ar2r Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czy ktoś mógłby mi w dowolnej formie użyczyc artykułu o Kawasaki VN800 znajdujacego sie w ww świecie motocykli. Posiadam taki i jestem ciekawy co tam napisali. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 strona2 strona1 troche kiepska jakość ale nie dysponuje obecnie lepszym aparatem :icon_mrgreen: pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) czy mi sie zdaje czy w "motocyklu" nie dawno też był artykuł o vn800 ? Edytowane 2 Stycznia 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dziekuje bardzo za pomoc :) szczerze to nie wiem czy w motocyklu byl tez taki artykul ale jezeli ktos ma to chetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 był taki artykuł w 12 motocyklu - ale nie mam juz tej gazetki.Nawet w opini właścicieli był mój stary drifterek którego sprzedałem januszowi z torunia. pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 był taki artykuł w 12 motocyklu - ale nie mam juz tej gazetki.Nawet w opini właścicieli był mój stary drifterek którego sprzedałem januszowi z torunia. pozdrawiamklausja mam - jak zeskanuję to zamieszczę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja mam - jak zeskanuję to zamieszczę. pozdrawiam Hary - czekam z niecierpiwoscia na skan :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 przecież PETROLOHEAD wrzucił Ci fotki... jak chcesz to mam artykuły i z motocykla i ŚM - mogę zrobić fotki na matrycy 5M i podesłać Ci mailem. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 przecież PETROLOHEAD wrzucił Ci fotki... jak chcesz to mam artykuły i z motocykla i ŚM - mogę zrobić fotki na matrycy 5M i podesłać Ci mailem. Jest to prawda ale czesciowa. artykul ze ŚM to owszem ale Hary proponowal z Motocykla. I dlatego prosilem jeszcze raz bo chetnie bym go przeczytal. Jak bys mogl to bardzo chetnie ale tylko z Motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jest to prawda ale czesciowa. artykul ze ŚM to owszem ale Hary proponowal z Motocykla. I dlatego prosilem jeszcze raz bo chetnie bym go przeczytal. Jak bys mogl to bardzo chetnie ale tylko z Motocykla. ku*wa, zapomniałem - szybko się poprawię :crossy: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No to i ja bym chetnie luknal na owy "motocyklowy" artykul o vn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 witamDex i ar2r - podajcie mi swoje adresy emailowe - przeslę Wam skany!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 [email protected] z gory wielkie dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 chłopaki - ale ja mam atykuł z lipca 2003 - przypadki średniego Vulcana. Porównanie VN 750 i 800 :icon_mrgreen: może dzisiaj wrzucę /wieczorem/. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 [email protected]z gory wielkie dzieki:) dex - raz już poszło, ale zmniejszyłem format. wyślę jeszcze raz w oryginale po jednym skanie.artykół jest z 12 nr grudzień 2006.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi