Paolo350 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Były produkowane i z okrągłą lampą. Piękny motor zwłaszcza w białym lakierowaniu :buttrock: Heh - oczywiście, że w białym malowaniu są najpiękniejsze (sam mam taki motocykl) :biggrin: :biggrin: Ps; Z tego co się orientuję, to CBX 650 nigdy nie miał okrągłej lampy. Jeśli możesz to podeślij jakieś fotki i materiały (chętnie bym się z nimi zapoznał...........i może troszkę zbliżył swoją maszynę do "stanu fabrycznego"); Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Czyżbym przeczytał coś między wierszami eek.gif Jeśli tak sorki. Nie bardzo rozumiem o co tak na mnie naskoczyłeś, zainteresowałem się tylko kiedy będzie to "za niedługo" Powitać ponownie! Titi, jeżeli odebrałeś to jako atak na Ciebie - sorry. Nie miałem zamiaru nikogo bezsensownie punktować. Ostatnio (i wcześniej w zasadzie też) spotykałem się z różnymi akcjami na forach, mogę być przewrażliwiony. Jeżeli ktoś, oprócz Ciebie, poczuł sie urażony - przepraszam. Ostatnio mam full roboty; padam na pysk i nie przyswajam informacji z zewnątrz. Ze swojej strony - na bank ruszymy do końca roku z japsami... Będzie ubaw... ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A ja tak odbiegajac zupelnie od sprzeczki, mam taka sprawe-otoz wczoraj bylem obejrzec motocykl ktory kolega kolegi przywiozl za grosze z niemiec, i chcial rady co robic z nim, czy go odpalac czy sprzedac jak stoi. Niewazne. Wazne ze jest to pieknie zachowane Kawasaki GT 750, wersja z duza owiewka z przodu, radiomagnetofonem, trzema oryginalnymi kuframi z tylu, do wszystkiego oryginalne kluczyki, oryginalny bordowy lakier na moto, do tego kask Nolan z czasow motocykla oraz ksiazka napraw po niemiecku. Oczywiscie komplet dokumentow do rejestracji w Polsce. Silnik nieco uszkodzony, ale do tego jest dodatkowy silnik z mala roznica-GT jest na kardan a silnik (chyba z GPX lub GPZ) na lancuch, ale poza tym wszystko takie samo. Gosciu mowi ze sprzeda calosc za ok 1500 zl, co wydaje mi sie naprawde dobra cena za motocykl w takim stanie (no moze pomijajac silnik, ale tez mysle ze da sie niedrogo zrobic). Szkoda zeby wzial go jakis napalony dzieciak ktory chce poszalec wiec moze ktos z kolegow chcialby kupic tego pieknego klasyka? Gdybym ja mial miejsce w garazu i "lezace" pieniadze to juz wczoraj bylby moj, ale niestety.. Gdyby ktos mial wiecej pytan prosze na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilotk12 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 a ja mam yamahe xs 650 super sprawa jeszcze ją naprawiam ale już nie długo wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tych wszystkich, którzy napalili się jak szczerbaty na suchary (czyli dokładnie jak ja) przepraszam – strona będzie na 100 %, ale za chwilę. ucio I znowu biedaczka wessało. :offtopic: :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawo666 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam Oto moja Kawa GPZ 750 Rocznik 86, nie wiem czy to już klasyk czy jeszcze nie ;] Cytuj Zloty motocyklowe 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) slawo czy to twój? http://picasaweb.google.pl/toolman950/Krot...640376886271906 Fotkę strzeliłem w Krotoszynie :flesje: Edytowane 18 Grudnia 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawo666 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 slawo czy to twój? http://picasaweb.google.pl/toolman950/Krot...640376886271906 Fotkę strzeliłem w Krotoszynie :flesje: Tak XD W wersji turystycznej - czyli z harcerskimi kuframi mocowanymi paskiem od spodni :D A za motocyklem stoi mój super wypasiony namiot ;] W tle widać jeszcze XTZ-tę mojego kolegi z klubu. W ogóle to tam w kącie się całą ekipą Apanonaru rozbiliśmy. pozdrawiam PS. po tym zlocie moja kawa była brudna jak nigdy ;] Cytuj Zloty motocyklowe 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Powitać! Sprawa jest. Do wszystkich, którzy posiadają klasyczne japońskie motocykle. Powoli biorę się za robienie strony o starych japsach. Zależy mi głównie na motocyklach, które jeżdżą (albo stoją :bigrazz: ) w Polsce. I tu prośba do posiadaczy takowych: dajcie znać, co macie, niezależnie od stanu motocykla. Szczegóły za niedługo, doprecyzuję o co mi dokładnie chodzi. Teraz chciałem tylko obudzić w Was niepokój... :biggrin: Myślcie, wyciągajcie z szuflad i zakamarków twardych dysków foty... No i piszcie do mnie... ucio No cóż,rok się kończy,a stronki jak nie było tak niema.Już pewnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_suzuki Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja z klasyków posiadam dwa japończyki, jeśli można nazwać je klasykami (ale dla mnie są... Honda CB 400N z 1981 roku (w oryginale, oprócz przedniego prawego kierunkowskazu który jest dokupiony, ponieważ się złamał) oraz Yamaha RD 80 5g1 z 1981 roku (posiadam go ponieważ był to mój pierwszy japoński motor, dlatego motorower :bigrazz: mam do niego pełen sentyment) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Witam , posiadam Yamahe xs 400 z 1978 roku, chyba cała w oryginale,chociaż już malowana była. :bigrazz: Ale wolałbym honde CB 400N :bigrazz: Edytowane 29 Stycznia 2010 przez oloz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAQUB Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam, jestem w posiadaniu Yamahy XS 400 sohc w wersji z tarczą z tyłu, jakby co to daj znać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan12345 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam! Może ktoś napisać kiedy i gdzie będą sie odbywać SSJ w tym sezonie?? Kupiłem Cebulke i chętnie bym pojechał na taki zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 http://forum.motocyklistow.pl/V-SSSJ-JUBIL...WE-t125174.html poczytaj sobie;) Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Droga zakupu nabyłem CX 500:]stan wizualnie fatalny ale po drobnej kosmetyce jakos wyglada najwazniejsze ze piec bez zarzutu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi