Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Października 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fus...Picture_ID=9687 IMO wygląda niesamowicie... Prototyp Yamahy MT-01. Ma jakieś tam zżynki np z Buella, ale wloty powietrza to zdecydowane nawiązanie do VMaxa. A jakie ma smaczki... Zobaczcie na mocowanie zacisków z przodu, na osłonę przedniej zębatki, na te wielgachne tłumiki a przy tym mikroskopijną kanapę (brak podnóżków dla pasażera). Z kolei podnóżki kierowcy na pewno wymusiłbyby bardzo sportową pozycję. Sam nie wiem co o tym myśleć. Podoba mi się, chociaż ... Nie, chyba jednak podoba mi się bez żadnego ale. Ciekawe kiedy ma szansę wejść do prpdukcji? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 To studyjne moto pokazane na targach chyba w Tokio chyba rok, albo dwa lata temu, siakos do tej pory nie widac go w salonach, wiec pewnie przepadl gdzies po drodze... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 a szkoda że gdzieś przepadł.... silnik chyba jakiś wildstarowski..ciekawa stylizacja.. brakuje takich motocykli na drogach bo co kolejny nieróżni sie od następnego niczym innym... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 fajnie by w dupe grzało :lol: silniczek tez sie ładnei prezetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Ladny ladny, wyglada jak streetfighter, nic nie zmienialbym w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Juz jakiś czas temu Yamaha prezentowała to cudo. Jak tylko zobaczyłem ten motocykl od razu mi się spodobał. Ciekawe czy te tłumiki trafia to seryjnej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Fajny, mam z niego tapetę, ale czy bym kupił takiego potwora ? Chyba nie. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 26 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 :woot: :rolleyes2: Ah ten silnik :rolleyes2: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 piekny...jeden z niewielku futurystycznych motocykli ktory mi sie podoba...cud.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 MT01 ma swoją stronę: www.mt-01.com można tam znależć filmik i dżwięki silnika. Odgłosy sympatyczne a i wygląd miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Ale nie z takim silnikiem! Ten silnik nie dość że ma krótki zakres obrotów, to jego użyteczne obroty są po prostu śmieszne... I na pewno nie jest to następca Vmaxa który z tego co pamiętam ma 4 cylindry, a więc oprócz pojemności ma poważną moc i zupełnie inną kulturę pracy. Nie wiem czy nawet na 1/4 mili by się nadawał... IMO przerost formy nad treścią. Jak w Buellu - w fajny motocykl włożono niepasujący silnik... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Fajny motocykl, wydaje mi sie ze przerosnie V- Maxa na "gumowym" zawieszeniu :) . Suuuuper wyglad, duzy moment, jedyny minus to moim zdaniem lancuch... Tu Yamaha poszla na latwizne, wal bylby idealnym rozwiazaniem dla tego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 wyglada fajnie,,,,, hmm ale rowniez nie kupilbym takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Uuuuu, ale kasztan, nie podoba mi się, ale to Moje zdanie i rzecz gustu oczywiście;) Wolę poczciwego V-Maxa8) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 co wam sie w nim nie podoba? bardzo oryginalna konstrukcja i potezny silnik! niecale 3 sek do setkija bym nie wybrzydzal, poza tym jedyny wyrozniajacy sie motocykl w ostatnim czasie, stanowi klase sam w sobie, a stwierdzenie ze jest nastepca V-maxa to tylko chwyt marketingowy, do tego jeszcze dobra reklama i sukces gotowy Pozdro Joe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi