baba_zanetti Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ok. dzięki. Tej notki nie odnalazłem- wszystko jasne. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 My dojechalismy z wawy z przyczepka na 10 minut przed otwarciem kas i dostalismy 3 ostatnie bilety co za fart... Zbyt malo terminow dla amatorow... mam nadzieje ze sie doczekamy toru w pionkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejkruk13 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Byłem dziś na Torze Poznań na treningu,pierwszy raz w życiu,wrażenia niesamowite!W miarę ładnie jest to zorganizowane,w sumie nie żałuję ani jeden złotówki wydanej na ten trening.Widziałem,że chłopaki robili foty i jeden z Nich był w koszulce Forum,można gdzieś te zdjęcia podejrzeć,chciałbym się zobaczyć w pochyleniu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 jeszcze zdjec nie ma ale zagladaj na www.shrek.pl, albo www.wgrzesiak.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Byłem dziś na Torze Poznań na treningu,pierwszy raz w życiu,wrażenia niesamowite!W miarę ładnie jest to zorganizowane,w sumie nie żałuję ani jeden złotówki wydanej na ten trening.Widziałem,że chłopaki robili foty i jeden z Nich był w koszulce Forum,można gdzieś te zdjęcia podejrzeć,chciałbym się zobaczyć w pochyleniu:):) http://www.shrek.pl/galeria/main.php?g2_itemId=63394 http://www.shrek.pl/galeria/main.php?g2_itemId=63936 to ty latałeś taka niebiesko srebrną hajką ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejkruk13 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dzięki!!! Tak to ja byłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Małe pytanko do zorientowanych : czy jesli jutro jest jakiś dzień motocyklisty to można normalnie przyjechać na 15 jak co środę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Można, ale prawdopodobnie będą wpuszczać mniejszą liczbę ludzi "z ulicy". Podczas lipcowej edycyji AFAIR zawodników wpuszczali normalnie, ale amatorów połowę mniej. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Można, ale prawdopodobnie będą wpuszczać mniejszą liczbę ludzi "z ulicy". Podczas lipcowej edycyji AFAIR zawodników wpuszczali normalnie, ale amatorów połowę mniej. No to mnie teraz pocieszyłeś :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Byłem 09.09 :eek: Jestem z trójmiasta, wyjechałem ok 8.30 aby byc wczesniej i byłem dojechałem na 13 jako 0k 35 w kolejce i co? Wyobraście sobie że przez wspaniałą organizację, przez brame przejechałem ok godz. 15.15 i dostałem bilet do grupy B , która wystartowała równo o 15. wjechałem na tor jedno kółko i musiałem zjechac. czy ci ludzie co tam pracują mają mózgi :icon_evil: przecież wystarczy na początku rozdawac bilety do grupy pierwszej a potem do drugiej i nawet jak będzie obsówka na bramie to każdy wyjeździ cały swój zapłacony czas. A to co się dzieje na bramie to już jest jakiś koszmar, dlaczego ludzie z licencjami podjeżdzają 14.45 i pchają się bez kolejki :icon_question: (kierownik toru twierdzi że powinni stac tak jak my, to nie kobiety w ciąży). Masakra, w normalnym kraju jak jest na coś popyt to zwiększa się podaż, a tu chodzby stało 1000 motągów to dalej będą treningi raz na dwa tygodnie :banghead: Znacie strony na których bywają zdjęcia, oprocz shreka i wgrzeasiak , będe wdzięczny za podanie Edytowane 11 Września 2009 przez Maniek10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Byłem 09.09 :eek: Jestem z trójmiasta, wyjechałem ok 8.30 aby byc wczesniej i byłem dojechałem na 13 jako 0k 35 w kolejce i co? Wyobraście sobie że przez wspaniałą organizację, przez brame przejechałem ok godz. 15.15 i dostałem bilet do grupy B , która wystartowała równo o 15. wjechałem na tor jedno kółko i musiałem zjechac. czy ci ludzie co tam pracują mają mózgi :icon_evil: przecież wystarczy na początku rozdawac bilety do grupy pierwszej a potem do drugiej i nawet jak będzie obsówka na bramie to każdy wyjeździ cały swój zapłacony czas. A to co się dzieje na bramie to już jest jakiś koszmar, dlaczego ludzie z licencjami podjeżdzają 14.45 i pchają się bez kolejki :icon_question: (kierownik toru twierdzi że powinni stac tak jak my, to nie kobiety w ciąży). Masakra, w normalnym kraju jak jest na coś popyt to zwiększa się podaż, a tu chodzby stało 1000 motągów to dalej będą treningi raz na dwa tygodnie :banghead: Znacie strony na których bywają zdjęcia, oprocz shreka i wgrzeasiak , będe wdzięczny za podanie No fakt wkurzyc sie mozna pol polski i jedno kolko :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Panowie, naprawdę nie rozumiem Waszego oburzenia. Wiecie, że tak tam jest. Pisane było o tłoku przy bramie już kilkanaście postów. W dodatku był Dzień Motocyklisty, o czym jest info na stronie Toru Poznań. To wydarzenie w dodatku było dwudniowe, więc można było pośmigać w naprawdę małych grupach (20-30 sprzętów). Ta impreza jest naprawdę dobrze zorganizowana i prowadzona. Wg mnie jest bezpieczniej, niż na późniejszych treningach. Ja przyjeżdżam z Warszawy - też jest kawałek. Wyjeżdza się o 6am, jest się na 9-10 na torze i nie ma problemu z miejscem. IMHO sami jesteście sobie winni :P, więc nie narzekajcie na organizacje, bo tego akurat nie zmienicie. Fatk, DM kosztuje nieco, ale - uwierzcie mi - jest warty tych pieniędzy. Szerokości! W tym sezonie jest planowana jeszcze jedna taka impreza. Bądźcie czujni i wpadajcie, bo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 dostałem bilet do grupy B Grupy można wybierać ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Pork nie cwaniakuj, jakby była taka opcja to niepchałbym się do pierwszej grupy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A, ok. Po prostu nie spotkałem się żeby nie było, więc takie śmiałe stwierdzenie pocisnąłem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi