Yaco Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Szanowny Panie zapek. Sugeruję zainwestować w odświeżacz do ust (ryja), bo z paszczy Panu niemiłosiernie zalatuje... :smile2: :smile2: :smile2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapek Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 ha ha ha bardzo śmieszne :lol: :lol: :lol: może uda mi sie puscic dnieperka. wtedy nie omieszkam skorzystać z dobrej rady:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrowionkaps. swoją drogą to fajne zdjątko Panie Yaco :lol: ps II. kurna napił bym sie z wami piwa chlopaki i pogadał na żywca ;) :) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 heh;kupiłem ostatni ŚM; qfa trzeba być debilem by w klapkach siadać na jakiekolwiek moto, nawet jeśli to tylko pozowanie do zdjęcia. Ubiór też zapieprzył jakiemuś rybakowi, szkoda że kapelusika z muszkami nie przywdział.Gość pisze tak jak wygląda. ;)A wygląda, jakby go mama nie kochała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagdtiger Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Apropos przyklejonych tematów...Długo będzie jeszcze wisiała ta ankieta o chlewni? Chyba i tak już nic w tym temacie się nie ruszy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manulo Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 heh;kupiłem ostatni ŚM; qfa trzeba być debilem by w klapkach siadać na jakiekolwiek moto, nawet jeśli to tylko pozowanie do zdjęcia. Ubiór też zapieprzył jakiemuś rybakowi, szkoda że kapelusika z muszkami nie przywdział.. Nie przesadzaj przynajmniej jest się z czego pośmiać - jak przyniosłem ŚM do szkoły to większość klasy polewało się z niego. Jeden tylko nie załapał i pytał z czego się tak śmiejemy na co mój kolega - teraz to z ciebie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIKI Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 No nie pierwsza to wpadka autora tego artykulu.Niezle namieszal w KSIEDZE JUNAKA zwlaszcza na stronie gdzie jest spis dostepnych czesci zamiennych.Podaje np: numery lozysk ktore wogole nie maja w junaku zastosowania..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 kiedyś namieszali w ŚM w artykule o MW. Nie wiem czy ten sam autor, ale widać, że gość miał jedno MW w życiu (zresztą to nawet nie było MW na prezentowanych w gazecie zdjęciach) i walił pewniki, że MW musi mieć to i to i jeszcze tamto. A najbardziej rozwalił mnie tym, że MW musi mieć rozpieracze w kołach.Miałem tego naprawdę sporo i w żadnym oryginalnym nie było rozpierczy. Ruscy domorośli majsterkowicze wpieprzali rozpieracze bo nie wytrzymywały im szprychy w Dnieprach, będąc zrobione z drutu do robienia gwoździ. Rozpieracze oprócz tego że potwornie niszczyły bębny hamulcowe absolutnie nic nie dawały, ale pajac walnął taka głupotę w ogólnopolskiej motocyklowej gazecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapek Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 Niech żyje Rock'n'Roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny płaszcz Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ku przestrodzeA to tak odnośnie rozwalenia silnika źle ustawionym zapłonem:Nie będe wstawiał tych samych fotek bo szkoda miejsca na serwerze - mozna sobie przeczytać i zobaczyć tu: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Kilka razy wypowiadałem się na forum o szmatławcu ŚM.Kilku oszołomów robi kasę mając w dupie bikerów i ich sprzęty.Każdy ma prawo do własnego zdania a ostrzeżenia na forum nigdy nie za wiele jeżeli uratuje to chociaż jeden silnik.Nie chciałbym być upierdliwy ale mam apel do forumowiczów :piszcie o zauważonych błędach w prasie motocyklowej jak najwięcej a wasze motorki będą Wam wdzięczne. Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurcys Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Jak ustawić zapłon przy tylko jednym znaku GMP. Napisano tu wiele, ale o zapłonie to właściwie nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrew Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 nie piszą wiele bo tak naprawdę nie ma wiele do roboty , regulacja w praktyce ogranicza się do regulowania przerwy na styku przerywacza - ot wszystko.reszte załatwia się ręcznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arbuz Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 WitamRozwalil mi sie ostatnio przerywacz i mam takie pytanie.Slyszeliscie moze o bezstykowym zaplonie w rusach? POdobno jest modul od malucha i przerabia sie kolo zamachowe. Ile to kosztuje i czy sie oplaca?pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galar Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Jak zajżysz pare tematów niżej to znajdziesz namiarywięcej inwencji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arbuz Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Namiary mam i znalazlem ten post. Mam tez ceny. Chodzilo mi glownie o odczucia urzytkownikow. Czy warto kupic. Jak to sie sprawdza i czy poprwaia parametry silnika. Tego nie znazlem a zadnym temacie, wiec nie czepiaj sie galar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts