Śliwa Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Hehehehehe po prostu morda mi się cieszy jak pisze tego posta bardziej niż kiedykolwiek :biggrin: Otóz jest tu na 4um parę osób, które nie zasnęło snem zimowym śniąc o kolejnym sezonie pełnym sukcesów i ostrego dawania w pi*dę, a wzięło sprawy w swoje ręce czego efektem jest w pełni profesjonalny team wyścigowy, który wystartuje w pełnym cyklu MMP Rookie oraz Pucharze GSX-R. Precle i precelki niniejszym przedstawiam Wam :icon_razz: LOCTITE CERESIT RACING TEAM :icon_razz: www.lcrt.pl Ponieważ wszscy poznaliśmy się na tym 4um, musicie trzymać za nas kciuki w nadchodzącym sezonie jako że praktycznie rzecz biorąc jesteśmy reprezentacją 4um w Motocyklowych Mistrzostwach Polski :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: :smile: :buttrock: Skład Loctite Ceresit Racing Team: - Eugeniusz Śnieżko - pozdro600- Jakub Derecki - kuba_gsxr- Janusz Mitko - janekk- Grzegorz Kawiński - grzegorzR1- Andrzej Kozicki - lobo- Arkadiusz Śliwa - Śliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie no Śliwa gratulacje! :icon_twisted: :icon_mrgreen: hehe ciekawe jak to bedziecie sie sprawowali w nadchodzacym sezonie... :icon_razz: Nie mniej napewno fajnie bedzie sie czytalo o osiagnieciach!Co by wam guma sie toru kleiła :icon_mrgreen: "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ... wzięło sprawy w swoje ręce ... Dokładnie oznacza to zapierdalanie z wywieszonym jęzorem od września i tego zapie**alania trochę jeszcze będzie :flesje: Więc marzyciele do roboty, wszystko jest możliwe :buttrock: Śliwa, przedstaw wszystkich może bo nie każdy zna nas z nazwiska, raczej z nicków. Dżizas jak ja się ku*wa cieszę :flesje: P.S. Kurna, czekam aż coś napisze KS-SPAM-RAJDER :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jak to co napiszę? Coś o BMW na pewno :icon_twisted::D Panowie, jestem pod ogromnym wrażeniem, gratulacje takiego ogarnięcia sprawy! Czekam na sukcesy oraz na wypuszczenie kolekcji dla kibiców ;P Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 pozazdroscic, chociaż całe życie przedemną :icon_twisted: :icon_razz: TRZYMAM KCIUKIPOZDRAWIAM Powodzenia i samych sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 O jaaaaaaaaaaaaaaa GRATULACJE!!!!!!!! Super, ze sie Wam udalo!!!!!!!!!! Moze zasponsorujecie fredzle dla niektorych precelkow to przyjada Was ogladac? :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lutego 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Heheeee, niezła ekipa. Trzeba będzie Was tu trochę popromować, nie ma bata. Gratuluję przede wszystkim tego, że udało się Wam przejść te wszystkie formalno-finansowe jaja. Trzymam kciuki, forza lcrt!!!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Serdecznie Wam gratuluje, bo zdaje sobie sprawe ile trudu to kosztowalo. Do zobaczenia na torze :rolleyes: www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jeśli chodzi o przedstawianie się to jestem po prostu KUBA. i tyle buhahaha resztę o sobie będę pokazywał na torze :eek: koledzy z teamu będą mogli mnie oglądać zawsze przed sobą :icon_eek: pozdroqba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Gratulacje Panowie :icon_eek: no i powodzenia w sezonie :eek: pozdr Edytowane 12 Lutego 2008 przez skandynaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 LCRT to nie WTT ani nie HW to już wyjście z piaskownicy.Jeszcze raz gatulacje i powodzenia.Będę kibicować bo Panowie przed wami to dopiero jazda się zacznie. Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ...fiu, fiu... GRATULUJĘ :lalag: ...teraz to już chyba musowo trzeba będzie się na jakąś rundę do Posen ...albo do Pepikowa wybrać pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) co tu dużo pisac GRATULACJE i udanego zapie**alania w Poznaniu oczywiście z jak najlepszymi czasami panowie:) Edytowane 12 Lutego 2008 przez tra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 tylko zeby woda sodowa nie uderzyla w dynke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No to będzie profi park maszyn, tylko organizatorzy wyścigów są amatorami w swoich czynnościach, za które płacimy MY z team-ów i wolni strzelcy bez przydziału.Miło mi będzie złoić tyłki LCRT w klasie rookie :) :icon_eek: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi