emes321 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam. Mam 14 lat, 1,85 wzrostu i 83kg wagi. Szukam dla siebie jakiegoś crossa lub enduro. Pieniądze na to przeznaczone to 4-4,5k. Proszę o pomoc :biggrin: honda xlr125r w 4T - latwiejsza nauka jazdy, nie trzeba sie przejmowac gazem. yamaha dt125r w 2T 27km na poczatek wystarczy. Cytuj Forum nie służy do zdobywania wiedzy, informacje znajdź sobie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Mam 14 lat, 1,85 wzrostu i 83kg wagi. Niezłe gabaryty jak na 14 lat Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opgosek Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Szukam jakiegoś enduro 125 do 5 tys nie piszcie że o masz tu 3 stówki większa cena ale lepszy po prostu chce do 5 tysięcy jakiś dobry do lasu oraz ogólnie na offroad możliwość wheelie jakiś nie za stary chodzi mi o części ( jak znajdziecie jakąś oferte to tylko z podlasia najlepiej białystok/okolice białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 z dowozem do domu? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 jak znajdziecie jakąś oferte Już szukam, momĘcik! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Proponuje umówić się w Choroszczy pod kościołem, przywieziemy z całej polski sprzęty za 5k i damy mu do wyboru, oczywiście szanujmy się i przywozimy sprzęty tylko po 2010 roku! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Super pomysl!! Moze dajmy szanse innym i umowimy sie np. za tydzien w weekend, co poszerzy wachlarz chetnych wolontariuszy tego forum ??Limo - tylko zadnej chinszczyzny i pamietajcie ' mozliwosc wheelie!! :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Proponuje umówić się w Choroszczy pod kościołem, przywieziemy z całej polski sprzęty za 5k i damy mu do wyboru, oczywiście szanujmy się i przywozimy sprzęty tylko po 2010 roku! ale każdy przynajmniej po 2 i japońskie po remoncie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Super pomysl!! Moze dajmy szanse innym i umowimy sie np. za tydzien w weekend, co poszerzy wachlarz chetnych wolontariuszy tego forum ??Limo - tylko zadnej chinszczyzny i pamietajcie ' mozliwosc wheelie!! :) Szukam tylko fulkrosów! Póki co widziałem dwa fajne ale za 5100 więc odpadają :/ Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes321 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Szukam jakiegoś enduro 125 do 5 tys nie piszcie że o masz tu 3 stówki większa cena ale lepszy po prostu chce do 5 tysięcy jakiś dobry do lasu oraz ogólnie na offroad możliwość wheelie jakiś nie za stary chodzi mi o części ( jak znajdziecie jakąś oferte to tylko z podlasia najlepiej białystok/okolice białegostokuznaFcy jak zwykle mocno pomocni :D co do Ciebie Opgosek chyba musisz jeszcze podrosnac masz zbyt duze wymagania w przewidzianym budzecie i zle podejscie do tematu. moto na, ktore Cie stac bedzie miec z 20 lat i na kolo raczej nie wejdzie. jezeli ma oczywiscie jezdzic. Cytuj Forum nie służy do zdobywania wiedzy, informacje znajdź sobie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opgosek Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 znaFcy jak zwykle mocno pomocni :D co do Ciebie Opgosek chyba musisz jeszcze podrosnac masz zbyt duze wymagania w przewidzianym budzecie i zle podejscie do tematu. moto na, ktore Cie stac bedzie miec z 20 lat i na kolo raczej nie wejdzie. jezeli ma oczywiscie jezdzic.to widzialem jak nawet 50-tki brali na koło a ty mi mówisz o tym ? Proponuje umówić się w Choroszczy pod kościołem, przywieziemy z całej polski sprzęty za 5k i damy mu do wyboru, oczywiście szanujmy się i przywozimy sprzęty tylko po 2010 roku! Na wiosne chce kupić aby nie stał bo teraz też funduszy nie mam heh może pod koniec marca albo w kwietniu bym kupił bo też inne obowiązki czy co więc ciągle się nie zarabia a też z 1 tysiąc chce z moich ogłoszeń zarobić a narazie na jakies 1/10 jest chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 to widzialem jak nawet 50-tki brali na koło a ty mi mówisz o tym ? Bo to taki znaFca :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opgosek Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Bo to taki znaFca :Da co nie widziales nigdy łututu na 50 tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jakie ogłoszenia? :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opgosek Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jakie ogłoszenia? :DSprzedaje jakieś niepotrzebne rzeczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi