rinas Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Jak ktoś chce to mam do sprzedania całkiem ładny komplet SupercorsyPrzód - 120/70 - sc2Tył - 180/60 - sc1 Leżą i się marnują już 2 miechy, na allegro nie chce mi się wystawiać ale jak ktoś chce to z chęcią sprzedam za tyle co kupiłem. Detale na PW lub kom. Ogólnie to trzymają jak poj**ane, zjechałem już kilka kompletów i są naprwdę zajebiste. Żeby nie było - czemu sprzedaję - sprzedaję bo przesiadam się na twardsze gumy, uważam że na tym poziomie powinno się uczyć jeździć korzystając z twardszych mieszanek i czuć bardziej ten motocykl, opanowywać uślizgi. W piątek zajebałem 2 razy takiego pałer slajda na wyjściu z szybkiego zakrętu na d211 że myślałem że się zesram i będzie wysiadka :) a powinno się mieć to bardziej ogarnięte... BTW - koleś właśnie na wyjściu z prawego niemieckiego wywinął ostrego high-side'a, jechał Gixem 1000 k5 czy k6, kilka kółek wcześniej mnie wyprzedził a potem mało go nie przejechałem - leżał na środku toru, motocykl obok. Okazało się później że zamiast puścić moto chciał je ratować i 3mał do końca, skutek - złamana na pół kość udowa i zerwane wszystkie więzadła w obręczy barkowej. Od razu pojechał na operację... Edytowane 9 Lipca 2012 przez rinas Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Okazało się później że zamiast puścić moto chciał je ratować i 3mał do końca, skutek - złamana na pół kość udowa i zerwane wszystkie więzadła w obręczy barkowej.ten no, yyy-jakby się puścił to by popełnił najgorszy błąd-zawsze ale to zawsze trzeba trzymać się moto i walczyć do końca-bo jak to twierdzi rada starszych "do póki siedzisz na moto to możesz coś z nim zrobić" Ja sądzę inaczej ale ja się nie znam. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie zrozumiałeś... on się trzymał moto jak już z nim leciał po asfalcie Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 W wawie , bądz okolicach macie jakiś namiar na sprawdzone potorówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 A co Ci potrzebne? Na karting? Bo mam znajomego, który ma trochę opon i na karting by się nadały. Sam zresztą mam D211GP Racer (ta z podpisu), ale na tor raczej nie polecam (choć na karting po taniości, może i by się nadała). Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 A co Ci potrzebne? Na karting? Bo mam znajomego, który ma trochę opon i na karting by się nadały. Sam zresztą mam D211GP Racer (ta z podpisu), ale na tor raczej nie polecam (choć na karting po taniości, może i by się nadała). Potrzebuję do jazdy na ulicę na karting :) 190/55 i przód również potrzebuję. Sprawa dość pilna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Potrzebuję do jazdy na ulicę na karting :) 190/55 i przód również potrzebuję. Sprawa dość pilna . Dycha zje Ci używaną potorówkę po 2 tys. km. Kup cos normalnego to na dłuzej wystarczy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dycha zje Ci używaną potorówkę po 2 tys. km. Kup cos normalnego to na dłuzej wystarczy. Już kupiłem Rosso Supercorsę. Tak pewnie będzie, ale taki był zamiar, razem z tym tyłem skończę przód a póżniej zobaczę i wtedy będę się martwił. Teraz potrzebowałem jak najszybciej oponę :) To zadzwoń do Gumisia.604064735 Dzięki za namiar. Przyda się na przyszłośc.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Już kupiłem Rosso Supercorsę. Nie ma takiej opony :). Jest Rosso Corsa albo Super Corsa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 :blush: Supercorsa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Spoko :). Rosso Corsa też daje w zupełności radę i starcza na dłużej, jakbyś się zastanawiał w przyszłości. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dziś wyjechałem na "potorówkach" na ulicę i omal się nie zabiłem. Te gumy na zimno trzymają gorzej, niż na łyżwach, nie ryzykowałbym w żadnym wypadku używania ich na codzień po ulicy... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 a na jakim cisnieniu latasz po ulicy ? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) 1,4 tył, 1,8 przód - tak myślałem, że to pytanie padnie ;) Edytowane 17 Lipca 2012 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dziś wyjechałem na "potorówkach" na ulicę i omal się nie zabiłem. Te gumy na zimno trzymają gorzej, niż na łyżwach, nie ryzykowałbym w żadnym wypadku używania ich na codzień po ulicy... Stąd ich przeznaczenie :)Na początku tego sezonu jeździłem bez szaleństw na potorówkach i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi