Yaco Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Szanowny Panie zapek. Sugeruję zainwestować w odświeżacz do ust (ryja), bo z paszczy Panu niemiłosiernie zalatuje... :smile2: :smile2: :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 ha ha ha bardzo śmieszne :lol: :lol: :lol: może uda mi sie puscic dnieperka. wtedy nie omieszkam skorzystać z dobrej rady:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrowionkaps. swoją drogą to fajne zdjątko Panie Yaco :lol: ps II. kurna napił bym sie z wami piwa chlopaki i pogadał na żywca ;) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 heh;kupiłem ostatni ŚM; qfa trzeba być debilem by w klapkach siadać na jakiekolwiek moto, nawet jeśli to tylko pozowanie do zdjęcia. Ubiór też zapieprzył jakiemuś rybakowi, szkoda że kapelusika z muszkami nie przywdział.Gość pisze tak jak wygląda. ;)A wygląda, jakby go mama nie kochała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Apropos przyklejonych tematów...Długo będzie jeszcze wisiała ta ankieta o chlewni? Chyba i tak już nic w tym temacie się nie ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 heh;kupiłem ostatni ŚM; qfa trzeba być debilem by w klapkach siadać na jakiekolwiek moto, nawet jeśli to tylko pozowanie do zdjęcia. Ubiór też zapieprzył jakiemuś rybakowi, szkoda że kapelusika z muszkami nie przywdział.. Nie przesadzaj przynajmniej jest się z czego pośmiać - jak przyniosłem ŚM do szkoły to większość klasy polewało się z niego. Jeden tylko nie załapał i pytał z czego się tak śmiejemy na co mój kolega - teraz to z ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 No nie pierwsza to wpadka autora tego artykulu.Niezle namieszal w KSIEDZE JUNAKA zwlaszcza na stronie gdzie jest spis dostepnych czesci zamiennych.Podaje np: numery lozysk ktore wogole nie maja w junaku zastosowania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 kiedyś namieszali w ŚM w artykule o MW. Nie wiem czy ten sam autor, ale widać, że gość miał jedno MW w życiu (zresztą to nawet nie było MW na prezentowanych w gazecie zdjęciach) i walił pewniki, że MW musi mieć to i to i jeszcze tamto. A najbardziej rozwalił mnie tym, że MW musi mieć rozpieracze w kołach.Miałem tego naprawdę sporo i w żadnym oryginalnym nie było rozpierczy. Ruscy domorośli majsterkowicze wpieprzali rozpieracze bo nie wytrzymywały im szprychy w Dnieprach, będąc zrobione z drutu do robienia gwoździ. Rozpieracze oprócz tego że potwornie niszczyły bębny hamulcowe absolutnie nic nie dawały, ale pajac walnął taka głupotę w ogólnopolskiej motocyklowej gazecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Niech żyje Rock'n'Roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Ku przestrodzeA to tak odnośnie rozwalenia silnika źle ustawionym zapłonem:Nie będe wstawiał tych samych fotek bo szkoda miejsca na serwerze - mozna sobie przeczytać i zobaczyć tu: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Kilka razy wypowiadałem się na forum o szmatławcu ŚM.Kilku oszołomów robi kasę mając w dupie bikerów i ich sprzęty.Każdy ma prawo do własnego zdania a ostrzeżenia na forum nigdy nie za wiele jeżeli uratuje to chociaż jeden silnik.Nie chciałbym być upierdliwy ale mam apel do forumowiczów :piszcie o zauważonych błędach w prasie motocyklowej jak najwięcej a wasze motorki będą Wam wdzięczne. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurcys Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Jak ustawić zapłon przy tylko jednym znaku GMP. Napisano tu wiele, ale o zapłonie to właściwie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 nie piszą wiele bo tak naprawdę nie ma wiele do roboty , regulacja w praktyce ogranicza się do regulowania przerwy na styku przerywacza - ot wszystko.reszte załatwia się ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 WitamRozwalil mi sie ostatnio przerywacz i mam takie pytanie.Slyszeliscie moze o bezstykowym zaplonie w rusach? POdobno jest modul od malucha i przerabia sie kolo zamachowe. Ile to kosztuje i czy sie oplaca?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Jak zajżysz pare tematów niżej to znajdziesz namiarywięcej inwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Namiary mam i znalazlem ten post. Mam tez ceny. Chodzilo mi glownie o odczucia urzytkownikow. Czy warto kupic. Jak to sie sprawdza i czy poprwaia parametry silnika. Tego nie znazlem a zadnym temacie, wiec nie czepiaj sie galar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi