Konar77 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Bandziorno ;) Chcialbym poradzić sie Was w sprawie amorka skrętu, Sprawa dotyczy B12 K-5 czy ktoś z obecnych Los Banditos ma coś takiego u siebie?? Nie bedę pytał czy jest różnica bo to oczywiste, chodzi mi raczej o rozwiązanie techniczne czy jest to jakiś oryginał LSL-la, czy też innego Ohlinsa przeznaczony temu sprzętowi czy ktoś coś opatentował własny uchwyt na amorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ktoś coś opatentował własny uchwyt na amorek.Z tym to ja raczej bym nie eksperymentował. Kupując amorek uchwyty i tak masz w komplecie. No chyba, że amorek też jest "opatentowany" to pozostaje wytwór własnej inwencji :banghead: :banghead: :banghead:Pozdro.P.S.Czy ten amorek jest Tobie aż tak bardzo potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar77 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 raczej tak bo shimmy to już porządek dzienny, zawsze kiedy zieje ogniem przód jest odciążony i któregoś razu to całe skrzyzowanie oświetliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ten moto przy ktorym tak negocjowales to byl ten B6 z siga? :)Tzn. z sygnaturki? Tak, to ten. :icon_biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) hej mam pytanie , czy w tym modelu nie powinn byc juz "s" na baku a nie naklejka "bandit"? chce sie upewnić:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bdebfae750ecc7c.html Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Brudny Harry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) hej mam pytanie , czy w tym modelu nie powinn byc juz "s" na baku a nie naklejka "bandit"? chce sie upewnić:icon_biggrin: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bdebfae750ecc7c.html No wszystkich 650 jest chyba sama naklejka "S". Nie wiem czy bak z 600 pasuje tutaj, ale pewnie i tak. Moze bak jest ze starszego modelu, lub malowany. Model 600 ma nalepke "suzuki" na baku a nie "S" czy "bandit"( tu chyba Ci sie pomylilo;)) wiec ten bak na pewno nie jest oryginalny, do tego ta polerowana felga ktora wcale ladnie nie wyglada i poza tym tylko przednia jest taka, a tylna ciagle czarna. Cos tu smierdzi :) pozdr Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wydaje mi się że "S" zarezerwowane jest jak u innych producentów dla wersji z owiewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wydaje mi się że "S" zarezerwowane jest jak u innych producentów dla wersji z owiewką.tu chodzi raczej o S ale jako znak Suzuki, a nie jako wersja S :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A kto z Bandytów oprócz mnie, Rebela i Berna będzie w Borkach? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A kto z Bandytów oprócz mnie, Rebela i Berna będzie w Borkach? :) Co za Borki? Gdzie i kiedy? Daj jakieś szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co za Borki? Gdzie i kiedy? Daj jakieś szczegóły...http://forum.motocyklistow.pl/ZLOT-FORUMOWY-t76916.html Zlot Forumowy :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam wszystkich kolegów Bandit-owców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A kto z Bandytów oprócz mnie, Rebela i Berna będzie w Borkach? :wink: Ja będę również, posiadam B 1200 S.Dziś pierwszy dzień nim jeździłem, naczytałem się co, to on nie potrafi, że ciężki itp., nastawienie miałem więc, że koń będzie narwisty, niestety rozczarowałem się, jest potulny niczym owieczka :notworthy: Ma jednak same zalety: wygodna pozycja, przyjemne miękkie zawieszenie, dobra poręczność w mieście, łatwe pokonywanie zakrętów przeciwskrętem, bardzo duży przedział użytecznych obrotów, ogólnie jestem zadowolony, takiego motocykla mi było potrzeba :icon_eek: PozdrawiamJanuszm PS przyjmiecie do klubu Banditowców? :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 WITAMY :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 I ja witam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi