Szafir Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 no nareszcie coś innego /i lepszego :offtopic: / niż Drag Star :icon_mrgreen: Co dokładnie chciałbyś wiedzieć? napisze kilka MOICH stwierdzeń w porównaniu do VZ i VS:- moto na 1 gaźniku, chodzi pięknie- czyli 'prawie' jak H-D, na pustym wydechu miodziikk, ale co za tym idzie pali ok 0,5 - 1 l/100 więcej od VZ 800, VS 800, itp, za to czyszczenie i regulacja gaźnika tania i nie trzeba robić synchro.- super wygląd, jak na swoją klasę duży i wygodny /jeżdże wersją classic i 600km po Polsce na raz to- "no problemo"/- silnik trzeba wykręcać trochę mocniej niż w VZ, VS. Silnik ogólnie super, z tego co czytałem to sprzęgło po ok 40Tkm może klęknąć, poza tym to Japonia- więc powinno jeździć- moim zdaniem VN 800A jest najładniejdzym fabrycznym czoperem-też chciałem tą wersję- prowadzenie OK, szybszy od VZ, VS /chodzi o V max/, na wyższych obrotach odejście super- chociaż z niskich też super startuje- ja wstawiłem filtr powietrza K&N i po regulacji spalanie spadło średnio o ok 0,5 l/100km. /To sprawdziłem na ok 5 Tkm z różnym załadunkiem/. - no i na koniec - polecam :clap: Jak miałbym kupować dzisiaj 800'tkę wybrałbym VN'a :buttrock: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) za 14000 zelow moj kolo sprzedaje wersje clasic ,nie polecalbym na 4um gdyby to jakas mina byla. sprzedaje tylko dlatego ze zamierza zanabyc cus pow 1000cm3 z sakwami i takimi pierdolami.turystyki mu sie zachcialo heeh.oto jest z konca lat 90 i stan jest b.dobry,caly czas lata i nie jest picowany na sprzedaz.polecam.moim zdaniem , kawasaki ,posrod konkurencji wypada najkorzystniej no,moze marauder ale to juz rzecz gustu Edytowane 7 Października 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Jeżeli podoba Ci się ten model to kupuj. Jeżeli jest w dobrym stanie technicznym to za bardzo nie masz co się zastanawiać. Jak napisał Szafir motor jest OK a chyba wie co pisze bo jeździ VN800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 witamvn jest cool i daje rady :buttrock: mam i kulam ostro jesli ci sie podoba to bież i nie myśl za dużo frajda tym większa że na kilka dragstarów przypada 1 vn heheh sam tego doświadczyłem na małej kameralnej imprezie naliczyłem 16 dragów a mój vn był tylko 1 więc nie zginiesz w tłumie moto dobre i mocne wada może ten łańcuch ale zasada jest jedna jak dbasz tak masz POLECAM pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 witam szukam do vn wysunietych podnóżków może ktoś wie gdzie to można kupić albo może ktoś ma sprzedarzdzięki za info . pozdro dla vn-owców :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ja rowniez nie dam powiedziec zlego slowa o vn. Piecyk po wypruciu wydechow pieknie gra, predkosc satysfakcynujaca (moim spokojnie 180 km/h), moc tez jest ok (dwie osoby + na maxa zaladunek). Polecam. PSZgadzam sie z przedmowca, ze vn jest moto oryginalnym i mniej licznym niz drag yamahy co wplywa na lepsze samopoczucie wlasciciela vn :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 planuje coś takiego wystrugać przez zimę - jak się uda to zapodam fotki.. >> link << Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Albo szukaj takich jakie sa u mnie: http://www.dexterxvs.com/urlop06.jpghttp://www.dexterxvs.com/PICT4458.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 witam,moto jak najbardziej OK - popieram Szafirapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 DEX - jak się nie mylę to masz forwardy Falcon'a... są w katalogu Louisa chyba za ok 350 Euro :icon_mrgreen: kupiłeś już takiego czy sam zamawiałeś i montowałeś? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasiek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Sory że się wtrące. Mam pytanie, czy VN800 i takie podnóżki byłyby dla mnie odpowiednim sprzętem - jeśli chodzi o gabaryty i wygodę jazdy (mam 187 i 90kg). Zastanawiam się który z: VN800, VT750, VZ800 czy Drag 650 byłby najlepszy do mojego wzrostu, czy w ogóle są to sprzęty raczej za małe i szukać czegoś większego.Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam! Jestem posiadaczem Kawki Vn 800a tez z 95 roku i musze powiedziec ze to super moto. Kupilem ją w marcu, przejechałem cały sezon ( prawie 5 tys km) bez zadnego problemu. Wymieniłem tylko napęd w lipcu bo poprzedni był już zjechany. Przede wszystkim ten motocykl pięknie jeżdzi i pięknie wygląda. Wrzucasz piątke i jedziesz od 50 do 180 w każdej chwili majac wystarczający zapas mocy. No moze powyzej 160 wolniej przyspiesza.. :banghead: Co do wyglądu to tak jak napisal Szafir najladniejszy japoński chopper! Zawieszenie typu softail, 21 calowe przednie koło, zegar na zboirniku i delikatnie zagieta kierownica tworzą piękną, spokojną chopperową linię wzorowaną na h-d softail custom. Tak więc jeśli moto jest w dobrym stanie to nic tylko kupuj! A o łańcuch sie nie przejmuj- smaruje sie co jakies 500 km a poza tym to plastki wszystkie maja łańcuch i jakos nie narzekają... :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Szafir, mojego Dandiego juz tak odzianego w takie podnozki zanabylem. Sa solidne jak widac i dosc duze. Wygoda wielka, szczegolnie jak sie pokonuje jednym skokiem po 500 km :banghead:Jedynie g-molki bede musial sam zrobic, bo te w sprzedazy za cholere nie podejda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 180km/h " powyżej 160 wolniej przyspiesza :banghead: "chyba troche przesadziłeś :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 A czemu? Mój VN 800 A (pomałej modyfikacji) bez problemu gonił licznikowe 100 mph a dawało go rade bujnąc do prawie 120 mph. Ciekawe tylko jak bardzo optymistycznie wskazywał licznik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi