Bart3z Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Do Konina nie... Ale Skorzęcin??Tylko wiesz poza sezonem tam nikogo nie ma :/Coś wymyślimy :biggrin: Albo się zaprosi Banditowców/Fazerkowców/Borkowców do mnie na grilla :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie no, spojrzałem na mape, do Konina mam 130km, do Skorzecina 200 więc spoko :icon_mrgreen: Kiedy i ile czasu mogę wpieniać Twoich rodziców :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szteki Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam wszystkich BANDYTÓW :icon_mrgreen: Po wielu latach starań i zbierania zielonych mam B4 , jak na początek może być :crossy: Mam pytanko czy ktoś z Was orientuje sie do kiedy produkowali B4 , bo na necie przeczytałem, że do 95 a ja mam w dowodzie III 96 . Czy jest to możliwe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mam pytanko czy ktoś z Was orientuje sie do kiedy produkowali B4 , bo na necie przeczytałem, że do 95 a ja mam w dowodzie III 96 . Czy jest to możliwe??? AFAIK jest możliwe. zapewne masz sprzęt rejestrowany po raz pierwszy gdzieś za granicą, a tam często jako datę produkcji - wpisują datę pierwszej rejestracji. problem pojawia się od czasu do czasu na forum, był w ten sposób wyjaśnianyoczywiście jeśli się mylę, to ktoś mnie poprawi :icon_mrgreen:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no jak by smiał :flesje: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 no jak by smiał :) powinien, jeśli nie mam racji. jakby nie patrzeć jest to tylko wiedza wynikająca z czytania setek postów, niekoniecznie akurat musi być poprawnamoderator też człowiek. bez względu na to, czym jeździ :) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam :clap:Mam głupie pytanie:Jaka jest średnica zegarów w B4 (po wyjęciu z kubków), bo mam nieoryginalne zegary w swoim, a trafiła się okazja kupienia właściwych po taniości, tyle, że bez kubków i nie wiem czy mi podejdą :buttrock: Z góry dzięki i pozdrawiam :Dkendzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Bondziorno, jako że śmigam B6 N chciałbym spytać czy nie ma ktoś na sprzedaż albo nie wie gdzie i za ile można kupić następującec części: ciężarek kierownicy, kierunek, kubki od zegarów, klamkę sprzęgła, lewy dekiel silnika(patrząc od tyłu), nóżkę hamulca tylnego, przednią lampę, plastikowe zaślepki między bakiem a kierownicą ?? Na allegro już szukałem i co nieco znalazłem, ale interesuje mnie gdzie można by to jeszcze kupić i jak to mniej więcej wygląda cenowo( gdzie drożej, gdzie taniej etc.) :icon_biggrin: Mam nadzieję, że nie dostanę za to Warna, bo jako że też jestem tu nowy nie do końca orientuję się jeszcze w tych wszystkich działach... :/ Aha, a potrzebuję troche części bo miałem bliskie spotkanie 3-go stopnia z asfaltem przy 160km/h :] No ale cóż, życie.Licze na pomoc :buttrock:Z góry dzięki i pozdrawiam :] Edytowane 31 Grudnia 2007 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 WITAM Wszystkich i POZDRAWIAM w NOWYM ROKU!!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Powitać w 2008...no i nasze maszynki już starsze o rok a my sami "młodzi, piękni i wolni" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas23KR Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 witam wszystkich posiadaczy Banditow.Panowie-nie ukrywam,ze mam do Was wielka prośbe.Mianowicie-jestem na zakupie Bandita(tzn. aktualnie zbieram kase jeszcze ) , chciałbym od Was zasiegnac fachowej wiedzy na temat dostepnosci czesci,ich ceny,spalania tego motorku,oraz samej jazdy.Zdanie kumpli znam,ale wole spytać ludzi ,ktorzy tym świetnym motorkiem śmigają na codzień . Przymierzam sie do zakupu Bandita 650 r. '05-'07. Ceny wiem jak sie kształtuja jesli chodzi o Allegro,natomiast jak to wygląda w sytuacji gdybym chciał jechac bezposrednio do Niemiec,lub sprowadzic z Francji? Bardzo prosilbym Was o swoje zdanie w tym temacie . Bandit górą!! ,Pozdro i szacun dla wszystkich Banditow'ców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ceny w Niemczech czy Francji raczej nie beda znaczaco odbiegac od tych w Polsce, po doliczeniu kosztow transportu itp. Tam taniej to chyba tylko padaka idzie kupic, albo po wypadku, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bondziorno, jako że śmigam B6 N chciałbym spytać czy nie ma ktoś na sprzedaż albo nie wie gdzie i za ile można kupić następującec części: ciężarek kierownicy, kierunek, kubki od zegarów, klamkę sprzęgła, lewy dekiel silnika(patrząc od tyłu), nóżkę hamulca tylnego, przednią lampę, plastikowe zaślepki między bakiem a kierownicą ?? Na allegro już szukałem i co nieco znalazłem, ale interesuje mnie gdzie można by to jeszcze kupić i jak to mniej więcej wygląda cenowo( gdzie drożej, gdzie taniej etc.) :) Mam nadzieję, że nie dostanę za to Warna, bo jako że też jestem tu nowy nie do końca orientuję się jeszcze w tych wszystkich działach... :/ Aha, a potrzebuję troche części bo miałem bliskie spotkanie 3-go stopnia z asfaltem przy 160km/h :] No ale cóż, życie.Licze na pomoc :)Z góry dzięki i pozdrawiam :] no dałeś czadu chłopie, ale jak piszesz to znaczy ze zyjesz i wszystko dobrze. motonga się złoży no problem allegro to chyba najlepszy pomysł, z niektórymi częsciami np. kubki chyba będzie większy problem przeleć dział masz dużo adresów sklepów... witam wszystkich posiadaczy Banditow.Panowie-nie ukrywam,ze mam do Was wielka prośbe.Mianowicie-jestem na zakupie Bandita(tzn. aktualnie zbieram kase jeszcze ) , chciałbym od Was zasiegnac fachowej wiedzy na temat dostepnosci czesci,ich ceny,spalania tego motorku,oraz samej jazdy.Zdanie kumpli znam,ale wole spytać ludzi ,ktorzy tym świetnym motorkiem śmigają na codzień . Przymierzam sie do zakupu Bandita 650 r. '05-'07. Ceny wiem jak sie kształtuja jesli chodzi o Allegro,natomiast jak to wygląda w sytuacji gdybym chciał jechac bezposrednio do Niemiec,lub sprowadzic z Francji? Bardzo prosilbym Was o swoje zdanie w tym temacie . Bandit górą!! ,Pozdro i szacun dla wszystkich Banditow'ców ceny hmm...i tak zawsze po tym wyjdzie ze przepłaciłes jak każdy :biggrin: znajdz dobry motocykl zamykaj oczy i płać lepiej nie będzie a jak będzie to zawsze po czasie :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Panowie, mam do sprzedania pług : http://img90.imageshack.us/img90/2922/banditpl14bb9.jpgproducent Plastbike. Pług jest nowy, to znaczy biały naturalny kolor laminatu, całkowicie sprawny, bez uszkodzeń, nigdy nie montowany na moto.W miejscu gdzie jest złoty napis na focie jest takie wytłoczenie na laminacie "Bandit". Oddam za 140 razem z przesyłką.Zmieniła mi się koncepcja na Bandziora i pługu nie będzie, a kasa potrzebna na inne mody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Hej Panowie! Wpadła mi wczoraj w Intermotors kurtka Utiki. Cena tez jest ciekawa bo wytargowałem 540 zł za skórę.Wiem tylko tyle że to firma z Pakistanu więc nie brzmi to jakoś przekonująco.Macie jakieś doświadczenia z ta firmą? Jest ok, czy jakieś straszne badziewie? Ciekaw jestem Waszych opinii bo odłożyłem ją sobie do poniedziałku i do poniedziałku do jakieś 14.00 muszę sie zdecydować. PzdrMetiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi