABS'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zerźneli od japoni i tyle. Kiedy japonia zapoczątkowała takie motocykle, niemcy myśleli że MZ to cud techniki... Dlamnie osobiścię, BMW jak i wszystkie niemieckie padaki, są przereklamowane, techniką, wiedzą itd odstają od żółtków. Dlamnie japonia zawsze będzie "Bogiem" motocykli szybkozapierdalających itd. Pozdrawiam :bigrazz: a japsy zrzynaja od wlochow, wystarczy spojzec na nowego bladego, nieudane odzwierciedlenie D 1098 :P A pozatym chyba nie powiesz że nie czujesz różnicy hamując Brembo w stalowym oplocie z radialną pompą a układem nawet w GSX-R ? eNzo Zapomniales dodac ze zaciski tez sa radialne w twojej api :) tak dla wiadowmosci :P Ja nie muszę się lansować po mieście z cześciami tunningowymi przekraczającymi wartość moto i wykresem z hamowni w ręku :biggrin: :icon_razz: czekaj do wiosny, jak shamujemy api to sobie wykresy areografem na owiewkach wymalujemy :P bo ja tam jeszcze sprzegla uzywam i musze miec 2 rece wolne, a nie jedna tylko od gazu :P i pierwszy bieg :P Jak się kupuję niedojebane to trzeba do*ebać :biggrin: obrazasz mnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy ona będzie oferowana bez ABS'u? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy ona będzie oferowana bez ABS'u? Odpowiedz juz otrzymales. Ale tez w wersji z ABS mozna go calkowicie wylaczyc. Aby rozwiac czesc watpliwosci: Test gorski listrowych sportow: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...-rules-on-road/ Wykresy z hamowni tych sprzetow: http://www.motorcyclenews.com/upload/26160.../new-curves.jpg Porownanie danych na papierze: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new.../?&R=EPI-120142 Recencja MCN: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikerevi.../?&R=EPI-120422 Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mnie interesuje najbardziej system kontroli trakcji. Czy jakaś jeszcze maszyna ma to dostępne ( ze sportowych l ) oprócz Ducati ? I jak coś takiego sprawuje się podczas spokojnej jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 To będzie za*ebiście dobry motocykl. Kiedy wchodzą na salony? Muszę jechać obejrzeć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Teoretycznie od listopada jest w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi