joe_bar Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Edzio jako że na desmomeetingu widziałem że firmujesz swoje produkty stosownym logiem, a moje kominy były robione w czasach gdy takowego nie były :) czy uda mi się wycyganić od Ciebie naklejeczki na kominy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No to jak juz ludzie chcą naklejać naklejeczki Edhaust na swoje kominy to jest naprawde dobrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No KonRadek, właśnie dzięki naklejkom reklamował Edkowe wydechy na WDW2010. Pewnie się ludzie zastanawiali co to za firma :biggrin: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Edzio jako że na desmomeetingu widziałem że firmujesz swoje produkty stosownym logiem, a moje kominy były robione w czasach gdy takowego nie były :) czy uda mi się wycyganić od Ciebie naklejeczki na kominy?? Przyślij adres a wyślę 2 sztuki może na sms -506436737 z dopiskiem czego dotyczy. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 http://pionowy.wrzuta.pl/film/5cYcHbhr9yy/ducati_999_s Co prawda bardziej słychać klekot, ale na dobrych głośnikach można wydobyć Edhausty :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A jak się wam widzi wygląd wylotów mojej produkcji w kominach 848,1098,1198?: http://w484.wrzuta.pl/obraz/powieksz/9Q5s1OEz5mU http://w484.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6Pf0v1dDTRu http://w484.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8R9piU75shO Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak na początek może być , z czasem jak zrboisz wiecej to powtarzalnośc wykończenie bedzie lepsza. Sam wyginasz kształtki? Rozumiem ze końcowka składa sie z dwóch czesci które nastepnie sa spawane i polerowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 To jest seryjny wylot ten wystający tylko że odwrócony o 180 stopni i dospawany Tigiem do denka końcowego ,spaw zeszlifowany i obrobiony włókniną. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 witam, mam pytanie czy przerabiales juz tlumiki w bandzicie600 ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 witam, mam pytanie czy przerabiales juz tlumiki w bandzicie600 ? a po co przerabiać? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 witam, mam pytanie czy przerabiales juz tlumiki w bandzicie600 ? Już wielokrotnie i w starszych i nowszych modelach ,komin prawie identyczny jak w SV650 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) edzio Masz może jakieś filmiki jak to brzmi itd. ?I jeszcze jedno ile u Ciebie by to kosztowało (gsf600 98r.) a po co przerabiać? zeby fajnie pomruczal troche, a nie tylko gwizdal Edytowane 26 Lutego 2011 przez Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Edzio podobno robiłeś Honde VTR 1000F Firestorm przeróbka podobno orginalnych wydechów możesz pokazać filmik lub fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Fotki z jakiejś starej przeróbki może gdzieś jeszcze i mam,z tej ostatniej nie posiadam-nie robiłem.Filmiki przed i po może właściciel niebawem dołączy. Dziś miałem okazję poprawiać tytanową puszke Termisa pod kanapą od 999R.Okazało się że był zupełnie pusty i wyglądało mi na to że taki wyjechał z fabryki. Dźwięk miał paskudny.Wypełniłem swoimi materiałami.Zrobił się cięższy o 1,20 kg. Ciekawe na ile poprawi się jego brzmienie. Edytowane 24 Marca 2011 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi