jarenty Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Mam spodnie firmy Mottowear tylko inny model. Są super. Co do jeansów z drugiego linku, to w opisie brakuje mi info o grubości jeansu a to jest ważne. Mottowear mają 12.5 OZ to jest spora grubość czuć to w ręku. Budzi zaufanie. Ze względu na grubość jeansu tak bardzo przewiewne to nie są ale dają dużo wyższy komfort latem niż skóra. Teraz szukam jeansowej kurtki na lato. Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja mam takie i jestem zadowolony: http://moto.allegro.pl/spodnie-freestar-jeans-street-fighter-wroclaw-i1524496886.html Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zdecydowałem że jednak kupię mottoweara to już sprawdzona marka , trzeba się będzie przejechać do Wrocka po spodnie , dzięki za rady :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a tą firmę ktoś zna bo cena super http://moto.allegro.pl/arapaho-spodnie-moto-jeans-kevlar-minnesota-l-i1540946996.html niby też podszywane kevlarem i z ochraniaczami ?Na forum SV ktoś pisał o portkach Arapahohttp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gDlof_ko_pUJ:www.svforum.pl/viewtopic.php%3Ff%3D17%26t%3D2527+Arapaho+praniu&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a&source=www.google.pl"Pod ŻADNYM pozorem nie kupujcie tego badziewia. Po trzech praniach wyglądają jak szmaty." Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Posłuchałem waszych rad i pojechałem dzisiaj do Wrocka na zakupy kupiłem mottowear Espady , z rozmiarami faktycznie dziwnie bo według tabelki powinienem kupić M a kupiłem S bo M były dużo za szerokie Patent ze sznureczkami faktycznie fajny bo nogawki długaśne zobaczymy jak się będą sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszCA Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Madras - czy wedle Twojej oceny rozmiar M będzie dość długi dla osoby która ma 186 cm wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Madras - czy wedle Twojej oceny rozmiar M będzie dość długi dla osoby która ma 186 cm wzrostu? Powinny być OK nawet S -ka ma długie nogawki ( mówię o wersji normal ) ja mam coprawda tylko 176 cm ale będe musiał jednak skrócić bo są za długie nawet jak siedzę na moto , ale te sznurki dają radę nie przydepniesz sobie spodni :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Madras - czy wedle Twojej oceny rozmiar M będzie dość długi dla osoby która ma 186 cm wzrostu?Ja mam 186cm dokladnie i 87kg wagi i M'ka jest idealna. Najlepiej jednak przymierzyc przed zakupem. PS - spodenki które ostatnio zakupiłem to Mottowear Debonair (wyglądają 100% jak cywile). Mam tez Mottowear City NT w ktorych smigam od 2 lat i mialem w nich jegna glebe i sa nadal ok. Obydwie pary w rozm. M Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A które spodnie będą miały zwężany krój? ponad 100 kg nie ważę i nie potrzebuje nogawek na pół metra szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 pod nogawkę powinien zmieścić się but motocyklowy więc z tym zwężaniem nie przesadź Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszCA Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Polećcie mi proszę jakąś solidną firmę w której kupić te spodnie.Zamówiłem na Allegro w Motochallenge.pl i nie polecam tej firmy. Po 2 tygodniach zapytałem gdzie moje spodnie, to powiedzieli że czekają na dostawę i za tydzień powinny być.Minęły kolejne 2 czy 3 tygodnie i ani spodni, ani żadnego info z ich strony.Amatorszczyzna jakaś. Wolę zapłacić więcej, ale nie być traktowany jak natręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Polećcie mi proszę jakąś solidną firmę w której kupić te spodnie.Zamówiłem na Allegro w Motochallenge.pl i nie polecam tej firmy. Po 2 tygodniach zapytałem gdzie moje spodnie, to powiedzieli że czekają na dostawę i za tydzień powinny być.Minęły kolejne 2 czy 3 tygodnie i ani spodni, ani żadnego info z ich strony.Amatorszczyzna jakaś. Wolę zapłacić więcej, ale nie być traktowany jak natręt.U dystrybutora w poznańskim sklepie również nie doczekałem się spodni Mottowear. Miały być jutro, za dwa dni, za tydzień itd itd. W końcu odpuściłem temat. Najwyraźniej to producent daje ciała. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin8888 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Polecam motofactory.pl - nowy sklep, ale gość ogarnięty, poinstruował mnie co do rozmiarówki, złożyłem zamówienie na Espady XTP w południe, a następnego dnia miałem już u siebie kurierem. A spodnie naprawdę fajne i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 U dystrybutora w poznańskim sklepie również nie doczekałem się spodni Mottowear. Miały być jutro, za dwa dni, za tydzień itd itd. W końcu odpuściłem temat. Najwyraźniej to producent daje ciała.Moto-sfera na Bukowskiej? Wydzwaniam tam od paru tygodni, i wciąż nie wiadomo kiedy będzie dostawa :/ chyba dopiero jak się lato skończy. A kupować spodnie przez neta bez przymiarki trochę głupio, zwłaszcza jak ktoś jest niewymiarowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin8888 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 To prawda, trochę głupio bez przymiarki, mnie żona przekonała do takich zakupów (wystarczy wziąć miarę i sprawdzić ile mamy w pasie i jak długie mamy nogawki w zwykłych dżinsach- porównać z rozmiarówką i gotowe), teraz nie muszę jeździć do wawy po pracy, użerać się w korkach, czyli nie tracę masy czasu, paliwa i nerwów. A te same spodenki tańsze niż w salonie o dobre 50-100zł. Choć przyznam ze ciężko było mnie do tego przekonać, jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi