koronka44 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To, kolego koronko, ze przesiadles sie z armaturki na szlifierke podyktowane bylo Twoja i tylko Twoja potrzeba ( czytaj: kobietki w domu ) Oj tam zaraz inne potrzeby. Stare członki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 i ja tez sie przesiadam ... najprawdopodobniej na Honde Deauvillenie mam PJ kat. B wiec potrzebuje w miare wygodnego srodka transportu i nie za duzego(brak doswiadczenia) :)Virago w spadku dostaje ojciec wiec sie nie rozstane z nim do konca :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 JA kiedys chorowałem na enduro. JAk kupowałem moto to tylko z nastawieniem na enduro lub turystyczne enduro. A po przejazdzce GS'a i kilkoma dniami namysłu w garazu wylądowała włąsnie GS :)Nastepne moto jakie chciałbym miec to Suzuki SV 1000 i na 2 motor jakies enduro 4T. Choppery ani duze turystyki nie interesuja mnie w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mnie np. trasa 200 mil w jedna strona, godzinny odpoczynek i powrot nie stanowila problemu ani dla sprzetu jak i dla moich czlonkow :crossy:Bo po Englandzkich asfaltach śmigasz.Taki to pożyje. :buttrock: Oj tam zaraz inne potrzeby. Stare członki... :banghead: Koronka, nie zalewaj. To co moje kości mają powiedzieć, eee wyskrzypieć. :lalag: Choppery ani duze turystyki nie interesuja mnie w ogole.Poczekaj jeszcze 20 lat, wyrośniesz z paplania w błocku, zmienisz zdanie. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja w moich pierwotnych zamyslach o kupie moto jakies 2,5 - 3 lata temu myslalem o Kawie VN 750.Na szczescie czas i ograniczone fundusze zmienily moj zamysl na Dywersje i ciesze ze sie tak stalo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No i słuszna koncepcja. Cieszyć sie anyway...Toć po to my to kupujemy, aby pogadać, popisać i jak można to uciekać na 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 -mnie FZRka już męczy i marzy mi się wygodniejsze enduro np XTZ750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 kazdy robi to co lubi :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: albo lubia co sie ma ;) po 3 latach lansu na armaturce a tym samym - muchy w zębach- ból kręgosłupa po 100 km jazdy- walenia w dupsko na nierównym asfalcie- ciągłej pogoni za innymi moto jadącymi w grupie- braku hamulcow nie zaluje zamiany na fazera 1000 a w przyszlym sezonie na pewno FJR 1300 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) po 3 latach lansu na armaturce a tym samym - muchy w zębach- ból kręgosłupa po 100 km jazdy- walenia w dupsko na nierównym asfalcie- ciągłej pogoni za innymi moto jadącymi w grupie- braku hamulcow Ale zes Tata namieszal !!!! :banghead: Teraz wszyscy beda Cie cytowac i nazekac ze jazda armaturka to same klopoty !!! Ja nie rozumiem tylko takiego podejscia ze: szlifierka jest szybsza i wygodniejsza.Po raz kolejny zapytam: gdzie Wy jezdzicie w dalekie trasy ( powyzej 500 km ) tymi maszynami ???Spieszy Ci sie gdzies ???Zreszta .......... poczytajcie ostatnie feljetony Pralata z wycieczki do Grecji :clap: :crossy: :buttrock: Armaturki rulez !!!! :crossy: :lalag: :flesje: Edytowane 4 Października 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 - ból kręgosłupa po 100 km jazdy- walenia w dupsko na nierównym asfalcie- ciągłej pogoni za innymi moto jadącymi w grupie- braku hamulcow nie zaluje zamiany na fazera 1000 a w przyszlym sezonie na pewno FJR 1300pzdrZaczynałem od Virago 125, ale nie odpowiadało mi to co wyżej :D Teraz jeżdżę Fazerem 600 i także nie żałuję zmiany... następnym moto, będzie pewnie FZ1 lub Bandyta 1250, a po tym chyba FJR1300 :D Marzy mi się jeszcze jakieś supermoto pokroju DRZ400 :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ale zes Tata namieszal !!!! :banghead: Teraz wszyscy beda Cie cytowac i nazekac ze jazda armaturka to same klopoty !!! Armaturki rulez !!!! :crossy: :lalag: :notworthy:Majkel, bo tak jest, ale armaturkę trzeba kochać. Zwróć uwagę, że paru chciałoby mieć turystyka na wycieczki i armaturkę dla frajdy. Ja wybrałem frajdę i dobrze mi z tym. Jak już te drogi na Euro 2012 zbudują to niestety jedna frajda odpadnie - walenie w dupsko. :icon_mrgreen: Tylko nie pisać mi tu, że jestem masochistą :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Jak bedę jechał 200 kilosów i nic mnie nie będzie bolało, podczas jazdy nie będzie słychac ryku 2 cylindrów, a po powrocie do domu kobieta nie będzie wyzywac gdzie byłem to znaczy, że nie żyje :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Brakuje mi jednego w porównaniu do Fazera :buttrock: Tęsknię za tym dźwiękiem V2 :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tęsknię za tym dźwiękiem V2 :icon_mrgreen: może jeszcze zaczną produkować dla nas motury, B@rtek :) szukałem dłuuugo turystyka z v2 (pod pewnymi warunkami dodatkowymi...), bez skutku. w końcu stanęło na - jak to ujął znajomy - "v2 180st" ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Majkel, bo tak jest, ale armaturkę trzeba kochać. Zwróć uwagę, że paru chciałoby mieć turystyka na wycieczki i armaturkę dla frajdy. Hola, hola !!!A nie doczytales tego co napisalem o Prałacie ??? :biggrin: Wsiadl na Wildka i pojechal do Grecji !!!Nie przekonuja mnie argumenty ze: jak chcem pojechac na wycieczke to musze miec turystyka :) Ja pomyslalem o plastiku jedynie w takim kontekscie, kiedy leje deszcz a musze jechac do pracy i nie szkoda mi jak pada na moto :banghead: Dragiem to wystarczy jak troche popada, jest mokro i caly sprzet do pucowania :) Edytowane 5 Października 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi