buba6 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Kolekcjonuje Polskie motocykle i jeżeli ktoś ma coś takiego to niech da znać z chęcią odkupie, skuterami obcej produkcji też niepogardze. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witojcie!!Gdzie ty się chłopie podziewasz :?: Dlaczego tak rzadko tu zaglądasz ostatnio :?: Ja też kupię (lub przyjmę :D ) motocykl w stanie obojętnym, do remontu, lub zupełny złom, oby tylko był kąpletny lub prawie kąpletny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 niezaglądałem, bo czasu brakowało, dostałem prace, dużo się pozmienialo w moim życiu, musiałem moto sprzedać, przesiadłem się na samochód, ale zpowrotem szukam motocykla, koncze wlasnie restaurowac ose, pozaty wciagnely mnie weterany no i powiekrzam kolekcje polskich motocykli, a dodatkowo szukam jakiegos starego h-d, ale mozna powiedziec, ze buba juz wrocil :D Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 czolgiemtroche z innej beczki ale w temacie..buba....pisales kiedys o proceduze rejestrowania starych ( zabytkowych) motocykli, ktora ukazala sie w formie artykulu w gazecie weter.....masz moze skan tegoz artykulu ...jesli tak to mozesz przeslac mi go na prv ????...z gory dziekuje..:banghead: a propo weteranow..znalazlem ogloszenia kolesia, ze ma do sprzedania zlom H-d wla z dokumentami :banghead:....no to e-mailuje a tu dupa zbita tylko dokumenty i to pisze jeszcze, ze wszystko legalne....no to tylko gdzie podzial sie zlom wla ?????...a wystarczylo napisac, ze same dokumenty...ciezko w temacie oj ciezko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 wyslij mi maila na [email protected] to ci wysle te skany Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 No to i ja dołączę do tematu= jak ktoś ma, lub wie o... SHL Gazeli, ale w kolorze zielonym z fabrycznym, oryginalnym lakierem to proszę o sygnał -------------------------------------http://republika.pl/shl_gazela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Ja natomiast kupię SHL M11 w kolorze obojętnym, albo WFM, albo WSK jakikolwiek model, byleby była kompletna i z papierami, i taniooo!!!! Ale takie anonse to raczej na gminnych tablicach ogłoszeń przy (byłych) sklepach GS, a nie na forum motocyklistów. Tu jeśli ktoś coś znalazł za flaszke, to juz dawno wziął dla siebie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Ostatnio kupiłem gazelkę za 200 PLN i mam w kupnie M11 za 350 PLN. na tę ostatnią gość szuka papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Ja też kupię (lub przyjmę ) motocykl w stanie obojętnym, do remontu, lub zupełny złom, oby tylko był kąpletny lub prawie kąpletny.Najpierw złoz tego rometa :) :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Ja też kupię (lub przyjmę ) motocykl w stanie obojętnym, do remontu, lub zupełny złom, oby tylko był kąpletny lub prawie kąpletny.Najpierw złoz tego rometa :D :lol: :D :) :) :) A niby jak mam go złożyć :?: Z dpupy se wyjme moduł :?: A może mi wyczarujesz :?: :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 A niby jak mam go złożyć Z dpupy se wyjme moduł A może mi wyczarujesz Nie musisz go składać z tym silnikiem :!: tylko z rometowskim :!:!:!:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 A może pałętaja sie wam niepotrzebne graty od takiego pierdafona jak NSU 251 OSL lub 201OSL lub 351 OT, wezme co macie za rozsądną cenę lub wymienię na jakieś fanty. A może znacie rzeźbiarzy w tej materii, którzy coś mieli, kiedyś a im coś zostało i sie marnuje. Walcze od długiego czasu z 251 OSL i wszelka pomoc w czesciach bedize mile widziana :) Jak chcecie zobaczyć to na www.nsu.motocykle.org , w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Chyba Darek z forum ma enesa OSL 251.Musisz jego sie spytac czy jakis gratow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonidqczma Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 witamjestem poczatkujacy na forum wiec nie bede sie zbyt wymadrzal ;] mam na zbyciu gazele a w zasadzie czesci (motocykl rozmontowany kompletnie doi remontu) brakuje kilku gratow (siodlo wklad lampy) z checia bym ja wyremontowal ale niestety z powodu sytuacji materialneh musze sie jej pozbyc bo u mnie tylko by lezalacena to kolo 280zl ( do dogadania) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi