blazej33 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A w Lublinie to pewnie nudą wiało bez takich zawodników :rolleyes: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Yuby, napisałem. Na poprzedniej stronie jest.Błażej, dzięki że po mnie nie przejechałeś i szkoda, że ten SM wpadł na Ciebie. Ja miałem do wyboru załadować w tego przed nami lub hamować i nie zmieniać nagle linii.Myślałem, że się uda, bo to nie było w klamkę i gleba, tylko to hamowanie chwile już trwało.Za gęsto było i tyle. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A w Lublinie to pewnie nudą wiało bez takich zawodników :rolleyes: No jasne :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja już części na Ebay kupuję, Ty wracaj do zdrowia. Trzeba jeszcze podziękować wszystkim za wsparcie i udzieloną pomoc THX :excl: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) grubo to wyglądałoCiekawe co po tym zdarzeniu wymyślą żeby nie niszczyć asfaltu. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Odstępy między zawodnikami ;) Inna sprawa, że podział na grupy przy weekendowym obłożeniu to dobry pomysł, a tu chyba nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Podziału nie było, w sumie było kilka wolno bardzo jeżdżących moto, ale łatwo ich było wyprzedzić a robienie przerw w jazdach żeby potoczyć się 30km/h po torze dla kilku moto to strata kasy dla pozostałych :) Tak patrzę na tą fotkę i zastanawiam się, jak to supermoto znalazło się w takim położeniu... Błażej, czy reszta moich fotek jest tak samo nieostra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No, ta fotka wygląda jak dobry burdel, jeden ćwiczy stopale, drugi wheelie.. rzeczywiscie, w Lublinie było spokojniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No, ta fotka wygląda jak dobry burdel, jeden ćwiczy stopale, drugi wheelie.. rzeczywiscie, w Lublinie było spokojniej ;)Buahahaha :). W przeciwną stronę! A trzeci breakdance synchroniczny z motocyklem ;)Padłem :)Oczywiście nie jest to śmieszne, ale to taki...humorek sytuacyjny :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) taki krotki odcinek toru, a kazdy jedzie w inna strone. Vega - sesje po 20 minut nikogo nie krzywdzą, a pozwalają choć trochę bezpieczniej jeździć tym całkowitym lamusom i tym jeżdżącym trochę lepiej. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Wcale nie było tak dużo ludzi. Więcej było np. w piątek po Bożym Ciele. Wolniejszych łatwo się wyprzedzało, supermociaki przepuszczałem jak zwykle, więc podział byłby bez sensu - tutaj chłopaki mieli pecha. Fota jest zajebista - akurat na stronkę thepictureisunrelated haha. Zdrowia chłopcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Wrzucajcie na bikepics, fota dnia murowana, a moze nawet i fota miesiaca.Warto by dac cynk temu kolesiowi rnickeymouse, ktory nagrywa filmy w Mullholand - w Radomiu tez zawsze mialby co robic.A tak na powaznie, to zycze szybkiego powrotu do zdrowia i uwazac na swiezakow na tych ciasnych i wolnych kartingach! Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ktoś zrobił sekwencję fotek z tego incydentu - czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Vega, foty generalnie robiłaś ostre. Ta sekwencja z gleby jest gorsza (geny reportera są u Ciebie, koledzy na ziemi, a Ta foty trzaska ;) ) pod koniec tyg. wrzucę resztę zdjęć. Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Tak, jak napisał Fantom - nie było dużo ludzi (czasem było tylko kilka motocykli na torze), a że kilka osób wolno jeżdżących - to normalne.Podział na grupy raczej bez sensu.W sumie, poza tym incydentem było spokojnie. Ja jestem z wyjazdu zadowolona. Mikołaj - szybkiego powrotu do zdrowia :biggrin:!Błażej - szybkiego poskładania sprzęta :biggrin: ! I do zobaczenia niebawem :biggrin: :biggrin: :biggrin: ! Edytowane 25 Czerwca 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi