HD1940 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 http://moto.allegro.pl/item301923633_iz_ju...l_oryginal.html fajny:-)Taki sam tylko niebieski był do kupienia w okolicach Białegostoku latem (też na Allegro) za 600 zł i nie było chetnych. Czyli kazdy towar ma swojego klienta, trzeba tylko do niego dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Triumph jest cudo. Dziwi mnie czemu jest napisane ze produkcja "Niemcy"? Zawsze myslałem ze Triumpha robili frytkojady a nie szkopy. A najszybciej to widać po logo. Kreska z T wydłużona na dole - UK, wydłuzona PONAD napisem - Niemcy. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Widzę że przeczytałeś już akutalny ŚM i arytkuł o Triumph K9 :) Właśnie tam się dowiedziałem dlaczego i jakie róznice.... Edytowane 6 Lutego 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Patrzcie jaki cukierek:-)http://moto.allegro.pl/item309282869_velocette_le_mk3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Moto z marzeń...cena też.....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Harley-Davi...sspagenameZWDVW Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Moto z marzeń...cena też.....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Harley-Davi...sspagenameZWDVWSwego czasu u mnie w mieście było i jeździło wiecej WLek jak Junaków :icon_biggrin: Ładna fura, jeszcze gdzieś u mnie w piewnicy walają sie jakieś drobne częci od WLki. Edytowane 8 Lutego 2008 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Nie bardzo rozumiem o co tyle zamieszania, normalna WLA tyle ze pochromowana i wymalowana, zaden rarytas. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Normalne- nienormalna ale napewno jedna z najładniejszych H-D i warta obejrzenia. Edytowane 8 Lutego 2008 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Gdyby to była jakas fajnie zrobiona emka, albo indianm to rozumiem, ale hary?błeee, jakos mnie nie jaraja, indian oooo to owszem, ale jeden lubi czosnek drugi cebule a inny jak mu skarpetki smierdza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Słotkie pierdzenie. Żebyś trafił na jakąś WLe w przywoitej cenie to napewno być nie wybrzydzał. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Słotkie pierdzenie. Żebyś trafił na jakąś WLe w przywoitej cenie to napewno być nie wybrzydzał. :D...pochromował i szybciutko sprzedał. Z reguły to bardziej francowate sprzęty niż stare ruski . Nie zaprzeczę że jako rzecz bardzo ,bardzo ładna . Swoją drogą że łatwiej kupić wiele elementów fabrycznie nowych ( z epoki ) do wuelki niż do np emki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Hihihi, dokladnie to jak te wszystkie zymbały i bejce wszystko od podstaw robione u Władka w czechach, tylko bloki org. echhhh, o tempora o moressss Myslisz Gacek ze kazdy sie moczy w spodnie na widok HD?No nie kazdy:-) fajne sa, musze przyznac, ale znam ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 .. musze przyznac, ale znam ładniejsze.Nie kryguj sie i pokaz wreszcie tego górala^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jak przykleje tabiczke z numerem to wlepie foto, teraz sie wstydze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nom. Ja jestem akurat jednym z tych co się slini i cieszy morde na widok byle jakiego HD. A tu jest naj naj HD jak dla mnie.....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1947-Knuckl...tem130197354472 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi