Skocz do zawartości

Jak zachowujecie się w podobnej sytuacji

arek74
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy sposób to ignorancja na maksa, łysy wtedy zobaczy że swoim zachowaniem nie wzbudził twojego oburzenia a właśnie taki miał zamiar więc w jego wypadku cel nie został osiągnięty :bigrazz:

Standart sytuacja z łysymi w agrotuninigu :banghead: albo drą się jak nie dorozwinięci przez szybę żeby dać do odciny na światłach, jak ruszają to sugerują żeby dać na koło, lub próbują się ścigać lub zajeżdzać droogę, ja ZAWSZE to ignoruję, stoję spokojnie na wolnych obrotach, lekko spoglądając przez wiziej z politowaniem nad ich głupota :icon_mrgreen: później delikatnie możliwie jak najciszej odjeżdzam (bo chodzi im żeby było głośno) więc jak nie dostają to czego chcą dostać czyli twojej złości, odciny, gumy, stopala, wyścigu to dalej masz spokój :cool:

No jak to co:

Tak jak napisano w temacie" nie wytrzymałem" i innych

1. Najpierw próba wyciągniecia gościa albo kobiety [...]

Tomgor, wiesz dlaczego tak wszytskich wkurzasz? Bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem i piszesz w kółko Macieju to samo niezależnie od sytuacji. Przeczytaj temat "Nie wytrzymałem", prześledź przebieg wydarzeń i zastanów się nad tym, co spowodowało taką a nie inną moją reakcję. Już Ci to radziłem, ale tego pewnie też nie zrozumiałeś. Czasem zastanawiam się w jaki sposób ratujesz tych wszytskich ludzi. Przecież aby skończyć medycynę trzeba sporo się naczytać i to ze zrozumieniem właśnie... O i jeszcze prawo ponoć skończyłeś też trzeba dużo czytać i rozumieć jednocześnie... Doprawdy zadziwiasz mnie :)

A może to taka Twoja maniera wiesz o co chodzi w tekscie, ale złośliwie piszesz tak, jakby każdy był debilem idiotą i bandytą. A to trochę pasuje do definicji trolla :biggrin:

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Najlepszy sposób to ignorancja na maksa, łysy wtedy zobaczy że swoim zachowaniem nie wzbudził twojego oburzenia a właśnie taki miał zamiar więc w jego wypadku cel nie został osiągnięty :bigrazz:

Standart sytuacja z łysymi w agrotuninigu :banghead: albo drą się jak nie dorozwinięci przez szybę żeby dać do odciny na światłach, jak ruszają to sugerują żeby dać na koło, lub próbują się ścigać lub zajeżdzać droogę, ja ZAWSZE to ignoruję, stoję spokojnie na wolnych obrotach, lekko spoglądając przez wiziej z politowaniem nad ich głupota :icon_mrgreen: później delikatnie możliwie jak najciszej odjeżdzam (bo chodzi im żeby było głośno) więc jak nie dostają to czego chcą dostać czyli twojej złości, odciny, gumy, stopala, wyścigu to dalej masz spokój :cool:

Też tak myślę!

Takie bydło leczy kompleksy w samochodach przez prędkość i hałas.

Baranom sprawia radość denerwowanie innych. Jeśli pokażesz im, że osiągnęli efekt odwrotny od zamierzonego, to ich głupota do nich powraca i sami na tym "cierpią".

Wiem, że trudno jest się opanować w takiej sytuacji, ale to naprawdę działa :)

Niejednokrotnie spotykałem się z przypadkami, kiedy pajace w puszkach próbowały się ze mną ścigać ruszając spod świateł. Fakt - przyspieszenia miałem niezłe, ale nie robiłem tego po to, aby z kimś rywalizowac, po prostu czasami tak jeżdżę. W pewnym momencie odpuściłem, bo musiałem zmienić pas, na którym byl ten idiota.

Niech się leczą tak, jak chcą. Ja nie chcę brać w tym udziału.

Ło Jezu, co to, kozetka jest? Teraz każdy będzie zakładał temat "Jak mam się zachować w takiej a takiej sytuacji". Rusz łepetyną, nie jesteś chyba na tyle ograniczony, żeby nie wiedzieć, jak postąpić. Wybierając się do sklepu, też pytasz innych, jak masz Panią ekspedientkę poprosić o 0.5kg mielonego? Bez przesady, takie tematy są już nudne i wtórne, każdy reaguje inaczej, bo każdy jest inny, nie ma konkretnego szablonu na daną sytuację.

No chyba, że chciałeś się poskarżyć, że ktoś Cię olał płynem do szyb i oczekujesz poparcia ziomków.

Dlatego rób tak, jak napisał Piotrek - podziękuj, że ktoś pomógł Ci umyć szybę na kasku.

albo sprawdzona metoda na debili, zapytaj " No i co, urusł Ci" :icon_evil: sprawdzone na burakach co chca sie scigac albo odpier*** glupie manewny , zazwyczaj z blachara w swojej 20 letniej furce

albo sprawdzona metoda na debili, zapytaj " No i co, urusł Ci" :icon_evil: sprawdzone na burakach co chca sie scigac albo odpier*** glupie manewny , zazwyczaj z blachara w swojej 20 letniej furce

Dobre!! :buttrock:

Szkoda, że mam kask typu "integral" - za słabo by mnie słyszeli :P

W "szczękowych" jest znacznie lepiej :icon_rolleyes:

Dobre!! :buttrock:

Szkoda, że mam kask typu "integral" - za słabo by mnie słyszeli :P

W "szczękowych" jest znacznie lepiej :icon_rolleyes:

przeta w orzeszku nie smigam, jak dobrze rykniesz to i inni kierowcy beda pekac ze smiechu, ostatnio takiego jednego tak wcielo ze go wszyscy otrabili jak mial zielone a dalej stal

Nie ma sie co znizac do poziomu idiotow chcacych nas zabic w puszkach (chyba ze sie samemu juz jest na tym poziomie lub nizej).

Zigonorowac sytuacje, ewenetualnie dyskretnie dac do zrozumienia ze dane zachowanie stanowilo zagrozenie dla zycia drugiej osoby.

Agresja rodzi agresje i nie przynosi niczego dobrego.

Ale kazdy robi to co uwaza za stosowne...

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Tomgor, wiesz dlaczego tak wszytskich wkurzasz? Bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem i piszesz w kółko Macieju to samo niezależnie od sytuacji.

Po pierwsze mało mnie to interesuje.

Po drugie jakich wszystkich - tych wszystkich którzy myślą jedyną słuszną myślą , tych "prawdziwych" motocyklistów. Widzę że powstaje tutaj forum wzajemnej adoracji - jak zap***dalasz po mieście w dupie majac wszystko i wszystkich, agresja reagujesz na każdy przejaw dezaprobaty skierowanej przeciwko tobie, nie trzymasz afektu to jesteś cool, super, i jesteś w klubie królika - jak masz poglądy trochę bardziej normalne - to już wszystkich wkurzasz?

Przeczytaj temat "Nie wytrzymałem", prześledź przebieg wydarzeń i zastanów się nad tym, co spowodowało taką a nie inną moją reakcję. Już Ci to radziłem, ale tego pewnie też nie zrozumiałeś.

Aco tutaj rozumieć wkurzyłeś sie na laskę i zajebałeś jej lusterko bo ci fucka pokazała a wcześniej o mało nie zepchneła z drogi - i co z tego. Wg mnie ona zachowała się jak ostatni cham i ty też. Właśnie tutaj jest subtelna różnica - po prostu nie potrafisz trzymać afektu i tyle - ale jak widzę to na tym forum normalne.

Co tutaj jest skomplikowane.

Czasem zastanawiam się w jaki sposób ratujesz tych wszytskich ludzi. Przecież aby skończyć medycynę trzeba sporo się naczytać i to ze zrozumieniem właśnie... O i jeszcze prawo ponoć skończyłeś też trzeba dużo czytać i rozumieć jednocześnie... Doprawdy zadziwiasz mnie :)

Od moich kometencji zawodowych to się kolego odwal. Nic o mnie nie wiesz , nie wiesz jak pracuje i co umiem wiec daruj sobie puste gadki . ja tam ci nie mówię co zawodowo robisz źle lub dobrze. Obyś nigdy nie musiał sprawdzać ani polegać na mojej wiedzy i umiejętnościach - bo zwykle nie są to miłe spotkania towarzyskie przy piwie.

Takie pytanie i taka odpowiedź. Pytanie co byś zrobił -a co to kurs wieczorowy - co facet chciał wiedzieć? kto by dresowi zaj**ał a kto go olał - to głupie jak nie wiem co?

- za to zpieprzanie po mieście 150+ i uważanie to za przejaw normalności to według ciebie też normalka

- kopanie w auta z tego powodu, że ktoś nie chce cię wpuścić w korku to też normalka

- o innych poglądach na życie nie napiszę bo nie ma o czym

To nie są wymyślone sytuacje - to rzeczy, które z dumą opisują właśnie ci, których najbardziej wkurzam - to właśnie owi koledzy królika- jak dla ciebie to także normalne zachowania to no comments

pozdr

nie pozdrawiaj nie potrzebuje twoich pozdrowień - jak mnie obrażasz to później wypchaj się z pozdrowieniami