mort3n Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Yamaha DT 125, nic lepszego nie znajdziesz, chyba że coś z hard enduro w stylu KTM EXC 125 czy Husqvarna WR 125. Ale tam już musisz się liczyć dużo droższym utrzymaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilczurTM Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 tak myślałem. .Chciałem tylko potwierdzenie dziękuję Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Szukam dobrego kasku sprawdzonego do Enduro od 50-150zł Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Z tą ceną to trochę pojechałeś za 150zł nic konkretnego nie znajdziesz. Za minimum weź sobie te 300zł i przeszukuj portale aukcyjne, czasami za grosze można trafić na dobre rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbreath Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Mozesz wyrwac dobry kask za te 150zl, uzywany. Ja polecam ci z zakupem kasku sie nie spieszyć tylko przegladać olx, allegro a napewno znajdziesz. Ja tak trafilem O'neala z goglami za 200zł, nawet nie był uzywany. Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 ja w ls2 enduro z szybką latam 100 lat kosztował 250 zł nie raz mi dekiel uratował polecam :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Wilczur, będę miał kask w tej cenie. W weekend mogę podesłać fotki jak chcesz! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilczurTM Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Limo pewnie że chce ale jak to będzie z wysyłką? Skickat från min GT-I9505 via Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A Ty faktycznie jesteś w Sztokholmie czy bywasz też w PL? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeksc33 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 witammam do was pytanie co byście mi doradzili do latania po lesie i żwirowniach, może czasem na torlatałem exc 450 2003 4t i podpasiło (po drodze)chciałem żeby moto było zarejestrowane i chce wydać ok 10kzastanawiam się nad ktm lub hondą 450 4tpodpowiedzcie co wybrać z praktycznego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 witammam do was pytanie co byście mi doradzili do latania po lesie i żwirowniach, może czasem na torlatałem exc 450 2003 4t i podpasiło (po drodze)chciałem żeby moto było zarejestrowane i chce wydać ok 10kzastanawiam się nad ktm lub hondą 450 4tpodpowiedzcie co wybrać z praktycznego doświadczeniaWybrać to co będzie w lepszym stanie, marka totalnie nieistotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witajcie. Zwracam się do was z prośba czy warto się kupić to moto za 5800 ? http://www.ebay.co.uk/itm/172475684987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Witajcie. Zwracam się do was z prośba czy warto się kupić to moto za 5800 ? http://www.ebay.co.uk/itm/1724756849873 dychy za taki Motocykl to chyba wisienka. Wizualnie wiadomo - Bella Fantastica ;)Pytanie czy nic powaznego jej nie dolega??, a zeby postawic diagnoze to juz trzeba na stol operacyjny polozyc.. Bez tego to sobie mozna tak gdybac do przyszlego sezonu.Polataj po otomoto- tam co prawda nie znajdziesz tego modelu, ale rozeznasz sie cenowo co jak i ile.Czy masz mozliwosc zeby ktos tam na miejscu ja obejrzal/ rozeznal sie ? Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Natalia Cattiva Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KameSawa Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem pierwszego motocykla 125ccm najlepiej typu enduro. Chciałbym tym motocyklem dojeżdżać np do pracy ale też chciałbym wyskoczyć weekendowo w teren czy z żona na przejażdżkę nad jezioro itp. Prosiłbym o poradę co najlepiej kupić i jak najtańszym kosztem( to będzie mój pierwszy moto). Cena maksymalna to 7tyś zł a motocykle mogą być nowe tak jak i używane z poradami na co zwracać uwagę przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 a co tam nabije se posta :D dt 125 jak nie wiesz dlaczego to pewno z 160 ostatnich stron jest temu motocyklowi poświeconych tylko trzeba chcieć przewrócić kartkę na co zwracać uwagę jest nawet podklejone żebyś nie musiał szukać http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/158645-wybor-pierwszego-motocykla-crossenduro/ kurde ludzie wy jesteście tak leniwi że zaczynacie mnie przerażać jak to społeczeństwo żyło bez internetu skoro wchodzi w jakiś dział widzi jak wół przyklejony temat wybór pierwszego motocykla cross enduro i nawet mu się kliknąć nie chce tylko pyta o to samo temat dalej :D ? ja wymiękam i rozumiem jak ktoś ma 13 lat ale dorośli ludzie ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Misiek wlasnie wyczerpal temat :DModeratorzy powinni postawic Ci CONAJMNIEJ flache :P i z 6 parowek - nie koniecznie tych z biedry :D Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi