Gość zenoo Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 dyć to już prawie nowy plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mały Off albo i nie :icon_biggrin: minął rok a stronki tytułowej jak nie ma tak nie ma..... Teraz to już tylko ludzie się pucują co im można z garażu zakosić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a może taki był zamiar Ucia, i teraz robi rajd po kraju i zgarnia sprzęty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaski_sm Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Pytanie do znawców japońskiej klasyki: Co to za motocykl widoczny jest na zdjęciu z linka? Dużo go nie widać, w dodatku pewnie zmodyfikowany, ale może ktoś się orientuje... Jakaś Yamaha... Z ciekawości pytam, bo mam to zdjęcie na dysku od dłuższego czasu i nigdy nie wiem co na nim jest :bigrazz: http://ifotos.pl/img/419853546_wqqana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Pytanie do znawców japońskiej klasyki: .... http://ifotos.pl/img/419853546_wqqana.jpg ja tam widze dziewczyne i samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Na moje to SR500 cafe racer albo custom (zwykle zmieniają tylny błotnik na pełny plastikowy zadupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 dziekuje za szybka odpowiedz w sprawie cx500, juz wiem ze termostat pasuje od samuraja po łade:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Panowie nie wiecie gdzie mogę dostać regulator napięcia do xs 400 (osobno regulator i mostek prostowniczy) ? Zastosowałem chwilowo regulator z malucha i dziad obcina napięcie ale na niskich obrotach jest za niskie i muszę szukać oryginału lub jakiegoś zamiennika :icon_rolleyes: dzwoniłem do kilku dealerów yamahy i wszędzie to samo - mają części powyżej 86 roku a do starszych tylko nieliczne... nr katalogowy: 2L08191050 Edytowane 22 Września 2010 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Zobacz tu, oni maja dziwne rzeczy, do mojego CX znalazłem fanty o których zapomniałem:] http://www.motoboy.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Klasyk japonii, czy Kawasaki KZ 750 N Spectre lub KZ 750 H LTD z lat 81-82 to klasyki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tak. Albo i nie. Książki na ten temat nie ma, to jest kwestia estetyki i temu podobnych. Na pewno kwalifikuje się jako weteran. Wg. mnie żeby był "klasyk" to albo go musieli dużo wyprodukować, albo ma mieć kształty wyraźne (np moja Hondzia nie była robiona w dużych ilościach ale ma klasyczny kształt UJM). Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Pewnie że tak, zaliczają się do "nieudanej klasyki". :biggrin: Za kilka lat ludzie będą się zabijać o taki sprzęt. Tak samo jak o 2-cylindrową Kawasaki 750. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 mysle ze moj gixer zasluguje na miano klasyka , klasyka gatunku pod kazdym wzgledem chyba ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) mysle ze moj gixer zasluguje na miano klasyka , klasyka gatunku pod kazdym wzgledem chyba ;) Zachowane w oryginale (Twój ładny widać) , za granica ludzie dają spore sumy za te motocykle , na pewno już są kultowe . Mnie tam sie podobają od zawsze , cała seria gsx-r olejaka . Edytowane 4 Listopada 2012 przez Guti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nieee, za nowy.Zabijaja sie za pierwsza seria na kolach 18" :)tak ze jeszcze troche musisz poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi