Lukasz89 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nie mam żadnych zdjęć, rzuciłem tylko okiem. Tylne koło od poloneza :biggrin: :biggrin: :biggrin: Zbiornik oryginał chyba tylko bez kratki ale mocowania są, reszty nie jestem pewien to nie bede gadał :cool: tak sie zastanawiam kupic to haziajstwo i wszystkie nie orginalne rupiecie pogonić na alledrogo... moze to i dobra myśl? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) Panowie pilna sprawa zgubiłem korek wlewu paliwa w Janku :banghead: . Spadł mi dzisiaj w czasie jazdy i nie zauważyłem, szukałem długo bez rezultatu :icon_evil: Gdyby ktoś miał na zbyciu i jeszcze w rozsądnej cenie odkupię Edytowane 2 Października 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Też niedawno zgubiłem , pół dnia na kolanach w trawie szukałem i nic . Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Też niedawno zgubiłem , pół dnia na kolanach w trawie szukałem i nic . To jakaś dziwna sprawa z tymi korkami. Kumplowi kiedyś spadł, wszędzie asfalt i beton i tak nie znależliśmy :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 One sa takie złosliwe, jak sie je mało piesci, uciekaja:) Lukasz89-daj spokój z takim złomem, nic przeciez z tego nie wykorzystasz, szkoda kasy, a czesci kupisz jeszcze w ludzkich cenach na bajzlu, niedawno za bak z kratka po piaskowaniu i w podkładzie dałem 50zł:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A na allegro gościo za korek chce 80 zł i to jakiś porysowany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajawax Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Piszesz o Junaku jako o złomie a tak naprawde czy masz o tym jakies zielone pojęcie?? Przy motorze nic nie zrobisz bo do plastika sam sie nie dotkniesz tylko musisz jechac do serwisu. I ot co mi Ci cały okrzyknięty motocyklista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Do kogo to napisales ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Piszesz o Junaku jako o złomie a tak naprawde czy masz o tym jakies zielone pojęcie?? Przy motorze nic nie zrobisz bo do plastika sam sie nie dotkniesz tylko musisz jechac do serwisu. I ot co mi Ci cały okrzyknięty motocyklista. No właśnie do kogo bo wyrwałeś się jak Filip z konopi i to pod moim postem jakby to było kierowane do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Może to do mnie było? :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chyba nie może się zdecydować do kogo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chyba nie może się zdecydować do kogo :biggrin: Chyba Granat napisał do Łukasza89 w odpowiedzi na jego pytanie o zakup mocno przerobionego Junaka ;) Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) każdy niech sobie lata czym chce :cool: Choć szkoda trochę Janków jest ich coraz mniej :icon_rolleyes: Edytowane 15 Października 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 każdy niech sobie lata czym chce :cool: Choć szkoda trochę Janków jest ich coraz mniej :icon_rolleyes: Witaj. No nie jest tak całkiem źle z ilością :smile: . Coraz więcej Junaczków wraca na drogi i to baaardzo zbliżonych do oryginałów :smile: Pozdrawiam K54 PieS A co do latania :wink: http://www.dzikijunak.riders.pl/gallery/album260/aap http://picasaweb.google.com/balzac100/WniebowziTy http://picasaweb.google.pl/Krzysztof554/BRAVO02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witaj. No nie jest tak całkiem źle z ilością :smile: . Coraz więcej Junaczków wraca na drogi i to baaardzo zbliżonych do oryginałów :smile: Pozdrawiam K54 PieS A co do latania :wink: http://www.dzikijunak.riders.pl/gallery/album260/aap http://picasaweb.google.com/balzac100/WniebowziTy http://picasaweb.google.pl/Krzysztof554/BRAVO02 Krzysiu. Masz rację i nie masz racji jednocześnie ;) Junaków jako takich więcej niż było na pewno nie będzie, ale era chopperów już minęła. A Junaków moim zdaniem przybywa, bo pojawia się sporo frankenstein'ów składanych od podstaw ze szczątek innych nieboszczyków (obecnie sam takiego produkuję). Jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi