blazej33 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tia za slidery dostałem czerwoną flagę ;-) Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Oczywiście, jak słoneczko:)Zazwyczaj wywracają sie motocykle wyposażone w gmole, ponieważ nim sie zawadza przy złożeniach najszybciej.Widziano kilka szlifów właśnie przez podparcie sie moto na gmolu i utracie przyczepności.Ot-choćby Vatzeque:)Dość jasno czy rozjaśnić? A za slajdery to całe szczęście - nie dość, że wieś tańczy i śpiewa, i działanie to jest słuszne choćby ze względu na walkę o odrobinę dobrego smaku, to jeszcze nie wiadomo, czy to poprzednik przypadkiem nie zawadza gmolem czy inną centralką i za chwilę się wyglebi. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Oczywiście, jak słoneczko:)Zazwyczaj wywracają sie motocykle wyposażone w gmole, ponieważ nim sie zawadza przy złożeniach najszybciej.Widziano kilka szlifów właśnie przez podparcie sie moto na gmolu i utracie przyczepności.Ot-choćby Vatzeque:)Dość jasno czy rozjaśnić? Wstrząsające :bigrazz: P.s Błażej z tego wynika że jesteś pozbawiony dobrego smaku, bo masz iskrzące slidery. To straszne.Bojkotujmy firmę Wizz na FB. To nie wiesz że Ajrisz jest wyrocznią jeśli chodzi o dobry smak? Poza tym zna się na fotografii jak mało kto. W ogóle pasowałaby do mrbravo, on też na wszystkim zna się najlepiej :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Crashpady ok.. ale slidery?! To rozumiem że jak będę podnóżkami szorował, bo nie mam podniesionych to też mnie wygonią.. ? :icon_rolleyes: Fuck, a takie ładne mam zdobyczne.. lawendowe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A za slajdery to całe szczęście - nie dość, że wieś tańczy i śpiewa, i działanie to jest słuszne choćby ze względu na walkę o odrobinę dobrego smaku, to jeszcze nie wiadomo, czy to poprzednik przypadkiem nie zawadza gmolem czy inną centralką i za chwilę się wyglebi. Cóż, życie pełne jest przerażających rzeczy, a takie slidery Wizz to już pełny hardkor. Dobrze, że w trakcie jazdy ich nie widzę bo gleba murowana :biggrin: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jakie sa jeszcze wymagania oprocz crashpadow? Czy moim bandziorem to w ogole mam po co sie tam do was pchac czy bez sporta nie ma to sensu?? :PW tamtym roku latałem z kolegą co jeździł bandziorem 650 wodniak i całkiem mu tam szło bardziej może turystycznie niżeli sportowo ale jakoś dawał sobie rade. Gdyby miał troszkie lepsze opony pewnie pozwoliło mu by ciut szybciej a tak to w sumie przy prędkości turystycznej już opony po zamykał.tyle że na seryjnym wydechu też mocno nie położysz motocykla.Dwa to jest jeszcze opcja wiedzy i umiejętności jak jechać max szybko z jak najmniejszym złożeniem, dobry driver ogarnie takim banditem nie jednego ściga..... Ale tak naprawde chodzi o to by trenować oglądać foty analizować słuchać dobrych podpowiedzi i dalej trenować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Byłem dzisiaj i się wywiedziałem. Crashpady musza być. Klatka tylko taka, która w razie upadku nie zniszczy asfaltu - mozna i wziac ostra, ale jednoczesnie odpowiedzialność cywilną... Wiec suma sumarum musze jeszcze doczepic slizgi do klatki. Swoja droga jest tu ktos kto ma zdjecia z dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bandzior nie torówka, ale cos tam mozna zdzialac. Nie musisz wszystkich objezdzac, a umiejetnosci zawsze warto szlifowacW tamtym roku latałem z kolegą co jeździł bandziorem 650 wodniakale Michal mial olejaka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a byłem świecie przekonany że miał wodniaka :) a tu taka staroć jeszcze :) dzieki za wyprowadzenie mnie z błędu...Dawaj kacper na tor w poniedziałek. Michała pewnie nie będzie bo coś marudzi ale może sie da namówić... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Szul Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś w najbliższą niedzielę do Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Byliśmy w piątek na II sesji, która zaowocowała kraszem dwóch motocykli. Ja wpadłem raz w kartofle, ale wszystko obyło się pod kontrolą.Zakwasy, zakwasy i zakwasy. Wczoraj i dzisiaj czuję się jak po koń po dobrym łesternie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Tak, dokładnie Ducati wjechało w BMW. Nic się nikomu nie stało, motocykle zostały lekko uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Tak, dokładnie Ducati wjechało w BMW. Nic się nikomu nie stało, motocykle zostały lekko uszkodzone.Włoski temperament w starciu z niemieckim spokojem :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A jak to się stało? Komuś zabrakło adrenaliny i zaczął się ścigać, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Dukat od wewnętrznej wszedł pod łokieć Tomkowi na BMW, ale albo go wyniosło albo się uślizgnął i go podciął. Jechałam za nimi, ale dokładnie nie widziałam.Ogólnie było paru gości z wyścigowym zacięciem.Ktoś robił zdjęcia - są jakieś? Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi