Skocz do zawartości

Jaki motorek dla kobietki? (pierwszy motocykl dla kobiety)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.10.2012 o 12:38, słoma napisał:

dziewczyna niema pojęcia co naprawdę chce kupić i chyba poco też nie , jak to nietrudno zauważyć chyba a zaraz "poważni " "goście " biorą się za podpowiadanie ,udając "wujka dobra rada"

a prowokacji typu "kup se MT-01 " nie sa w stanie zauważyć tylko zaraz jakim to "burak " proponując dziewczynie takiego rumaka,

weźta sie "jezusy " ocknijćie czasem proszę , zanim szablon zastosujecie do kogoś .

Wiesz w ogole w jakim celu jest forum - nie wspomne o tym ten dzial ? Ten kto nie wie, ten pyta. Dziewczyna zrobila uprawnienia, jak myslisz w jakim celu ? ? ?

Nie wiem, czy bedzie Ci to pocieszeniem czy nie, ale czasem ktos jest w stanie dostrzec prowokacje.

P.S Osobiscie wole wsadzic kogos w szablon, pod warunkiem, ze jest to MOJ szablon.

Kolego, musze Ci niestety powiedziec, ze nie blysnales !

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

W dniu 23.10.2012 o 12:38, słoma napisał:

dziewczyna niema pojęcia co naprawdę chce kupić i chyba poco też nie , jak to nietrudno zauważyć chyba a zaraz "poważni " "goście " biorą się za podpowiadanie ,udając "wujka dobra rada"

a prowokacji typu "kup se MT-01 " nie sa w stanie zauważyć tylko zaraz jakim to "burak " proponując dziewczynie takiego rumaka,

weźta sie "jezusy " ocknijćie czasem proszę , zanim szablon zastosujecie do kogoś .

I to mówi ten, który ma prawo szablonować innych....

Wiesz, prowokacje w takim temacie to sobie możesz wsadzić do kieszeni!

Dziewczyna nie ma pojęcia więc pyta, ale Ty nie musisz odpowiadać, ba...nawet czytać odpowiedzi innych nie musisz.

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

W dniu 23.10.2012 o 13:01, marzka napisał:

Dziewczyna nie ma pojęcia więc pyta, ale Ty nie musisz odpowiadać, ba...nawet czytać odpowiedzi innych nie musisz.

Marzka, apeluje do Ciebie o wiecej tolerancji ! :icon_mrgreen:

:crossy:

W dniu 23.10.2012 o 13:01, marzka napisał:

I to mówi ten, który ma prawo szablonować innych....

Wiesz, prowokacje w takim temacie to sobie możesz wsadzić do kieszeni!

wybacz , ale nie " mów mi co mam robić " , nudzi mnie ta rozmowa .

pozdrawiam

dodam jeszcze na koniec , by się tak nie napinali co niektóre mądrale forumowe , bo wystarczy przeczytać temat -Napisany przez Januszm, 07 lut 2008 ciut nad tym TEMATEM .

JAKI MOTOCYKL WYBRAĆ

pozdrawiam

Weź sobie na pierwsze moto starą dzivkę z podwójną tarczą z przodu. Dlaczego? Bo to w sumie porządne moto, a co najważniejsze, po pierwszym paciaku łatwe i o wiele tańsze do naprawy. Jak już pojeździsz i nabierzesz doświadczenia a przede wszystkim dowiesz się jakiego naprawdę moto szukasz, zawsze sprzedasz.

Naprawdę, z moto jak z domem - dopiero ten trzeci jest taki jak miał naprawdę być, bo się człowiek uczy i rozwija.

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

Jeśli ma zły dzień to niech idzie pojeździć, albo do łóżka-od razu mu przejdzie :icon_mrgreen:

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

Problem jest psychologiczny i dotyczy osób, które chcą uwypuklić swoją płeć.

Kobiety chcą mieć wygląd i przedmioty, które odróżniają je od mężczyzn i szukają takich rozwiązań, które ci uznają za pedalstwo.

Zakładam, że autorce tematu chodzi o motocykl dla słabszej, niższej osoby. A zwrot "motocykl dla kobiety" to taki skrót myślowy.