Skocz do zawartości

Co kupić, wybrać ?!

żubr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam 14 lat, 1,85 wzrostu i 83kg wagi. Szukam dla siebie jakiegoś crossa lub enduro. Pieniądze na to przeznaczone to 4-4,5k. Proszę o pomoc :biggrin:

honda xlr125r w 4T - latwiejsza nauka jazdy, nie trzeba sie przejmowac gazem. yamaha dt125r w 2T 27km na poczatek wystarczy.

Forum nie służy do zdobywania wiedzy, informacje znajdź sobie w internecie.

• 2 tygodnie później...

Szukam jakiegoś enduro 125 do 5 tys nie piszcie że o masz tu 3 stówki większa cena ale lepszy po prostu chce do 5 tysięcy jakiś dobry do lasu oraz ogólnie na offroad możliwość wheelie jakiś nie za stary chodzi mi o części ( jak znajdziecie jakąś oferte to tylko z podlasia najlepiej białystok/okolice białegostoku

Super pomysl!! Moze dajmy szanse innym i umowimy sie np. za tydzien w weekend, co poszerzy wachlarz chetnych wolontariuszy tego forum ??

Limo - tylko zadnej chinszczyzny i pamietajcie ' mozliwosc wheelie!! :)

Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza

Proponuje umówić się w Choroszczy pod kościołem, przywieziemy z całej polski sprzęty za 5k i damy mu do wyboru, oczywiście szanujmy się i przywozimy sprzęty tylko po 2010 roku!

ale każdy przynajmniej po 2 i japońskie po remoncie

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

Super pomysl!! Moze dajmy szanse innym i umowimy sie np. za tydzien w weekend, co poszerzy wachlarz chetnych wolontariuszy tego forum ??

Limo - tylko zadnej chinszczyzny i pamietajcie ' mozliwosc wheelie!! :)

Szukam tylko fulkrosów! Póki co widziałem dwa fajne ale za 5100 więc odpadają :/

Why... So... Serious

Szukam jakiegoś enduro 125 do 5 tys nie piszcie że o masz tu 3 stówki większa cena ale lepszy po prostu chce do 5 tysięcy jakiś dobry do lasu oraz ogólnie na offroad możliwość wheelie jakiś nie za stary chodzi mi o części ( jak znajdziecie jakąś oferte to tylko z podlasia najlepiej białystok/okolice białegostoku

znaFcy jak zwykle mocno pomocni :D

co do Ciebie Opgosek

chyba musisz jeszcze podrosnac

masz zbyt duze wymagania w przewidzianym budzecie i zle podejscie do tematu.

moto na, ktore Cie stac bedzie miec z 20 lat i na kolo raczej nie wejdzie.

jezeli ma oczywiscie jezdzic.

Forum nie służy do zdobywania wiedzy, informacje znajdź sobie w internecie.

znaFcy jak zwykle mocno pomocni :D

co do Ciebie Opgosek

chyba musisz jeszcze podrosnac

masz zbyt duze wymagania w przewidzianym budzecie i zle podejscie do tematu.

moto na, ktore Cie stac bedzie miec z 20 lat i na kolo raczej nie wejdzie.

jezeli ma oczywiscie jezdzic.

to widzialem jak nawet 50-tki brali na koło a ty mi mówisz o tym ?

Proponuje umówić się w Choroszczy pod kościołem, przywieziemy z całej polski sprzęty za 5k i damy mu do wyboru, oczywiście szanujmy się i przywozimy sprzęty tylko po 2010 roku!

Na wiosne chce kupić aby nie stał bo teraz też funduszy nie mam heh może pod koniec marca albo w kwietniu bym kupił bo też inne obowiązki czy co więc ciągle się nie zarabia a też z 1 tysiąc chce z moich ogłoszeń zarobić a narazie na jakies 1/10 jest chętnych