Limo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 witam ma ktos R1 98-2002 rok. jak jezdzicie na kole z 2 biegu sprzeglo czy z gazu?przy jakiej predkosci podnosicie? bo nie chce przebijac biegow jadac. Jak nie chcesz zmieniać biegów na kole to stawiaj z dwójki. Ale najpierw lepiej ogarnij z jedynki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 no dzieki.z jedynki w miare opanowane mam.dziwne lasnie bo nie moge z gazu szarpnac jej z 2 biegu.musze wyczuc moment.dlatego pytam czy r1 pujdzie z gazu na 2 czy sprzeglem trzeba.w czesniej zx 12 smigalem.tam szlo. muj filmik - - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 ja stawiam na koło na 2 biegu używam sprzęgła z samym gazem jeszcze mi nie idzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 po co się szarpać, lepiej użyć klamki, czy to na 1, czy na 2 biegu. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Noo, qwa, udało się postawić trumnę z dwójki :icon_twisted:, w prawdzie tylko raz przez pół godziny ale teraz przynajmniej wiem że da się. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam mam bardzo trywialne pytanie do znawców motocykli a mianowicie czy da rade zrobić wheele motocyklem suzuki bandit 600ccm (z tych pierwszyzch modeli) bez uzycia sprzegła, czyli jedziemy sobie na jedynce i w pewnym momencie odkrecamy manetke na max i koło przednie idzie nam w góre da rade takie cos zrobić tym banditem na standartowych zebatkach? i zalozmy ze wszystko jest standartowe bez jakis tjuningów czy trzeba najpierw na ułamek sekundy zamknąć przepustnice poprzez ujęcie gazu żeby przód zanurkował czy mozna sie obyć bez tego? i najwazniejsze przy jakich obrotach to wykonac zeby bylo najefektowniej? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 naucz się najpierw na 2 jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 umiem juz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja myślę, że się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 nie da rady. pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_dan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zaczynam ogarniac z dwojki... chce postarac sie utzymac jako tako rowna predkosc, by leciec jak najdluzej.. pion juz jako tako czasem czuje ale nie moge go jeszcze rowno utrzymac... Jakies moze rady ? Che tez przebic na trojke, boje sie jeszcze, ze mnie rpzewinie na plecy... moje zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 witam czy da rade zrobic wheelie suzuki gsx 1400 na standartowych zebatkach? ale tak z manetki nie ze strzalu sprzeglem? czy jest mozliwosc wykonania tym motocyklem nie chcianego wheelie np. przy gwaltownym przyspieszeniu na 1 biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 witam czy da rade zrobic wheelie suzuki gsx 1400 na standartowych zebatkach? ale tak z manetki nie ze strzalu sprzeglem? czy jest mozliwosc wykonania tym motocyklem nie chcianego wheelie np. przy gwaltownym przyspieszeniu na 1 biegu? Pewnie z minetki sie da :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Na ostatnim treningu podnoszenia dzioba do pinonu skonczył mi się drugi bieg..., ogólnie syf jak smok, a tak dobrze mi już szło... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Zaczynam ogarniac z dwojki... chce postarac sie utzymac jako tako rowna predkosc, by leciec jak najdluzej.. pion juz jako tako czasem czuje ale nie moge go jeszcze rowno utrzymac... Jakies moze rady ? Che tez przebic na trojke, boje sie jeszcze, ze mnie rpzewinie na plecy... tak tylko preclowo Ci poradze... im szybsza guma - tym wieksze prawdopodobienstwo shimmy przy zejsciu z koła... a wtedy jest róznie... :icon_rolleyes: zainwestuj w amorek jak chcesz tak latac (jak nie masz oczywiscie)... albo wolniej :icon_biggrin: na 1 tez jest przyjemnie... a jak złapiesz balans to pojedziesz ze stałą prędkością ile będziesz chciał... :lalag: Edytowane 30 Czerwca 2009 przez marciow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi